EL CODINUCAT ALS MITJANS

CODINUCAT ALS MITJANS

CODINUCAT ALS MITJANS - Tenir al CODINUCAT ALS MITJANS és part d'una estratègia. L'objectiu d'aquesta és incrementar les vendes, els beneficis i la notorietat. Si en un mitjà d'informació local existeix públic potencial sens dubte aquest serà rendible. CODINUCAT ALS MITJANS En el cas de CODINUCAT ALS MITJANS, tenim presencia en diferents mitjans de comunicació, per intentar com hem comentat anteriorment, guanyar sobre tot notorietat i presencia social.CODINUCAT ALS MITJANS Un altre dels motius pel que resulta útil l'estratègia de CODINUCAT ALS MITJANS és el posicionament online i la generació d'enllaços externs o backlinks.CODINUCAT ALS MITJANS

Hi ha tres motius principals per tenir el CODINUCAT ALS MITJANS

1.- Convertir-se en referència davant la premsa per a un determinat sector.CODINUCAT ALS MITJANS 2.- Generar notorietat respecte a la teva competència.CODINUCAT ALS MITJANS 3.- Augmentar la visibilitat i confiança. CODINUCAT ALS MITJANS És per tot això que al vole al CODINUCAT ALS MEDIS, mirem d'integrar-nos sempre dins els mitjans i formar part d'aquesta sinergia positiva i enriquidora. CODINUCAT ALS MITJANS En l'apartat CODINUCAT ALS MITJANS trobareu en tots els àmbits on podem trobar CODINUCAT ALS MITJANS, i en quins registres. Esperem que tenir al CODINUCAT ALS MITJANS ajudi a donar a coneixer tots elr projectes que volen afavorir la salut humana.

Setembre 2020

Riscos del dejuni intermitent

Riscos del dejuni intermitent

“El Sr. Robert Duran, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat va participar en aquest article de Crónica Global per parlar sobre els riscos del dejuni intermitent. Pots llegir l'article aquí.”

Els mites de la llet

Els mites de la llet

El programa d’Onda Cero “La Ciutat”, presentat per Mònica Günter inicia una secció sobre mites En aquesta ocasió la Sra. Núria Mallén, dietista-nutricionista i portaveu del CoDiNuCat col·labora per parlar sobre els mites de la llet. Pots escoltar l'àudio aquí. (a...

Agost 2020

Com reacciona el cos quan es menja de pressa

Com reacciona el cos quan es menja de pressa

“La Vanguardia publica un article on es parla de com reacciona el cos quan es menja de pressa. En l’article s’explica també com canviar els hàbits per menjar millor durant el dia. Va comptar amb la participació de la Sra. Laura Girona, Dietista-Nutricionista i...

Cereals: en la varietat està la salut

Cereals: en la varietat està la salut

Cereals: en la varietat està la salut “La Sra. Blanca Salinas, membre de la Junta del CoDiNuCat participa en aquest article titulat “cereales: en la variedad está la salud”, per explicar tot allò que els envolta. Pots llegir l'article aquí.”   Codinucat als...

Juliol 2020

Com ha afectat l’alimentació de les persones durant el confinament

Com ha afectat l’alimentació de les persones durant el confinament

La Sra. Blanca Salinas, Dietista-Nutricionista i membre de la Junta del CoDiNuCat, va participar en les notícies del migdia de Catalunya Ràdio el dia 22 de juliol per parlar sobre com ha afectat l'alimentació de les persones durant el confinament. Pots sentir el tall...

Juny 2020

Maig 2020

El confinament ens ha engreixat entre un i tres quilos de mitjana

El confinament ens ha engreixat entre un i tres quilos de mitjana

En l’espai del Telenotícies de TV3 es va emetre un reportatge amb el títol “El confinament ens ha engreixat entre un i tres quilos de mitjana”. Va comptar amb la participació de la Sra. Elena Maestre, dietista-nutricionista i membre de la Junta de Govern. Veure aquí...

Ets llaminer?

Ets llaminer?

El suplement del diari ARA, l’”ARA Kids” publica aquest article sobre les llaminadures amb la participació de la Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Mercè Gonzalo. Pots llegir l’artcle sencer aquí.

Com seran els nous hàbits alimentaris?

Com seran els nous hàbits alimentaris?

La Vicepresidenta del CoDiNuCat, la Sra. Marta Planas, col·labora en un article del diari “ARA” amb el títol “Com seran els nous hàbits alimentaris?” fent referència als nous costums nutricionals després de la crisi sanitària del COVID-19.  Pots llegir l'article...

Tot allò que enjvolta el dejuni

Tot allò que enjvolta el dejuni

La Sra. Esther Vives, dietista-nutricionista i portaveu del CoDiNuCat col·labora amb el mitjà “65ymas.com” en un article per parlar de tot allò que enjvolta el dejuni. Pots llegir l’article aquí.

Webinar “nutrición, dieta y COVID-19”

Webinar “nutrición, dieta y COVID-19”

Podeu llegir la notícia que es fa ressò de les conclusions que es van extreure en el webinar “nutrición, dieta y COVID-19” que el Codinucat va coorganitzar el passat 30 d’abril. Cliqueu aquí per llegir l’article complet.

Abril 2020

La importància de la vitamina D per protegir-nos del coronavirus

La importància de la vitamina D per protegir-nos del coronavirus

El mitjà “Saber vivir” publica aquest article amb la participació de la Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat. L’article parla de la importància de la vitamina D per protegir-nos del coronavirus. Pots llegir l’article aquí.

Març 2020

Alimentació en dies de confinament

Alimentació en dies de confinament

La Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra Marta Peroy, participa en aquest article de Tarragona Digital per parlar de l’alimentació en aquests dies de confinament. Pots llegir l’article aquí.

Menjar a totes hores durant el confinament

Menjar a totes hores durant el confinament

La Sra. Esther Vives, dietista-nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en aquest article de “La vanguardia” del 19 de març, per parlar de com evitar menjar a totes hores durant els dies de confinament. Pots llegir l’article aquí.

Aigua amb gas

Aigua amb gas

La Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en aquest article publicat el 6 de març  per parlar sobre tot el que envolta a l’aigua amb gas, dels seu beneficis i de les seves contraindicacions. Pots llegir l’article aquí.

Febrer 2020

Veganisme i tot allò que l’envolta

Veganisme i tot allò que l’envolta

El programa “bitllet d’anada” de la Universitat Autònoma de Barcelona va emetre un programa especial el divendres 28 de febrer per parlar sobre el veganisme i tot allò que l’envolta. Per fer-ho va comptar amb la participació de la Dietista-Nutricionista i portaveu del...

Els superaliments

Els superaliments

El 10 de febrer, la Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en el programa “La Ciutat” d’ONDA CERO per donar veracitat o desmitificar tot el que envolta els superaliments, Pots escoltar l’àudio aquí.

L’oli de palma

L’oli de palma

La Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en aquest article publicat el 5 de febrer per parlar sobre tot el que envolta l’oli de palma. Pots llegir l’article aquí.

Gener 2020

Dieta Keto

Dieta Keto

Passades les festes de Nadal molta gent es marca l’objectiu d’aprimar-se. Entre els mil portals de nutrició i dietètica apareix la dieta Keto, per aconseguir-ho de la manera més fàcil i ràpida possible. El Mitjà “El Nacional”, publica aquest article amb la...

Claus d’èxit d’una dieta sense carn

Claus d’èxit d’una dieta sense carn

La revista “Opcions” publica aquest article titulat Claus d’èxit d’una dieta sense carn. Es pregunta perquè cada cop hi ha més gent que fa el pas de reduir o deixar enrere el consum de carn, què cal tenir en compte per sortir-se’n sense posar en joc la salut, o quan...

Aliments i concentració

Aliments i concentració

La Vanguardia publica el dia 23 de gener aquest article sobre aliments que poden ajudar a millorar la concentració. La Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Marta Ramos participa en aquest article. El pots llegir aquí.

Desembre 2019

“DAO i Migranya”

“DAO i Migranya”

El dimarts 4 de desembre el diari “La Vanguardia” es fa ressò de la publicació de la Postura Científica “DAO i Migranya” amb el titular Médicos y dietistas niegan que haya relación entre la encima DAO y la migraña, elaborada pel CoDINuCat amb col·laboració de la...

Els plats de cullera

Els plats de cullera

El passat divendres 22 de novembre, un equip de TVE Catalunya es va desplaçar a les VII Jornades del CoDiNuCat per entrevistar a la Vicetresorera del Col·legi, la Sra. Elena Maestre, per l’elaboració d’aquest reportatge sobre els plats de cullera. Pots veure el...

Alimentació i rendiment esportiu

Alimentació i rendiment esportiu

La Vanguardia publica aquest article sobre l’alimentació i el rendiment esportiu titulat: “Cuándo y qué comer para mejorar el rendimiento físico”, amb la participació de la Sra. Esther Vives i la Sra. Laura Girona, portaveus del CoDiNuCat. Pots llegir...

Com sobreviure a les festes de Nadal

Com sobreviure a les festes de Nadal

El mitjà “El Nacional” publica un article amb la participació de la Dra. Anna Costa sobre com sobreviure a les festes de de Nadal, uns dies amb una concentració d’àpats força copiosos i de component social. Pots llegir l’article aquí.

Els nutricionistes a l’equip d’atenció primaria

Els nutricionistes a l’equip d’atenció primaria

L’agència EFE ha entrevistat a la nostra presidenta i molts mitjans s’han fet ressó del document científic tècnic realitzat per les Dres. Isabel Megias, Patricia Casas y Nancy Babio. Un document que recull exhaustivament tota l’evidència científica que demostra la...

Agència EFE

Agència EFE

L’agència EFE va entrevistar la Presidenta del CoDiNuCat per parlar sobre el dejú que realitza molta gent degut als excessos dels àpats nadalencs, encara que aquest, ha de ser intermitent, a curt plaç i no per a tothom. La repercussió d’aquesta entrevista s’ha vist...

L’àpat de nadal i les seves complexitats

L’àpat de nadal i les seves complexitats

El Programa “Via Lliure” de RAC1 va parlar el dissabte 24 de desembre sobre l’àpat de Nadal i les seves complexitats. Cada vegada els àpats de Nadal són més complexos. A moltes famílies, cada vegada hi ha més varietat de preferències: vegans, vegetarians,...

Novembre 2019

VI Jornades anuals del CoDiNuCat

VI Jornades anuals del CoDiNuCat

El mitjà digital “Balance Sociosanitario” també es va fer ressò de les VI Jornades anuals del CoDiNuCat en un article on destacava la temàtica d’aquestes. Pots llegir l’article aquí.

Lús de batuts de proteïnes

Lús de batuts de proteïnes

Interessant article publicat a La Vanguardia on la col·legiada del CoDiNuCat, en representació de la Societat Catalana d’Alimentació i Dietètica Clínica, de la Acadèmia Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears Anna Sauló, parla sobre l’ús dels batuts...

La inflor abdominal després dels àpats

La inflor abdominal després dels àpats

La revista “Gente Saludable”, del portal sabervivir.es,  publica un reportatge sobre la inflor abdominal després dels àpats que afecta a molta gent. La col·legiada del CoDiNuCat, la Dietista-Nutricionista Isabel Megías participa en el reportatge.Pots llegir el...

Beneficis d’una bona alimentació i nutrició durant la vellesa

Beneficis d’una bona alimentació i nutrició durant la vellesa

El portal d’internet www.saludemia.com publica al seu apartat de notícies les paraules de la Presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, la Dra. Nancy Babio sobre els beneficis d’una bona alimentació i nutrició durant la vellesa, afirmant que...

Octubre 2019

Beneficis pels adolescents de dinar i sopar amb la família

Beneficis pels adolescents de dinar i sopar amb la família

El programa “La linterna” de la Cadena COPE Catalunya-Andorra va parlar el dia 4 d’octubre sobre els beneficis pels adolescents de dinar i sopar amb la família. La Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Dra. Anna Costa va participar en l’emissió. Pots...

És bo o dolent beure alcohol

És bo o dolent beure alcohol

“El Nacional”, el dissabte 5 d’octubre va publicar aquest article sobre l’alchol: “És bo o dolent beure alcohol”. Per un tema força delicat com aquest, van comptar amb Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat. Pots llegir...

Una setmana escanejant aliments

Una setmana escanejant aliments

El dia 15 d’octubre, a la secció “Verne” de “El País” es publica un article titulat Una semana escaneando alimentos con las aplicaciones Yuka y MyRealFood sobre les aplicacions que escanegen els aliments i descriuen el valor nutricional. En aquest article va...

Els espinacs

Els espinacs

El dia 24 d’octubre, el mitjà “CuidatePlus” publica aquest article sobre els espinacs titulat “Las espinacas son muy saludables, pero no por lo que piensas”. La Dietista-Nutricionista Laura Girona hi participa. Pots llegir l’article aquí.

Els beneficis de cuinar pasta al “dente”

Els beneficis de cuinar pasta al “dente”

El 30 d’octubre, “SaberVivir”, de TVE publica un article sobre els beneficis de cuinar la pasta al “dente” amb el títol “dejar la pasta al dente tiene beneficios para la salud” on la Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat hi col·labora. Pots...

Setembre 2019

Les màquines de “vending”

Les màquines de “vending”

El dia 11 de setembre, el mitjà “El País” va publicar un article sobre els menjars insans que ofereixen les màquines de “vending”. La Dra. Nancy Babio, presidenta del CoDiNuCat va participar en aquest article. El pots llegir aquí.

La dieta mediterrània enfront la dieta vegana

La dieta mediterrània enfront la dieta vegana

El dia 15 de setembre, El Nacional.cat va comptar amb la participació de la nostra Presidenta, la Dra. Nancy Babio, per aquest article sobre  la dieta mediterrània enfront la dieta vegana. Pots llegir l’article aquí.

Passos per combatre l’astènia de tardor

Passos per combatre l’astènia de tardor

El dia 28 de setembre, El Nacional.cat va publicar aquest article titulat  “Passos per combatre l’astènia de tardor”, on la portaveu del CoDiNuCat, la Dietista-Nutricionista Laura Girona hi col·labora. Pots llegir l’article aquí.

Postura Científica del CoDiNuCat

Postura Científica del CoDiNuCat

El diari ARA es fa ressò de la Postura Científica del CoDiNuCat que proposa disminuir la despesa sanitària amb la incorporació dels Dietistes-Nutricionistes en l’atenció primària de salut. Pots llegir l’article aquí.

Agost 2019

Tentempiés veraniegos saludables”

Tentempiés veraniegos saludables”

La Sra. Laia Rovira, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, ens parla sobre “tentempiés veraniegos saludables”. Pots llegir l’article aquí.

Aigua amb gas

Aigua amb gas

La Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en aquest article publicat el 6 de març  per parlar sobre tot el que envolta a l’aigua amb gas, dels seu beneficis i de les seves contraindicacions. Pots llegir l’article aquí.

Juliol 2019

El sucre

El sucre

La Dietista-Nutricionista, i portaveu del CoDiNuCat, Dra. Anna Costa, parla sobre sucre al programa “De boca a orella” a Ràdio 4.

L’orxata

L’orxata

La Dietista-Nutricionista, i portaveu del CoDiNuCat, Laura Girona, parla sobre l’orxata a El Español.

Juny 2019

El perill de les dietes, el consum d’hidrats i de superaliments

El perill de les dietes, el consum d’hidrats i de superaliments

La dietista-nutricionista, i portaveu del CoDiNuCat, Susana Cánovas, parla sobre el perill de les dietes, el consum d’hidrats i de superaliments a El Nacional. La nostra vicesecretària de la junta de govern, Dra. Roser Martí, parla sobre el mercuri que ingerim quan...

Maig 2019

Abril 2019

Bona alimentació diària

Bona alimentació diària

La Sra. Esther Vives, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, va participar en aquest reportatge de “Xarxanet” sobre una bona alimentació diària. Pots llegir l’article aquí.

“Carbón vegetal activado ¿Tiene riesgos o beneficios?”

“Carbón vegetal activado ¿Tiene riesgos o beneficios?”

La Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, va participar en aquest reportatge de “Saber Vivir” sobre una el “carbón vegetal activado ¿tiene riesgos o beneficios?” el dilluns 8 d’abril. Pots llegir l’article aquí.

Difusió de l’alimentació a les xarxes socials

Difusió de l’alimentació a les xarxes socials

La Sra. Rosa Baró Rosa Baró Diet, Dietista-Nutricionista, parla sobre la difusió de l’alimentació a les Xarxes Socials, que permet arribar a més persones, però que alhora accentua l’intrusisme. Alhora, la Presidenta del Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya,...

La nutrició

La nutrició

La Sra. Rosa Baró Rosa Baró Diet, Dietista-Nutricionista, participa en aquesta taula rodona per parlar sobre Nutrició al programa “De boca a orella” de RNE 4. Pots escoltar l’àudio aquí.

Març 2019

La dieta en la tercera edat

La dieta en la tercera edat

La Sra. Elena Maestre, Vicetresorera del CoDiNuCat, col·labora en aquest article del diari digital “Alimente” sobre la dieta en la tercera edat. Pots llegir l’article aquí.

Les “dietes-miracle”

Les “dietes-miracle”

El passat dijous 7 de març, la Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Dra. Anna Costa va participar al programa “La Linterna” de la COPE per parlar sobre les “dietes-miracle”. Pots escoltar l’àudio aquí.

Aliments de moda que tenen alguns riscos

Aliments de moda que tenen alguns riscos

La Dra. Anna Costa NutriClínica Doctora Costa / Dietista-Nutricionista, portaveu del Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya va participar en aquest article de Saber Vivir sobre aliments de moda que tenen alguns riscos. Pots llegir l’article aquí.

Febrer 2019

Peixos amb mala fama

Peixos amb mala fama

El portal CuidatePlus el passat 8 de febrer elabora una article per parlar sobre el peixos amb mala fama, amb la participació de la Vicesecretaria del CoDiNuCat, la Dra. Roser Martí. Pots llegir l’article aquí.

Gener 2019

Reportatge etiquetatge “Nutriscore”

Reportatge etiquetatge “Nutriscore”

(3-1-2019):La Presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio va participar en un reportatge sobre el nou sistema d’etiquetatge nutricional “Nutriscore”. Una eina científicament eficaç que permetrà distingir els aliments més saludables d’aquells que menys ho són.  Pots...

Fruits secs i raïm sencer, els sòlids amb més risc d’ennuegament

Fruits secs i raïm sencer, els sòlids amb més risc d’ennuegament

(3-1-2019):La Dietista-Nutricionista i portaveu del Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, la Sra. Cristina Jardí, participa en aquest article del Diari ARA sobre els aliments sòlids amb més risc d’ennuegament arran de la mort d’un nen de 3 anys la nit de cap...

Petició al Govern per reduir l’I.V.A. del pa integral i de fibra

Petició al Govern per reduir l’I.V.A. del pa integral i de fibra

Dotze entitats i associacions, entre elles el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya realitzen una petició al Govern per reduir l’I.V.A. del pa integral i de fibra, coincidint que els més saludables són els que tenen l’I.V.A. més alt. Pots llegir...

Etiquetatge “Nutriscore”

Etiquetatge “Nutriscore”

El mitjà sobre notícies i actualitat sobre empreses de teconologia dels aliments publica un article sobre el sistema d’etiquetatge dels aliments “Nutriscore”. En l’article s’explica la Jornada que va tenir lloc el passat dijous 24 de gener que va organitzar el...

Etiquetatge “Nutriscore”

Etiquetatge “Nutriscore”

El portal infosalus es fa ressò de la Jornada sobre l’etiquetatge dels aliments “Nutriscore” que va organitzar el CoDiNuCat el passat 24 de gener, explicant entre altres coses els seus beneficis i explicant els falsos rumors del seu funcionament. Pots llegir...

Desembre 2018

Com afecta al nostre cos una vaga de fam

Com afecta al nostre cos una vaga de fam

El dilluns 3 de desembre la Presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, la Dra. Nancy Babio va participar en aquest article del Diari Ara sobre com afecta al nostre cos una vaga de fam, alertant que al mes i mig pot provocar risc per la vida....

Varietat d’aliments en els menjadors escolars

Varietat d’aliments en els menjadors escolars

El diumenge 9 de desembre, el Diari ARA publica un article amb el títol: Estofat de mill i falàfel: els nous gustos irrompen a l’escola“. En aquest article es fa referència a la cada cop més varietat d’aliments en els menjadors escolars i en com s’han d’incorporar...

“Menú para comer sano en Nochevieja”

“Menú para comer sano en Nochevieja”

El dijous 27 de desembre, la Dra. Roser Martí, Dietista-Nutricionista i vicesecretaria del CoDiNuCat,  va participar en l’article del mitjà CuídatePlus “Menú para comer sano en Nochevieja”. En aquest article es fa referència a l’àpat de l’última nit de l’any, on...

“¿Qué debemos poner en la cesta de la compra de Navidad?”

“¿Qué debemos poner en la cesta de la compra de Navidad?”

El divendres 21 de desembre, la vicesecretaria del CoDiNuCat, la Dietista-Nutricionista Dra. Roser Martí va participar en l’article del mitjà CuídatePlus “¿Qué debemos poner en la cesta de la compra de Navidad?”, on es parla d’aquells productes més saludables que...

Nou etiquetatge “Nutriscore”

Nou etiquetatge “Nutriscore”

El divendres 28 de desembre el mitjà d’informació online “infolibre” va publicar un reportatge sobre el nou etiquetatge frontal dels aliments “Nutriscore”. Per realitzar-lo van tenir la col·laboració de la Presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio. El sistema...

Aigua amb gas

Aigua amb gas

La Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en aquest article publicat el 6 de març  per parlar sobre tot el que envolta a l’aigua amb gas, dels seu beneficis i de les seves contraindicacions. Pots llegir l’article aquí.

Novembre 2018

Com afecta el Nadal a l’augment de pes

Com afecta el Nadal a l’augment de pes

“Cuidateplus”, portal sobre prevenció i educació en salut va realitzar un reportatge sobre com afecta el Nadal a l’augment de pes. El Dietista-Nutricionista col·legiat Robert Durán, com a portaveu del col·legi ha participat en el reportatge. Pots llegir...

Dia mundial de l’obesitat

Dia mundial de l’obesitat

El dia 13 de novembre l’emissora de ràdio Cadena COPE, en la seva extensió de Catalunya-Andorra,  dins del programa “La Linterna” realitzen una entrevista amb motiu del dia mundial de l’obesitat a la Dietista-Nutricionista col·legiada Rosa Baró, per parlar de com...

Reportatge nou sistema d’etiquetatge “Nutri-score”

Reportatge nou sistema d’etiquetatge “Nutri-score”

El dia 14 de novembre el portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de Catalunya 3/24 va realitzar un reportatge sobre el nou sistema d’etiquetatge dels aliments (Nutri-score). La Dietista-Nutricionista de la Junta del CoDiNuCat, la Sra. Blanca Salinas...

Octubre 2018

Dia mundial de l’alimentació

Dia mundial de l’alimentació

16 d’octubre de 2018 dia mundial de l’alimentació: El Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans, la Societat Catalana d’Alimentació i Dietètica Clínica i el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya demanem en el Dia Mundial de...

“L’alimentació no pot ser mai una moda”

“L’alimentació no pot ser mai una moda”

El passat 27-d’octubre la Presidenta del Col·legi, la Dra. Nancy Babio va participar amb una entrevista al reportatge del Diari de Terrassa sobre el vegetarianisme en Joves i adolescents. Segons la Dra. Nancy Babio “L’alimentació no pot ser mai una moda”, assegurant...

Setembre 2018

Els greixos, la dieta mediterrània i pautes nutricionals

Els greixos, la dieta mediterrània i pautes nutricionals

La dietista-nutricionista, la Dra. Anna Costa, com a portaveu del CoDiNuCat, va explicar el passat 7 de setembre dades molt interessants sobre els greixos, la dieta mediterrània i les pautes nutricionals que s’han de seguir per cuidar la nostra salut al programa “La...

Agost 2018

La importància de tornar a la rutina amb bons hàbits d’alimentació

La nostra col·legiada, la Dra. Anna Costa, va participar com a portaveu del CoDiNuCat al magazín “Horari d’estiu” de la Xarxa el passat 31 d’agost. Durant la seva intervenció, la dietista-nutricionista va parlar sobre la importància de tornar a la rutina amb bons...

Juliol 2018

Juny 2018

Com reconèixer una “dieta miracle”

Com reconèixer una “dieta miracle”

La Dra. Nancy Babio, presidenta del CoDiNuCat, ens explica com reconèixer una “dieta miracle” i quina és la millor manera de perdre pes al programa de ràdio L’Antídot a Canal Blau. Enllaç

2017

L’alvocat

L’alvocat

Participació a l’informatiu de Televisió Espanyola a Catalunya, on la Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Gemma Miranda parla sobre l’alvocat.  Pots veure l’informatiu aquí.

Falsos mites dels “superaliments” o receptes anticanceroses

Falsos mites dels “superaliments” o receptes anticanceroses

Article de per la Federació d’Entitats Contra el Càncer sobre els falsos mites dels “superaliments” o receptes anticanceroses, amb la participació de la Dietista-Nutriconista, presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio. Pots llegir l’article aquí.

Nutrició infantil

Nutrició infantil

Article sobre la nutrició infantil on participen les Dietistes-Nutricionistes Rosa Baró i Nancy Babio en representació del CoDiNuCat.  Pots llegir l’article sencer aquí.

Nutrició infantil

Nutrició infantil

Programa de la cadena COPE on la Dietista-Nutricionista, la Sra. Adhara Giner exposa la postura científica del consum de lactis i la incidència de càncer. Pots escoltar el programa aquí o bé llegir la postura científica aquí.

“La enzima prodigiosa”

“La enzima prodigiosa”

Article del diari “La Vanguardia” on la Dra. Nancy Babio parla de la dieta del llibre “La enzima prodigiosa” Pots llegir l’article aquí.

El consum de lactis

El consum de lactis

Article de per la Federació d’Entitats Contra el Càncer sobre el consum de Lactis, amb la participació de la Dietista-Nutriconista, portaveu del CoDiNuCat, la Dra. Isabel Martorell   Pots llegir l’article aquí.

Beneficis en el consum de les hortalisses

Beneficis en el consum de les hortalisses

Article del diari  “Ara” on la Dietista-Nutricionista, la Sra. Adhara Giner ens parla dels beneficis en el consum de les hortalisses.  Pots llegir l’article aquí.

La problemàtica de l’oli de palma

La problemàtica de l’oli de palma

La Dietista-Nutriconista, portaveu del CoDiNuCat, la Dra. Isabel Martorell parla sobre la problemàtica de l’oli de palma. Pots escoltar el programa aquí. Pots llegir l’article aquí

Control sobre les pseudociències i falsos especialistes

Control sobre les pseudociències i falsos especialistes

Article on la Dra. Nancy Babio reclama a l’administració control sobre les pseudociències i falsos especialistes. Pots llegir l’article en els diferents mitjans clicant els enllaços: Regió7 Empordà Diari de Girona El Món Nació Digital Catalunya...

2016

Els infants i adolescents celíacs

Els infants i adolescents celíacs

La Dra. Nancy Babio exposa que els infants i adolescents celíacs consumeixen més sucres afegits, grases i proteïnes. Pots llegir l’article aquí. 

L’any internacional dels llegums

L’any internacional dels llegums

La Sra. Gemma Miranda participa en aquest reportatge sobre l’any internacional dels llegums, explicant els seus beneficis.  Pots escoltar l’àudio aquí. 

La jornada compactada a les escoles

La jornada compactada a les escoles

Programa de la cadena SER, on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Gemma Salvador explica la jornada compactada a les escoles i els seus efectes a nivell nutricional. Pots llegir l’article aquí. 

Els beneficis de menjar fruits vermells

Els beneficis de menjar fruits vermells

Programa de la cadena COPE edició de tarragona, on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Adhara Giner exposa els beneficis de menjar fruits vermells. Pots escoltar l’audio  aquí. 

Els beneficis de menjar peix blau

Els beneficis de menjar peix blau

Programa de la cadena COPE edició de tarragona, on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Adhara Giner exposa els beneficis de menjar peix blau. Pots escoltar l’audio  aquí. 

Els beneficis dels lactis

Els beneficis dels lactis

La Dra. Nancy Babio participa en aquest reportatge i explica els beneficis dels lactis. Pots escoltar l’àudio aquí. 

Les veritats de les “dietes miraculoses”

Les veritats de les “dietes miraculoses”

Programa de la cadena COPE edició de Tarragona, on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Adhara Giner explica les veritats de les “dietes miraculoses”.  Pots escoltar l’àudio  aquí. 

Beneficis de la fruita

Beneficis de la fruita

Article per la revista de moda “Vogue” on la Dra. Nancy Babio exposa els beneficis de la fruita i especialment de la poma. Pots llegir l’article aquí.

2015

Com afecta al nostre cos una vaga de fam

Com afecta al nostre cos una vaga de fam

El dilluns 3 de desembre la Presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, la Dra. Nancy Babio va participar en aquest article del Diari Ara sobre com afecta al nostre cos una vaga de fam, alertant que al mes i mig pot provocar risc pr la vida. Pots...

Dia internacional dels lactis

Dia internacional dels lactis

La Dra. Nancy Babio participa en aquest reportatge en el dia internacional dels lactis. Pots llegir l’article aquí.

La vigorèxia

La vigorèxia

La Sra. Adhara Giner participa en aquest reportate sobre la vigorèxia. Pots escoltar l’àudio aquí. 

Els beneficis dels lactis

Els beneficis dels lactis

La Dra. Nancy Babio participa en aquest reportatge i explica els beneficis dels lactis. Pots llegir l’article aquí. 

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc:

Aquesta web utilitza cookies de tercers que permet obtenir informació de navegació dels usuaris. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Més informació aquí. Premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR

Aviso de cookies