NOTA DE PREMSA
La Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida i el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat)  signen un conveni per prestar assessorament nutricional a les persones en situació de vulnerabilitat.
El dia 31 de maig de 2022 s’ha signat un conveni de col·laboració entre la Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida i el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya que permetrà reforçar el Servei d’Assistència Nutricional adreçat a les persones que es troben en situació de vulnerabilitat.
El Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida té un servei pioner d’assistència nutricional a totes aquelles famílies usuàries de la xarxa de serveis i entitats socials que presenten mancances en la gestió de la seva alimentació de forma habitual. Dins d’aquest servei el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat), ofereix la borsa de voluntariat dels seus dietistes-nutricionistes col·legiats, que permetrà derivar-los als usuaris amb necessitats nutricionals que requereixin un seguiment més especialitzat. Aquesta borsa forma part del projecte “Això s’ho val” i s’engloba en un marc d’organització i promoció d’activitats que puguin millorar la qualitat de vida dels grups de població amb més vulnerabilitat.
A més a més, el CoDiNuCat formarà part del Consell de direcció del Servei d’Assistència Nutricional del Banc dels Aliments de Lleida, i duran a terme una funció d’orientació i avaluació periòdica del funcionament del servei i del projecte “Això s’ho val”.