EL CODINUCAT ALS MITJANS

CODINUCAT ALS MITJANS

CODINUCAT ALS MITJANS - Tenir al CODINUCAT ALS MITJANS és part d'una estratègia. L'objectiu d'aquesta és incrementar les vendes, els beneficis i la notorietat. Si en un mitjà d'informació local existeix públic potencial sens dubte aquest serà rendible. CODINUCAT ALS MITJANS En el cas de CODINUCAT ALS MITJANS, tenim presencia en diferents mitjans de comunicació, per intentar com hem comentat anteriorment, guanyar sobre tot notorietat i presencia social.CODINUCAT ALS MITJANS Un altre dels motius pel que resulta útil l'estratègia de CODINUCAT ALS MITJANS és el posicionament online i la generació d'enllaços externs o backlinks.CODINUCAT ALS MITJANS

Hi ha tres motius principals per tenir el CODINUCAT ALS MITJANS

1.- Convertir-se en referència davant la premsa per a un determinat sector.CODINUCAT ALS MITJANS 2.- Generar notorietat respecte a la teva competència.CODINUCAT ALS MITJANS 3.- Augmentar la visibilitat i confiança. CODINUCAT ALS MITJANS És per tot això que al vole al CODINUCAT ALS MEDIS, mirem d'integrar-nos sempre dins els mitjans i formar part d'aquesta sinergia positiva i enriquidora. CODINUCAT ALS MITJANS En l'apartat CODINUCAT ALS MITJANS trobareu en tots els àmbits on podem trobar CODINUCAT ALS MITJANS, i en quins registres. Esperem que tenir al CODINUCAT ALS MITJANS ajudi a donar a coneixer tots elr projectes que volen afavorir la salut humana.

Ets col·legiat/da i vols ser portaveu del CoDiNuCat?

Omple el formulari i envia’l a premsa@codinucat.cat

Març 2024

Febrer 2024

Gener 2024

El nou etiquetatge revela que el vi no es fa només amb raïm

El nou etiquetatge revela que el vi no es fa només amb raïm

La nova normativa estableix que l'etiqueta ha d'incloure el valor energètic (les calories), mentre que per als ingredients i la informació nutricional completa és suficient amb què l'etiqueta incorpori un codi QR que remeti a un web que contingui la informació....

Novembre 2023

La Sra. Núria Llata parla sobre el dèficit de Vitamina D

La Sra. Núria Llata parla sobre el dèficit de Vitamina D

La Sra. Núria Llata Dietista- nutricionista i portaveu del Codinucat, ens parla del dèficit de Vitamina D, quins aliments son els que contenen més vitamina D, i el risc que comporta per a la salut de la població, el seu déficit. Podeu consultar la noticia al següent...

El Sr. Àlex Blasco i els efectes de les begudes ensucrades

El Sr. Àlex Blasco i els efectes de les begudes ensucrades

El Sr. Àlex Blasco, ens parla en la següent entrevista sobre els efectes que tenen les begudes ensucrades per la salut de la població i especialment a l’entorn de la gent jove on hi ha especial preocupació per l’augment constant del consum d’aquests productes....

Setembre 2023

La importància que té l’alimentació saludable

La importància que té l’alimentació saludable

El Sr. Robert duran, parla en un article al diari de Barcelona, sobre la importància que té l'alimentació saludable en l’actualitat, no simplement en l'apartat estètic, sinó sobretot per millorar la nostra condició de vida....

ÉS DOLENT PICAR ENTRE HORES?

ÉS DOLENT PICAR ENTRE HORES?

El passat diumenge 24 de Setembre va publicar-se l’article al 324 “És dolent picar entre hores? Aliments més recomanables i hàbits per evitar-ho”, on van participar-hi la Sra. Rita Simorra ( portaveu Codinuat ) i el Sr. Àlex Blasco ( tresorer del Codinucat). Podeu...

La Dra. Roser Marti col·labora en un article del diari ARA

La Dra. Roser Marti col·labora en un article del diari ARA

La Dra. Roser Marti, presidenta del Codinucat, col·labora en un article del diari ara, donant idees de: “Com elaborar plats senzills que es poden fer ara a l'estiu i que poden obrir la porta a cuinar a qui no li agradi fer-ho”, podeu llegir l’article en el següent...

Agost 2023

La Dra. Roser Marti col·labora en un article del diari ARA

La Dra. Roser Marti col·labora en un article del diari ARA

La Dra. Roser Marti, presidenta del Codinucat, col·labora en un article del diari ara, donant idees de: “Com elaborar plats senzills que es poden fer ara a l'estiu i que poden obrir la porta a cuinar a qui no li agradi fer-ho”, podeu llegir l’article en el següent...

Juliol 2023

La Dra. Roser Marti va comparèixer al DIARI NACIO DIGITAL

La Dra. Roser Marti va comparèixer al DIARI NACIO DIGITAL

La Dra. Roser Marti va comparèixer al DIARI NACIO DIGITAL, per parlar sobre l’intrusisme laboral en el sector de la dietètica i nutrició arran del sorgiment dels anomenats “ influencers”, sense formació i que comparteixen i difonen consells i recomanacions per a les...

La dictadura de la imatge

La dictadura de la imatge

El passat 17 de juliol la Sra. Violeta Moizè va parlar sobre l'obesitat i la “grassofòbia” als matins de TV3....

L’aspartam podria causar càncer de fetge

L’aspartam podria causar càncer de fetge

El passat 14 de juliol la Sra. Fabiola Juárez va parlar al programa de boca a orella sobre l’aspartam i els seus efectes cancerígens després de la notícia de l’OMS....

Hi ha refrescos cancerígens?

Hi ha refrescos cancerígens?

La Sra. Rita Simorra, al programa de Planta Baixa de TV3, va parlar sobre l’aspartam i les recomanacions de la OMS. https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/planta-baixa/hi-ha-refrescos-cancerigens/video/6231663/

La Dra. Roser parla sobre la vitamina D

La Dra. Roser parla sobre la vitamina D

La Dra. Roser Martí, presidenta del Codinucat, va comparèixer als mitjans de comunicació de Catalunya radio en una entrevista sobre la vitamina D,  “quins son els aliments que es recomanen?”....

Hidratació a l’estiu

Hidratació a l’estiu

El passat 4 de Juliol Sra. Nuria Mallén ens va parlar sobre “ l’aigua” en l’article a la Vanguardia . “Algunes persones presenten menys capacitat d'expressar set i cal oferir-los aigua perquè s'hidratin” , el podeu llegir en el següent enllaç:...

Infants als restaurants

Infants als restaurants

El passat 02 de juliol la Sra. Roser Marti va comparèixer a TVE1 per parlar sobre les recomanacions més adients per als infants, a l’hora d’escollir el menú de la carta als restaurants.

Juny 2023

Tractament del reflux gastroesofàgic

Tractament del reflux gastroesofàgic

El passat 7 de juny ,el Sr. Àlex Blasco va estar en directa al programa fet a mida per parlar sobre el tractament del reflux gastroesofàgic, podeu veure la seva intervenció en el següent enllaç:...

Maig 2023

Dia Mundial de la Tiroide, programa “Fet a mida”

Dia Mundial de la Tiroide, programa “Fet a mida”

El passat 25 de maig, el Dia Mundial de la Tiroide, la Sra Nuria Mallén, portaveu del Col·legi, va assistir a una conversa en el programa “Fet a mida” sobre com afecta o pot afectar els aliments i l’alimentació, així com consells alimentaris per a la població que...

Elaboració del monogràfic, Sra. Núria Mallén

Elaboració del monogràfic, Sra. Núria Mallén

Aquest mes de maig també, la Sra. Núria Mallén, portaveu del CoDiNuCat va participar en l’elaboració (per a la revista Geriatricarea), d’un monogràfic de la importància que té l’alimentació i l’exercici físic per la gent gran. Podeu llegir l’article en aquest enllaç:...

Sra. Ines Navarro a TV3

Sra. Ines Navarro a TV3

El passat 16 de maig, la Sra. Ines Navarro, va comparèixer als matins de TV3 per parlar sobre la nova directriu de l'OMS referent a les contraindicacions que tenen els edulcorants per a la salut de la població i els seus efectes.  Podeu veure –ho en el següent...

Abril 2023

Ara.cat

Ara.cat

La presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Roser Martí Cid, és entrevistada per al Diari ARA per l’article "El millor camí per fer-se gran: ment desperta, cos actiu, menjar bé i no estar sol" per al dossier "Envelliment saludable". Pots accedir a l'article aquí.

Cope

Cope

El Sr. Robert Durant, vicetresorer de la Junta de Govern, es entrevistat en el programa de la COPE Catalunya per tractar l’augment de l’obesitat en la població. Podeu escotar l'entrevista a partir del mínut 19, aquí.

Ràdio 4

Ràdio 4

La Dra. Rosa Albaladejo, secretaria de la Junta de Govern del CoDiNuCat, va participar en el programa "De Boca a Orella", del magazín de la tarda de Ràdio 4, per parlar de les perilloses enganyifes dels influencers. Podeu escotar l'entrevista des del mínut 6, aquí.

Març 2023

Laura Cuixart Baronet, Ràdio 4

Laura Cuixart Baronet, Ràdio 4

La Sra. Laura Cuixart Baronet, membre de la Junta de Govern del CoDiNuCat, va participar a la taula rodona, sobre obesitat i sobrepès, del programa Avui Sortim de Ràdio 4 conjuntament amb la Dra. Anna Bach, del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i la Sra. Patrícia...

Rosa Albaladejo, Ràdio 4

Rosa Albaladejo, Ràdio 4

Ràdio 4 entrevista en l'edició del migdia del 20 de març a la secretària de la Junta de Govern del CoDiNuCat, la Dra. Rosa Albaladejo Perales en motiu del dia sense carn. A partir del minut -7 podràs escoltar l'entrevista.

La Vanguardia

La Vanguardia

La portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Núria Mallén, és entrevistada per La Vanguardia en relació al mite alimentari del Vinagre de sidra de poma. Pots llegir l'article "Todo lo que no deberías creerte del vinagre de manzana"  aquí.

Geriatricarea

Geriatricarea

El portal Geriatricarea de l'àmbit dels professionals del sector geriàtric va publicar l'article "Dietista-Nutricionista: Esperanza de calidad de vida", arran de la intervenció de la Sra. Pilar Amigó, Sra. Núria Mallén, Sra. Anna Pons i Dra. Roser Martí, representants...

Febrer 2023

Metropoli

Metropoli

El Sr. Àlex Blasco Suñé, tresorer de la Junta de Govern del CoDiNuCat, participa en l'article "El insano 'desayuno infantil' del Vall d'Hebrón desata críticas sobre la alimentación en hospitales" del mitjà digital Metrópoli Abierta. Pots llegir...

Robert Duran entrevistat a Lleida TV

Robert Duran entrevistat a Lleida TV

El Sr. Robert Duran, vicetresorer de la Junta de Govern del CoDiNuCat va ser entrevistat per Lleida TV per parla de la incorporació del dietista-nutricionista a l’atenció primària i comunitària i quin es l’estat actual de la professió. Pots veure...

RAC 1

RAC 1

En quins aliments hi ha els sucres més perillosos per al cor, segons l’últim gran estudi? En aquest article la Sra. Mercè Gonzalo Méndez, portaveu del CoDiNuCat, és entrevistada per RAC 1 en relació a aquest estudi tan interessant. Pots llegir l’article aquí.

Gener 2023

Desembre 2022

Entrevista a la Dra. Roser Martí

Entrevista a la Dra. Roser Martí

La revista Marinada publica aquesta entrevista a la presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Roser Martí. Pots llegir l'entrevista aquí.

Novembre 2022

Octubre 2022

Tot el que has de saber del pa

Tot el que has de saber del pa

Amb motiu del Dia Mundial del Pa, el dia 14 d'octubre el programa "fet a mida" de La Xarxa de Comunicació Local va emès a Esplugues TV va convidar a la Sra. Núria Mallén, dietista-nutricionista per parlar de les seves propietats. Pots veure el tall aquí. 

Setembre 2022

Taula rodona sobre el “dejuni intermitent”

Taula rodona sobre el “dejuni intermitent”

La Dra. Rosa Albaladejo, membre de la Junta de Govern del CoDiNuCat participa en aquest interessant debat sobre el dejuni intermitent a Ràdio4. Pots escoltar el tall a partir del minut 29.

¿Por qué la mayoría de las dietas acaba fracasando?

¿Por qué la mayoría de las dietas acaba fracasando?

La revista "Gente Saludable" publica un article on explica perq uè la majora de les dietes que segueix la gent acaben fracassant. La Dra. Rosa Albaladejo, secretaria del CoDiNuCat participa en l'article que pots llegir aquí.

Agost 2022

“Si no tens gana, no passa res per no esmorzar”

“Si no tens gana, no passa res per no esmorzar”

La Sra. Mercè Gonzalo. dietista nutricionista  i portaveu del CoDiNuCat explica a RAC1.cat que "si no esmorzes perquè no tens gana és perquè no tens aquesta necessitat i no passa res. Però si no esmorzes perquè vols perdre pes o estar més fibrat, sí que és perjudicial...

RAC1: encariment del preu dels aliments

La Dra. Roser Martí, presidenta del CoDiNuCat va participar en l'informatiu de RAC1 per valorar l'encariment del preu d'alguns aliments, fet que comporta que la població amb menys recursos econòmics vegi afectada la seva salut alimentària. Pots escoltar l'àudio aquí...

“Digues adeu als tomàquets insípids”

“Digues adeu als tomàquets insípids”

El diari ARA publica un reportatge dedicat al "tomàquet", aliment que durant l'època estival augmenta el seu consum. La Sra. Montserrat Pallarès participa en l'article que pots llegir aquí. 

Juliol 2022

¿Cómo introducir el huevo en la alimentación infantil?

¿Cómo introducir el huevo en la alimentación infantil?

L'ou és un dels aliments més al·lèrgics que hi ha i per això cal seguir certes recomanacions per introduir-lo en l'alimentació infantil. Article de la revista "Hola" amb la participació de la Sra. Rosa Albaladejo i el Sr. Robert Duran. Pots llegir l'article...

Los 9 errores que fastidian siempre tu digestión

Los 9 errores que fastidian siempre tu digestión

El suplement "Comer" de "La Vanguardia" publica aquest reportatge amb els errors que es cometen durant la digestió. La Sra. Mireia Cabrera, membre de la Junta del CoDiNuCat col·labora en l'article. El pots llegir aquí.

Conveni amb el Col·legi de Piscologia de Catalunya

Conveni amb el Col·legi de Piscologia de Catalunya

Hem signat un conveni de col·laboració amb la Delegació de Tarragona del Col·legi de Psicologia de Catalunya (COPC) amb l’objectiu d’organitzar formacions conjuntes i cercar sinergies entre les dues entitats. La trobada va tenir lloc a la seu de la Delegació de...

Juny 2022

Conveni amb la Gasol Fundation

Conveni amb la Gasol Fundation

NOTA DE PREMSA El CoDiNuCat i la Gasol Foundation signen un conveni de col·laboració per a acostar al dietista-nutricionista a famílies en situació de vulnerabilitat socioeconòmica “El col·lectiu de dietistes-nutricionistes col·legiat al CoDiNuCat està prop de les...

Conveni amb el Banc dels Aliments de Lleida

Conveni amb el Banc dels Aliments de Lleida

NOTA DE PREMSA La Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida i el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat)  signen un conveni per prestar assessorament nutricional a les persones en situació de vulnerabilitat. El dia 31 de maig de 2022...

Maig 2022

“Aprèn a llegir les etiquetes dels aliments!”

“Aprèn a llegir les etiquetes dels aliments!”

El Sr. Àlex Blasco va participar en una taula rodona sobre l'etiquetatge dels aliments dintre del VII Cicle de Conferències sobre Alimentació, Salut i Consum Responsable 2022 organitzat per la Unió de Consumidors de Catalunya (UCC) amb suport de l’Ajuntament de Les...

Abril 2022

Febrer 2022

Gener 2022

Consells per a una alimentació saludable- Betevé

Consells per a una alimentació saludable- Betevé

El programa "Via 15" de Betevé publica una càpsula amb la participació del Sr. Àlex Blasco, membre de la Junta del CoDiNuCat, per parlar sobre consells d'alimentació. Pots veure la càpsula aquí (minut 24:30).

La gran mentira de las dietas ‘detox’

La gran mentira de las dietas ‘detox’

La Sra. Mireia Cabrera, membre de la Junta de Govern del CoDiNuCat col·labora en aquest article de "El Periódico" per parlar de les dietes anomenades "detox". Pots llegir l'article aquí.  

El engaño de los caldos depurativos: ni desintoxican ni adelgazan

El engaño de los caldos depurativos: ni desintoxican ni adelgazan

La Vanguardia publica l'article "El engaño de los caldos depurativos", per parlar sobre els mites d'aquells plans dietètics que prometen aprimar-se ràpidament. La Sra. Susana Cánovas, membre de la Junta i portaveu del CoDiNuCat participa en l'article que pots llegir...

Nancy Babio: «No me da miedo afrontar nuevos desafíos»

Nancy Babio: «No me da miedo afrontar nuevos desafíos»

Entrevista a la Dra. Nancy Babio en un article publicat a "Diari de Tarragona" per parlar de la publicació del llibre "Una entitat consolidada, al servei del dietista-nutricionista i de la salut dels ciutadans de Catalunya". Pots llegir l'article aquí.  

Novembre 2021

L’alimentació infantil a casa i a l’escola

L’alimentació infantil a casa i a l’escola

La Sra. Laura Cuixart, membre de la Junta del CoDiNuCat, participa en el programa "Avui sortim" de Ràdio 4 per parlar sobre l'alimentació infantil a casa i a l'escola. Entre altres temes, es valora com els infants s'alimentaven millor anys enrere. Un dels motius és la...

Programa “En línia” de RTVE:  excés de sucre

Programa “En línia” de RTVE: excés de sucre

La Sra. Gemma Salvador, D-N i membre del Consell Assessor del CoDiNuCat participa en el programa "En línia" de RTVE per parlar de les noves mesures sobre la regulació de la publicitat de productes ensucrats. Pots veure el programa sencer aquí.

Impacte als mitjans de les IX Jornades del CoDiNuCat

Impacte als mitjans de les IX Jornades del CoDiNuCat

Nomenament de la nova presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Roser Martí Tots 21 Murcia.com NutraSalud Diari Més Crónica Global Restauración colectiva Reconeixements i ponències ACTA SANITARIA, ASEGURANZA , COFFE ESP, CON SALUD, OK DIARIO , PACIENTES EN BUENAS MANOS...

Octubre 2021

Què és el bubble tea?

Què és el bubble tea?

La dietista-nutricionista Mercè Gonzalo col·labora en aquest article per parlar sobre el bubble tea. Pots llegir l'article aquí.

Alimentació saludable i sostenible per a tothom

Alimentació saludable i sostenible per a tothom

Aquest article del mitjà "Segre.com" parla del dia mundial de l'alimentació i ho fa explicant el projecte "Banc d'aliments de Lleida" on col·labora el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya. Pots llegir l'article aquí.

Setembre 2021

Estas son las 12 frutas y verduras con más pesticidas

Estas son las 12 frutas y verduras con más pesticidas

La Sra. Rosa Baró, participa en aquest article per parlar d'aquelles fruites i verdures amb més i menys pesticides i alhora exposar certes diferències i matisos en els aliments amb les etiquetes "bio", "natural", "ecològic" i "orgànic". Pots llegir l'article aquí.

Agost 2021

És bo menjar fins a atipar-se?

És bo menjar fins a atipar-se?

Diversos mitjans es fan repercussió d'aquesta participació de la Dra. Roser Martí on dona resposta a la pregunta: "És bo menjar fins a atipar-se?". Pots llegir els diferents impactes clicant al mitjà. Salamanca 24 horas El Valluno Compromiso Atresmedia Semana Televisa...

Juliol 2021

La carn i la ramaderia: un camp de batalla

La carn i la ramaderia: un camp de batalla

Ecologistes, nutricionistes i ramaders valoren en aquest reportatge si cal reduir el consum de carn i aprofundeixen en el funcionament del sector ramader Notícia completa aquí

Tofu: ¿cómo debemos comerlo?

Tofu: ¿cómo debemos comerlo?

Una altra participació de la Sra. Elena Maestre en aquest mitjà. En aquesta ocasió per parlar sobre tot allò que envolta el "tofu". Pots llegir l'article aquí.

Los mejores picoteos para diabéticos

Los mejores picoteos para diabéticos

En aquesta ocasió la Sra. Elena Maestre col·labora en aquest article de "Mundo Deportivo" per tractar parlar dels millors aliments per "picar" per a les persones diabètiques. Pots llegir l'article aquí.

Juny 2021

Crema de cacauet i massa muscular

Crema de cacauet i massa muscular

Article del portal "Saber vivir" sobre la crema de cacauet amb la col·laboració de la Dra. Anna Costa. Pots llegir l'article aquí.

El kale, propiedades y beneficios

El kale, propiedades y beneficios

En aquesta ocasió, la Sra. Elena Maestre ens aproxima al "Kale" i ens explica les seves propietats i els seus beneficis. Pots llegir l'article aquí.

Alimentos que ayudan al bronceado de la piel

Alimentos que ayudan al bronceado de la piel

La Sra. Elena Maestre, membre de la Junta de Govern del CoDiNuCat participa en un article a "Mundo Deportivo" per parlar sobre aquells aliments que ajuden al bronzejat de la pell. Pots llegir l'article aquí. 

Obesidad infantil: cómo prevenirla

Obesidad infantil: cómo prevenirla

La presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio participa en aquest article del "Diari de Tarragona" per parlar sobre la problemàtica de l'obesitat infantil i de quines mesures es poden adoptar per prevenir-la. Pots llegir l'article aquí.

Març 2021

¿Es mejor para la salud comer temprano?

¿Es mejor para la salud comer temprano?

El programa del migdia de l’emissora COPE Catalunya i Andorra entrevista a la dietista-nutricionista Mercè Gonzalo, per parlar sobre si és beneficiós menjar d’hora i si els horaris dels àpats afecten la nostra salut i benestar. Pots escoltar l'àudio aquí.

Todo sobre la alimentación bio para tu bebé

Todo sobre la alimentación bio para tu bebé

Aquest mitjà publica un reportatge sobre l’alimentació anomenada “bio” per a infants. La Sra. Rosa Baró, dietista-nutricionista participa en l’article i explica que és aquest tipus d’alimentació. Pots llegir l'article aquí.

Febrer 2021

Sustitutos saludables de la sal sin renunciar al sabor

Sustitutos saludables de la sal sin renunciar al sabor

"Cuidate Plus" i "El Matinal", portals de l’àmbit sanitari publiquen un article sobre els possibles substituts de la sal. La dietista-nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Esther Vives participa en l’article. Pots lelgir l'article de Cuidateplus i de El...

L’obesitat infantil, la pandèmia silenciada

L’obesitat infantil, la pandèmia silenciada

La presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio participa a Ràdio Ciutat de Tarragona per parlar de la problemàtica de l’obesitat infantil, anomenada “pandèmia silenciada”. Pots escoltar el programa aquí.

GASTRONOMIA: Programes electorals i alimentació

GASTRONOMIA: Programes electorals i alimentació

El programa “Tot és comèdia” de la Cadena Ser parla sobre l’alimentació o la lluita contra l’obesitat. La Dra. Nancy Babio participa en el reportatge. Pots escoltar l'àudio aquí.

Nutri-Score, la etiqueta para saber qué comemos

Nutri-Score, la etiqueta para saber qué comemos

Aquest mitjà de la província de Tarragona publica un article sobre l’etiquetatge dels aliments “Nutri-Score” amb la participació de la presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio. Pots llegir l'article aquí.

Addictes a l’adrenalina

Addictes a l’adrenalina

El Sr. Albert Martínez, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat participa en una tertúlia a Ràdio Ciutat de Tarragona per parlar sobre la nutrició en esports extrems. Pots veure-ho aquí.

Gener 2021

Cómo comer sano en colegios, hospitales y residencias

Cómo comer sano en colegios, hospitales y residencias

El Economista. 28-1-2020. Aquest mitjà publica un extens reportatge sobre l’alimentació saludable als col·legis, residències i hospitals. Destaca la participació de la Secretària del CoDiNuCat, la Sra. Inés Navarro. Pots llegir l'article aquí.

Nomenclatura de dietas hospitalarias

Nomenclatura de dietas hospitalarias

El portal de referència del sector de la Restauració col·lectiva es fa ressò de la presentació del document de consens sobre la nomenclatura de les dietes hospitalàries. Pots llegir l'entrada aquí

Desembre 2020

Dietas milagro que pueden poner en riesgo tu salud

Dietas milagro que pueden poner en riesgo tu salud

“La Sra. Laura Girona, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat col·labora amb aquest article de "La Vanguardia" per parlar sobre les "dietes miracle"  i els efectes negatius. Pots llegir l'article aquí.”

Novembre 2020

“Mites” sobre les veritats I/o mentides sobre els “Superaliments”

“Mites” sobre les veritats I/o mentides sobre els “Superaliments”

“El programa d’Onda Cero “La Ciutat”, presentat per Mònica Günter parla en la seva secció de “mites”  sobre les veritats I/o mentides sobre els “Superaliments”. Per fer-ho han comptat amb la participació de la Dra. Anna Costa. Pots escoltar l’àudio aquí a partir del...

Efectes de la pandèmia en la nostra alimentació

Efectes de la pandèmia en la nostra alimentació

El portal digital “infoLibre” publica un article amb la participació de diferents professionals de l’àmbit sanitari, entre ells, la Dra. Anna Costa, portaveu del CoDiNuCat. L’article vol exposar els efectes de la pandèmia en la nostra alimentació. Pots llegir...

Verdures que contenen nitrats i que els nadons haurien d’evitar

Verdures que contenen nitrats i que els nadons haurien d’evitar

El portal web “Saber Vivir” exposa en un article aquelles verdures que contenen nitrats i que els nadons haurien d’evitar, ja que algunes d’elles poden provocar l’anomenat “síndrome del nadó blau” que dificulta l’arribada d’oxigen als teixits. La Dra. Anna Costa...

Dejuni intermitent

Dejuni intermitent

“El Diari de Tarragona publica un article per parlar del dejuni intermitent, exposant que concentrar els àpats en un espai de temps és beneficiós per la salut, encara que amb matisos. La Sra. Montserrat Pallarès, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat...

Octubre 2020

Increment de l’IVA en begudes ensucrades

Increment de l’IVA en begudes ensucrades

El portal “Hipertextual” publica un article per analitzar l’increment d’I.V.A. en les begudes ensucrades. Col·labora en aquest article la Sra. Paula Bernabeu, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat. Pots llegir l’article aquí.

Tu estado nutricional puede influir en pasar la Covid-19 leve o grave

Tu estado nutricional puede influir en pasar la Covid-19 leve o grave

El portal “Saber Vivir” publica un article amb el títol “tu estado nutricional puede influir en pasar la Covid-19 leve o grave” amb la participació de la Dra. Anna Costa. Exposa com l’alimentació pot produir sistemes de defensa per alleugerir els símptomes. Pots...

Setembre 2020

Riscos del dejuni intermitent

Riscos del dejuni intermitent

“El Sr. Robert Duran, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat va participar en aquest article de Crónica Global per parlar sobre els riscos del dejuni intermitent. Pots llegir l'article aquí.”

Els mites de la llet

Els mites de la llet

El programa d’Onda Cero “La Ciutat”, presentat per Mònica Günter inicia una secció sobre mites En aquesta ocasió la Sra. Núria Mallén, dietista-nutricionista i portaveu del CoDiNuCat col·labora per parlar sobre els mites de la llet. Pots escoltar l'àudio aquí. (a...

Agost 2020

Com reacciona el cos quan es menja de pressa

Com reacciona el cos quan es menja de pressa

“La Vanguardia publica un article on es parla de com reacciona el cos quan es menja de pressa. En l’article s’explica també com canviar els hàbits per menjar millor durant el dia. Va comptar amb la participació de la Sra. Laura Girona, Dietista-Nutricionista i...

Cereals: en la varietat està la salut

Cereals: en la varietat està la salut

Cereals: en la varietat està la salut “La Sra. Blanca Salinas, membre de la Junta del CoDiNuCat participa en aquest article titulat “cereales: en la variedad está la salud”, per explicar tot allò que els envolta. Pots llegir l'article aquí.”   Codinucat als...

Juliol 2020

Com ha afectat l’alimentació de les persones durant el confinament

Com ha afectat l’alimentació de les persones durant el confinament

La Sra. Blanca Salinas, Dietista-Nutricionista i membre de la Junta del CoDiNuCat, va participar en les notícies del migdia de Catalunya Ràdio el dia 22 de juliol per parlar sobre com ha afectat l'alimentació de les persones durant el confinament. Pots sentir el tall...

Juny 2020

Maig 2020

El confinament ens ha engreixat entre un i tres quilos de mitjana

El confinament ens ha engreixat entre un i tres quilos de mitjana

En l’espai del Telenotícies de TV3 es va emetre un reportatge amb el títol “El confinament ens ha engreixat entre un i tres quilos de mitjana”. Va comptar amb la participació de la Sra. Elena Maestre, dietista-nutricionista i membre de la Junta de Govern. Veure aquí...

Ets llaminer?

Ets llaminer?

El suplement del diari ARA, l’”ARA Kids” publica aquest article sobre les llaminadures amb la participació de la Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Mercè Gonzalo. Pots llegir l’artcle sencer aquí.

Com seran els nous hàbits alimentaris?

Com seran els nous hàbits alimentaris?

La Vicepresidenta del CoDiNuCat, la Sra. Marta Planas, col·labora en un article del diari “ARA” amb el títol “Com seran els nous hàbits alimentaris?” fent referència als nous costums nutricionals després de la crisi sanitària del COVID-19.  Pots llegir l'article...

Tot allò que enjvolta el dejuni

Tot allò que enjvolta el dejuni

La Sra. Esther Vives, dietista-nutricionista i portaveu del CoDiNuCat col·labora amb el mitjà “65ymas.com” en un article per parlar de tot allò que enjvolta el dejuni. Pots llegir l’article aquí.

Webinar “nutrición, dieta y COVID-19”

Webinar “nutrición, dieta y COVID-19”

Podeu llegir la notícia que es fa ressò de les conclusions que es van extreure en el webinar “nutrición, dieta y COVID-19” que el Codinucat va coorganitzar el passat 30 d’abril. Cliqueu aquí per llegir l’article complet.

Abril 2020

La importància de la vitamina D per protegir-nos del coronavirus

La importància de la vitamina D per protegir-nos del coronavirus

El mitjà “Saber vivir” publica aquest article amb la participació de la Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat. L’article parla de la importància de la vitamina D per protegir-nos del coronavirus. Pots llegir l’article aquí.

Març 2020

Alimentació en dies de confinament

Alimentació en dies de confinament

La Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra Marta Peroy, participa en aquest article de Tarragona Digital per parlar de l’alimentació en aquests dies de confinament. Pots llegir l’article aquí.

Menjar a totes hores durant el confinament

Menjar a totes hores durant el confinament

La Sra. Esther Vives, dietista-nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en aquest article de “La vanguardia” del 19 de març, per parlar de com evitar menjar a totes hores durant els dies de confinament. Pots llegir l’article aquí.

Aigua amb gas

Aigua amb gas

La Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en aquest article publicat el 6 de març  per parlar sobre tot el que envolta a l’aigua amb gas, dels seu beneficis i de les seves contraindicacions. Pots llegir l’article aquí.

Febrer 2020

Veganisme i tot allò que l’envolta

Veganisme i tot allò que l’envolta

El programa “bitllet d’anada” de la Universitat Autònoma de Barcelona va emetre un programa especial el divendres 28 de febrer per parlar sobre el veganisme i tot allò que l’envolta. Per fer-ho va comptar amb la participació de la Dietista-Nutricionista i portaveu del...

Els superaliments

Els superaliments

El 10 de febrer, la Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en el programa “La Ciutat” d’ONDA CERO per donar veracitat o desmitificar tot el que envolta els superaliments, Pots escoltar l’àudio aquí.

L’oli de palma

L’oli de palma

La Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en aquest article publicat el 5 de febrer per parlar sobre tot el que envolta l’oli de palma. Pots llegir l’article aquí.

Gener 2020

Dieta Keto

Dieta Keto

Passades les festes de Nadal molta gent es marca l’objectiu d’aprimar-se. Entre els mil portals de nutrició i dietètica apareix la dieta Keto, per aconseguir-ho de la manera més fàcil i ràpida possible. El Mitjà “El Nacional”, publica aquest article amb la...

Claus d’èxit d’una dieta sense carn

Claus d’èxit d’una dieta sense carn

La revista “Opcions” publica aquest article titulat Claus d’èxit d’una dieta sense carn. Es pregunta perquè cada cop hi ha més gent que fa el pas de reduir o deixar enrere el consum de carn, què cal tenir en compte per sortir-se’n sense posar en joc la salut, o quan...

Aliments i concentració

Aliments i concentració

La Vanguardia publica el dia 23 de gener aquest article sobre aliments que poden ajudar a millorar la concentració. La Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Marta Ramos participa en aquest article. El pots llegir aquí.

Desembre 2019

“DAO i Migranya”

“DAO i Migranya”

El dimarts 4 de desembre el diari “La Vanguardia” es fa ressò de la publicació de la Postura Científica “DAO i Migranya” amb el titular Médicos y dietistas niegan que haya relación entre la encima DAO y la migraña, elaborada pel CoDINuCat amb col·laboració de la...

Els plats de cullera

Els plats de cullera

El passat divendres 22 de novembre, un equip de TVE Catalunya es va desplaçar a les VII Jornades del CoDiNuCat per entrevistar a la Vicetresorera del Col·legi, la Sra. Elena Maestre, per l’elaboració d’aquest reportatge sobre els plats de cullera. Pots veure el...

Alimentació i rendiment esportiu

Alimentació i rendiment esportiu

La Vanguardia publica aquest article sobre l’alimentació i el rendiment esportiu titulat: “Cuándo y qué comer para mejorar el rendimiento físico”, amb la participació de la Sra. Esther Vives i la Sra. Laura Girona, portaveus del CoDiNuCat. Pots llegir...

Com sobreviure a les festes de Nadal

Com sobreviure a les festes de Nadal

El mitjà “El Nacional” publica un article amb la participació de la Dra. Anna Costa sobre com sobreviure a les festes de de Nadal, uns dies amb una concentració d’àpats força copiosos i de component social. Pots llegir l’article aquí.

Els nutricionistes a l’equip d’atenció primaria

Els nutricionistes a l’equip d’atenció primaria

L’agència EFE ha entrevistat a la nostra presidenta i molts mitjans s’han fet ressó del document científic tècnic realitzat per les Dres. Isabel Megias, Patricia Casas y Nancy Babio. Un document que recull exhaustivament tota l’evidència científica que demostra la...

Agència EFE

Agència EFE

L’agència EFE va entrevistar la Presidenta del CoDiNuCat per parlar sobre el dejú que realitza molta gent degut als excessos dels àpats nadalencs, encara que aquest, ha de ser intermitent, a curt plaç i no per a tothom. La repercussió d’aquesta entrevista s’ha vist...

L’àpat de nadal i les seves complexitats

L’àpat de nadal i les seves complexitats

El Programa “Via Lliure” de RAC1 va parlar el dissabte 24 de desembre sobre l’àpat de Nadal i les seves complexitats. Cada vegada els àpats de Nadal són més complexos. A moltes famílies, cada vegada hi ha més varietat de preferències: vegans, vegetarians,...

Novembre 2019

VI Jornades anuals del CoDiNuCat

VI Jornades anuals del CoDiNuCat

El mitjà digital “Balance Sociosanitario” també es va fer ressò de les VI Jornades anuals del CoDiNuCat en un article on destacava la temàtica d’aquestes. Pots llegir l’article aquí.

Lús de batuts de proteïnes

Lús de batuts de proteïnes

Interessant article publicat a La Vanguardia on la col·legiada del CoDiNuCat, en representació de la Societat Catalana d’Alimentació i Dietètica Clínica, de la Acadèmia Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears Anna Sauló, parla sobre l’ús dels batuts...

La inflor abdominal després dels àpats

La inflor abdominal després dels àpats

La revista “Gente Saludable”, del portal sabervivir.es,  publica un reportatge sobre la inflor abdominal després dels àpats que afecta a molta gent. La col·legiada del CoDiNuCat, la Dietista-Nutricionista Isabel Megías participa en el reportatge.Pots llegir el...

Beneficis d’una bona alimentació i nutrició durant la vellesa

Beneficis d’una bona alimentació i nutrició durant la vellesa

El portal d’internet www.saludemia.com publica al seu apartat de notícies les paraules de la Presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, la Dra. Nancy Babio sobre els beneficis d’una bona alimentació i nutrició durant la vellesa, afirmant que...

Octubre 2019

Beneficis pels adolescents de dinar i sopar amb la família

Beneficis pels adolescents de dinar i sopar amb la família

El programa “La linterna” de la Cadena COPE Catalunya-Andorra va parlar el dia 4 d’octubre sobre els beneficis pels adolescents de dinar i sopar amb la família. La Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Dra. Anna Costa va participar en l’emissió. Pots...

És bo o dolent beure alcohol

És bo o dolent beure alcohol

“El Nacional”, el dissabte 5 d’octubre va publicar aquest article sobre l’alchol: “És bo o dolent beure alcohol”. Per un tema força delicat com aquest, van comptar amb Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat. Pots llegir...

Una setmana escanejant aliments

Una setmana escanejant aliments

El dia 15 d’octubre, a la secció “Verne” de “El País” es publica un article titulat Una semana escaneando alimentos con las aplicaciones Yuka y MyRealFood sobre les aplicacions que escanegen els aliments i descriuen el valor nutricional. En aquest article va...

Els espinacs

Els espinacs

El dia 24 d’octubre, el mitjà “CuidatePlus” publica aquest article sobre els espinacs titulat “Las espinacas son muy saludables, pero no por lo que piensas”. La Dietista-Nutricionista Laura Girona hi participa. Pots llegir l’article aquí.

Els beneficis de cuinar pasta al “dente”

Els beneficis de cuinar pasta al “dente”

El 30 d’octubre, “SaberVivir”, de TVE publica un article sobre els beneficis de cuinar la pasta al “dente” amb el títol “dejar la pasta al dente tiene beneficios para la salud” on la Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat hi col·labora. Pots...

Setembre 2019

Les màquines de “vending”

Les màquines de “vending”

El dia 11 de setembre, el mitjà “El País” va publicar un article sobre els menjars insans que ofereixen les màquines de “vending”. La Dra. Nancy Babio, presidenta del CoDiNuCat va participar en aquest article. El pots llegir aquí.

La dieta mediterrània enfront la dieta vegana

La dieta mediterrània enfront la dieta vegana

El dia 15 de setembre, El Nacional.cat va comptar amb la participació de la nostra Presidenta, la Dra. Nancy Babio, per aquest article sobre  la dieta mediterrània enfront la dieta vegana. Pots llegir l’article aquí.

Passos per combatre l’astènia de tardor

Passos per combatre l’astènia de tardor

El dia 28 de setembre, El Nacional.cat va publicar aquest article titulat  “Passos per combatre l’astènia de tardor”, on la portaveu del CoDiNuCat, la Dietista-Nutricionista Laura Girona hi col·labora. Pots llegir l’article aquí.

Postura Científica del CoDiNuCat

Postura Científica del CoDiNuCat

El diari ARA es fa ressò de la Postura Científica del CoDiNuCat que proposa disminuir la despesa sanitària amb la incorporació dels Dietistes-Nutricionistes en l’atenció primària de salut. Pots llegir l’article aquí.

Agost 2019

Tentempiés veraniegos saludables”

Tentempiés veraniegos saludables”

La Sra. Laia Rovira, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, ens parla sobre “tentempiés veraniegos saludables”. Pots llegir l’article aquí.

Aigua amb gas

Aigua amb gas

La Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en aquest article publicat el 6 de març  per parlar sobre tot el que envolta a l’aigua amb gas, dels seu beneficis i de les seves contraindicacions. Pots llegir l’article aquí.

Juliol 2019

El sucre

El sucre

La Dietista-Nutricionista, i portaveu del CoDiNuCat, Dra. Anna Costa, parla sobre sucre al programa “De boca a orella” a Ràdio 4.

L’orxata

L’orxata

La Dietista-Nutricionista, i portaveu del CoDiNuCat, Laura Girona, parla sobre l’orxata a El Español.

Juny 2019

El perill de les dietes, el consum d’hidrats i de superaliments

El perill de les dietes, el consum d’hidrats i de superaliments

La dietista-nutricionista, i portaveu del CoDiNuCat, Susana Cánovas, parla sobre el perill de les dietes, el consum d’hidrats i de superaliments a El Nacional. La nostra vicesecretària de la junta de govern, Dra. Roser Martí, parla sobre el mercuri que ingerim quan...

Maig 2019

Abril 2019

Bona alimentació diària

Bona alimentació diària

La Sra. Esther Vives, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, va participar en aquest reportatge de “Xarxanet” sobre una bona alimentació diària. Pots llegir l’article aquí.

“Carbón vegetal activado ¿Tiene riesgos o beneficios?”

“Carbón vegetal activado ¿Tiene riesgos o beneficios?”

La Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, va participar en aquest reportatge de “Saber Vivir” sobre una el “carbón vegetal activado ¿tiene riesgos o beneficios?” el dilluns 8 d’abril. Pots llegir l’article aquí.

Difusió de l’alimentació a les xarxes socials

Difusió de l’alimentació a les xarxes socials

La Sra. Rosa Baró Rosa Baró Diet, Dietista-Nutricionista, parla sobre la difusió de l’alimentació a les Xarxes Socials, que permet arribar a més persones, però que alhora accentua l’intrusisme. Alhora, la Presidenta del Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya,...

La nutrició

La nutrició

La Sra. Rosa Baró Rosa Baró Diet, Dietista-Nutricionista, participa en aquesta taula rodona per parlar sobre Nutrició al programa “De boca a orella” de RNE 4. Pots escoltar l’àudio aquí.

Març 2019

La dieta en la tercera edat

La dieta en la tercera edat

La Sra. Elena Maestre, Vicetresorera del CoDiNuCat, col·labora en aquest article del diari digital “Alimente” sobre la dieta en la tercera edat. Pots llegir l’article aquí.

Les “dietes-miracle”

Les “dietes-miracle”

El passat dijous 7 de març, la Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Dra. Anna Costa va participar al programa “La Linterna” de la COPE per parlar sobre les “dietes-miracle”. Pots escoltar l’àudio aquí.

Aliments de moda que tenen alguns riscos

Aliments de moda que tenen alguns riscos

La Dra. Anna Costa NutriClínica Doctora Costa / Dietista-Nutricionista, portaveu del Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya va participar en aquest article de Saber Vivir sobre aliments de moda que tenen alguns riscos. Pots llegir l’article aquí.

Febrer 2019

Peixos amb mala fama

Peixos amb mala fama

El portal CuidatePlus el passat 8 de febrer elabora una article per parlar sobre el peixos amb mala fama, amb la participació de la Vicesecretaria del CoDiNuCat, la Dra. Roser Martí. Pots llegir l’article aquí.

Gener 2019

Reportatge etiquetatge “Nutriscore”

Reportatge etiquetatge “Nutriscore”

(3-1-2019):La Presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio va participar en un reportatge sobre el nou sistema d’etiquetatge nutricional “Nutriscore”. Una eina científicament eficaç que permetrà distingir els aliments més saludables d’aquells que menys ho són.  Pots...

Fruits secs i raïm sencer, els sòlids amb més risc d’ennuegament

Fruits secs i raïm sencer, els sòlids amb més risc d’ennuegament

(3-1-2019):La Dietista-Nutricionista i portaveu del Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, la Sra. Cristina Jardí, participa en aquest article del Diari ARA sobre els aliments sòlids amb més risc d’ennuegament arran de la mort d’un nen de 3 anys la nit de cap...

Petició al Govern per reduir l’I.V.A. del pa integral i de fibra

Petició al Govern per reduir l’I.V.A. del pa integral i de fibra

Dotze entitats i associacions, entre elles el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya realitzen una petició al Govern per reduir l’I.V.A. del pa integral i de fibra, coincidint que els més saludables són els que tenen l’I.V.A. més alt. Pots llegir...

Etiquetatge “Nutriscore”

Etiquetatge “Nutriscore”

El mitjà sobre notícies i actualitat sobre empreses de teconologia dels aliments publica un article sobre el sistema d’etiquetatge dels aliments “Nutriscore”. En l’article s’explica la Jornada que va tenir lloc el passat dijous 24 de gener que va organitzar el...

Etiquetatge “Nutriscore”

Etiquetatge “Nutriscore”

El portal infosalus es fa ressò de la Jornada sobre l’etiquetatge dels aliments “Nutriscore” que va organitzar el CoDiNuCat el passat 24 de gener, explicant entre altres coses els seus beneficis i explicant els falsos rumors del seu funcionament. Pots llegir...

Desembre 2018

Com afecta al nostre cos una vaga de fam

Com afecta al nostre cos una vaga de fam

El dilluns 3 de desembre la Presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, la Dra. Nancy Babio va participar en aquest article del Diari Ara sobre com afecta al nostre cos una vaga de fam, alertant que al mes i mig pot provocar risc per la vida....

Varietat d’aliments en els menjadors escolars

Varietat d’aliments en els menjadors escolars

El diumenge 9 de desembre, el Diari ARA publica un article amb el títol: Estofat de mill i falàfel: els nous gustos irrompen a l’escola“. En aquest article es fa referència a la cada cop més varietat d’aliments en els menjadors escolars i en com s’han d’incorporar...

“Menú para comer sano en Nochevieja”

“Menú para comer sano en Nochevieja”

El dijous 27 de desembre, la Dra. Roser Martí, Dietista-Nutricionista i vicesecretaria del CoDiNuCat,  va participar en l’article del mitjà CuídatePlus “Menú para comer sano en Nochevieja”. En aquest article es fa referència a l’àpat de l’última nit de l’any, on...

“¿Qué debemos poner en la cesta de la compra de Navidad?”

“¿Qué debemos poner en la cesta de la compra de Navidad?”

El divendres 21 de desembre, la vicesecretaria del CoDiNuCat, la Dietista-Nutricionista Dra. Roser Martí va participar en l’article del mitjà CuídatePlus “¿Qué debemos poner en la cesta de la compra de Navidad?”, on es parla d’aquells productes més saludables que...

Nou etiquetatge “Nutriscore”

Nou etiquetatge “Nutriscore”

El divendres 28 de desembre el mitjà d’informació online “infolibre” va publicar un reportatge sobre el nou etiquetatge frontal dels aliments “Nutriscore”. Per realitzar-lo van tenir la col·laboració de la Presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio. El sistema...

Aigua amb gas

Aigua amb gas

La Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en aquest article publicat el 6 de març  per parlar sobre tot el que envolta a l’aigua amb gas, dels seu beneficis i de les seves contraindicacions. Pots llegir l’article aquí.

Novembre 2018

Com afecta el Nadal a l’augment de pes

Com afecta el Nadal a l’augment de pes

“Cuidateplus”, portal sobre prevenció i educació en salut va realitzar un reportatge sobre com afecta el Nadal a l’augment de pes. El Dietista-Nutricionista col·legiat Robert Durán, com a portaveu del col·legi ha participat en el reportatge. Pots llegir...

Dia mundial de l’obesitat

Dia mundial de l’obesitat

El dia 13 de novembre l’emissora de ràdio Cadena COPE, en la seva extensió de Catalunya-Andorra,  dins del programa “La Linterna” realitzen una entrevista amb motiu del dia mundial de l’obesitat a la Dietista-Nutricionista col·legiada Rosa Baró, per parlar de com...

Reportatge nou sistema d’etiquetatge “Nutri-score”

Reportatge nou sistema d’etiquetatge “Nutri-score”

El dia 14 de novembre el portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de Catalunya 3/24 va realitzar un reportatge sobre el nou sistema d’etiquetatge dels aliments (Nutri-score). La Dietista-Nutricionista de la Junta del CoDiNuCat, la Sra. Blanca Salinas...

Octubre 2018

Dia mundial de l’alimentació

Dia mundial de l’alimentació

16 d’octubre de 2018 dia mundial de l’alimentació: El Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans, la Societat Catalana d’Alimentació i Dietètica Clínica i el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya demanem en el Dia Mundial de...

“L’alimentació no pot ser mai una moda”

“L’alimentació no pot ser mai una moda”

El passat 27-d’octubre la Presidenta del Col·legi, la Dra. Nancy Babio va participar amb una entrevista al reportatge del Diari de Terrassa sobre el vegetarianisme en Joves i adolescents. Segons la Dra. Nancy Babio “L’alimentació no pot ser mai una moda”, assegurant...

Setembre 2018

Els greixos, la dieta mediterrània i pautes nutricionals

Els greixos, la dieta mediterrània i pautes nutricionals

La dietista-nutricionista, la Dra. Anna Costa, com a portaveu del CoDiNuCat, va explicar el passat 7 de setembre dades molt interessants sobre els greixos, la dieta mediterrània i les pautes nutricionals que s’han de seguir per cuidar la nostra salut al programa “La...

Agost 2018

La importància de tornar a la rutina amb bons hàbits d’alimentació

La nostra col·legiada, la Dra. Anna Costa, va participar com a portaveu del CoDiNuCat al magazín “Horari d’estiu” de la Xarxa el passat 31 d’agost. Durant la seva intervenció, la dietista-nutricionista va parlar sobre la importància de tornar a la rutina amb bons...

Juliol 2018

Juny 2018

Com reconèixer una “dieta miracle”

Com reconèixer una “dieta miracle”

La Dra. Nancy Babio, presidenta del CoDiNuCat, ens explica com reconèixer una “dieta miracle” i quina és la millor manera de perdre pes al programa de ràdio L’Antídot a Canal Blau. Enllaç

2017

L’alvocat

L’alvocat

Participació a l’informatiu de Televisió Espanyola a Catalunya, on la Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Gemma Miranda parla sobre l’alvocat.  Pots veure l’informatiu aquí.

Falsos mites dels “superaliments” o receptes anticanceroses

Falsos mites dels “superaliments” o receptes anticanceroses

Article de per la Federació d’Entitats Contra el Càncer sobre els falsos mites dels “superaliments” o receptes anticanceroses, amb la participació de la Dietista-Nutriconista, presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio. Pots llegir l’article aquí.

Nutrició infantil

Nutrició infantil

Article sobre la nutrició infantil on participen les Dietistes-Nutricionistes Rosa Baró i Nancy Babio en representació del CoDiNuCat.  Pots llegir l’article sencer aquí.

Nutrició infantil

Nutrició infantil

Programa de la cadena COPE on la Dietista-Nutricionista, la Sra. Adhara Giner exposa la postura científica del consum de lactis i la incidència de càncer. Pots escoltar el programa aquí o bé llegir la postura científica aquí.

“La enzima prodigiosa”

“La enzima prodigiosa”

Article del diari “La Vanguardia” on la Dra. Nancy Babio parla de la dieta del llibre “La enzima prodigiosa” Pots llegir l’article aquí.

El consum de lactis

El consum de lactis

Article de per la Federació d’Entitats Contra el Càncer sobre el consum de Lactis, amb la participació de la Dietista-Nutriconista, portaveu del CoDiNuCat, la Dra. Isabel Martorell   Pots llegir l’article aquí.

Beneficis en el consum de les hortalisses

Beneficis en el consum de les hortalisses

Article del diari  “Ara” on la Dietista-Nutricionista, la Sra. Adhara Giner ens parla dels beneficis en el consum de les hortalisses.  Pots llegir l’article aquí.

La problemàtica de l’oli de palma

La problemàtica de l’oli de palma

La Dietista-Nutriconista, portaveu del CoDiNuCat, la Dra. Isabel Martorell parla sobre la problemàtica de l’oli de palma. Pots escoltar el programa aquí. Pots llegir l’article aquí

Control sobre les pseudociències i falsos especialistes

Control sobre les pseudociències i falsos especialistes

Article on la Dra. Nancy Babio reclama a l’administració control sobre les pseudociències i falsos especialistes. Pots llegir l’article en els diferents mitjans clicant els enllaços: Regió7 Empordà Diari de Girona El Món Nació Digital Catalunya...

2016

Els infants i adolescents celíacs

Els infants i adolescents celíacs

La Dra. Nancy Babio exposa que els infants i adolescents celíacs consumeixen més sucres afegits, grases i proteïnes. Pots llegir l’article aquí. 

L’any internacional dels llegums

L’any internacional dels llegums

La Sra. Gemma Miranda participa en aquest reportatge sobre l’any internacional dels llegums, explicant els seus beneficis.  Pots escoltar l’àudio aquí. 

La jornada compactada a les escoles

La jornada compactada a les escoles

Programa de la cadena SER, on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Gemma Salvador explica la jornada compactada a les escoles i els seus efectes a nivell nutricional. Pots llegir l’article aquí. 

Els beneficis de menjar fruits vermells

Els beneficis de menjar fruits vermells

Programa de la cadena COPE edició de tarragona, on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Adhara Giner exposa els beneficis de menjar fruits vermells. Pots escoltar l’audio  aquí. 

Els beneficis de menjar peix blau

Els beneficis de menjar peix blau

Programa de la cadena COPE edició de tarragona, on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Adhara Giner exposa els beneficis de menjar peix blau. Pots escoltar l’audio  aquí. 

Els beneficis dels lactis

Els beneficis dels lactis

La Dra. Nancy Babio participa en aquest reportatge i explica els beneficis dels lactis. Pots escoltar l’àudio aquí. 

Les veritats de les “dietes miraculoses”

Les veritats de les “dietes miraculoses”

Programa de la cadena COPE edició de Tarragona, on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Adhara Giner explica les veritats de les “dietes miraculoses”.  Pots escoltar l’àudio  aquí. 

Beneficis de la fruita

Beneficis de la fruita

Article per la revista de moda “Vogue” on la Dra. Nancy Babio exposa els beneficis de la fruita i especialment de la poma. Pots llegir l’article aquí.

2015

Com afecta al nostre cos una vaga de fam

Com afecta al nostre cos una vaga de fam

El dilluns 3 de desembre la Presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, la Dra. Nancy Babio va participar en aquest article del Diari Ara sobre com afecta al nostre cos una vaga de fam, alertant que al mes i mig pot provocar risc pr la vida. Pots...

Dia internacional dels lactis

Dia internacional dels lactis

La Dra. Nancy Babio participa en aquest reportatge en el dia internacional dels lactis. Pots llegir l’article aquí.

La vigorèxia

La vigorèxia

La Sra. Adhara Giner participa en aquest reportate sobre la vigorèxia. Pots escoltar l’àudio aquí. 

Els beneficis dels lactis

Els beneficis dels lactis

La Dra. Nancy Babio participa en aquest reportatge i explica els beneficis dels lactis. Pots llegir l’article aquí. 

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: