CONFERÈNCIES, JORNADES, SEMINARIS…

Conferències

Dintre de la nostra tasca al Col·legi de Dietistes i nutricionistes de Catalunya, va inclosa la part de conferències, jornades i seminaris divulgatius. Al Codinucat, tenim la finalitat d'oferir una capacitació de qualitat als col·legiats, col·laboradors o gent interessada a la matèria a través de les conferències i jornades. Per aquest motiu, cada cert temps s'organitzen congressos, seminaris o jornades, pensades per contribuir a millorar l'estat del sector i divulgar informació d'interès ciutadà. La majoria de les conferències estan directament relacionades amb les necessitats pràctiques i objectives del sector al qual ens dediquem, perquè com ja esmentem, la meta principal de dur a terme aquest tipus d'esdeveniments és millorar la situació del nostre sector i donar a conèixer a més de proposar als col·legiats alternatives d'interès. Està comprovat que oferir conferències, juntament amb les millors eines i informació actualitzada amb les finalitats de capacitar al personal i equip de col·laboradors serveix per crear una xarxa important i sòlida. Per aquest motiu, tenim dins la nostra plataforma web un apartat per a les conferències, jornades i altres esdeveniments.

2021

Barça Sports Nutrition Conference

Estratègies nutricionals per optimitzar el rendiment de les esportistes d’elit

10 i 11 de novembre.

 En aquesta edició del Sports Tomorrow Congress, el rendiment i la nutrició es fusionen en una track centrat en el futbol femení. Aquest doble track es durà a terme en dues jornades. Vine amb nosaltres a investigar els últims descobriments sobre nutrició esportiva i rendiment.

Els temes que es tractaran en el track de nutrició i rendiment inclouen:

 • Diferències anatòmiques de gènere, així com diferències en entrenament optimitzat i entrenament condicional.
 • L’anatomia femenina, observant les hormones, les fibres musculars, els biomarcadors, el cicle menstrual, la fertilitat i el rendiment de jugadores d’elit.
 • Les variables de càrrega externa en les jugadores de futbol femení (HSR, acc-desc, etc.).
 • Els models de DXA per a jugadores: anatomia i biomecànica, anàlisi de la composició corporal i nous paràmetres d’avaluació.
 • Perfil de resistència específic en jugadores de futbol femení professionals.
 • Innovació en nootròpics i ergogènics per al rendiment.
 • Suplementació amb beta alanina i bicarbonat / creatina.
 • Estratègies de recuperació (centrades en l’entrenament condicional) en jugadores d’esports d’equip femenins.
 • Coordinació (tècnica de cursa, cognició, etc.) en les jugadores de futbol femení.

Més informació a: Nutrition + Performance in Sports Tomorrow – BARÇA INNOVATION HUB (fcbarcelona.com)

Els col·legiats/des del CoDiNuCat gaudeixen d’un 40% de descompte.

Per sol·licitar-lo només heu de fer-ho a comunicacio@codinucat.cat

2020

Barça Sports Nutrition Conference

La segona edició del Congrés de Nutrició esportiva  FCB, se celebrarà dins del Barça Sports Science Week, el pròxim 9 d’octubre de 2019 en les facilitats del Camp Nou de Barcelona.

El Congrés de Nutrició es desenvoluparà dintre de la mateixa filosofia que l’any passat, on es convidarà a investigadors i professionals destacats a compartir els seus coneixements més innovadors i experiències en nutrició pel futbol, posant especial émfasis en la part aplicada i la participació de Dietistes-Nutricionistes de diferents clubs de futbol de tot el món.

En el següent enllaç podràs trobar els programes de totes les conferències del Barça Sports Science Week (Medicina esportiva, Sports Science i fisioteràpia) a més de la Nutrició.

https://barcainnovationhub.com/es/event/barca-sports-science-week/

Els col·legiats del CoDiNuCat gaudireu d’un 20% de descomptes en la inscripció.

Per poder accedir al descompte, en el moment de la inscripció, simplement haureu d’identificar-vos pel xat de la pàgina web de l’esdeveniment (xat està a la cantonada inferior de la dreta) i utilitzar  la clau que s’enviarà a tots el col·legiats/des via mailchimp.

2018

1a Conferència de Nutrició Esportiva

La 1ra Conferència de Nutrició Esportiva, organitzada per Barça Innovation Hub i Gatorade Sports Science, es realitzarà l’11 d’octubre al Camp Nou de Barcelona. Investigadors, nutricionistes i xefs d’organitzacions capdavanteres en aquest camp abordaran en aquesta conferència temes relacionats amb proteïnes, hidratació, inflamació i antioxidants de la dieta.

Els col·legiats del CoDiNuCat disposen d’un descompte per a la inscripció del 10%.

Per obtenir aquest descompte, heu d’entrar al xat d’aquesta pàgina web  https://bit.ly/2LTMU3Zi demanar que se us apliqui el descompte indicant que sou del CoDiNuCat. Us aplicaran automàticament el descompte en el moment del pagament.

Per a inscriure’t i conèixer el programa clica aquí

Curso Actualización en Nutrición y Deporte Colegio Oficial de Dietistas-Nutricionistas de Castilla la Mancha

El Colegio Oficial de Dietistas-Nutricionistas de Castilla la Mancha organiza el curso de actualización  en nutrición y deporte que tendrá lugar el próximo 13 de octubre de 2018 en el Hotel Cumbria de Ciudad Real.

Los objetivos del curso son ofrecer al alumnado las últimas evidencias en el campo de la nutrición aplicada a la actividad física y el deporte, tanto a nivel general como en diferentes disciplinas deportivas, además de actualizar la formación del Dietista-Nutricionista en:

 • Asentar las bases fisiológicas y bioquímicas de la transferencia de energía en el deporte, así como su regulación.
 • Conocer los requerimientos energéticos del colectivo deportista así como sus necesidades nutricionales y de fluidos.
 • Conocer las herramientas necesarias para la correcta valoración del deportista.

Para más información: https://bit.ly/2NjM44D

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: