ÒRGAN DE GOVERN

En l'apartat òrgan de govern trobareu: òrgan de govern - Els òrgans de govern són els encarregats de l'organització i el funcionament del Codinucat, així com de transmetre les propostes concretes a l'Administració, als integrants i a altres organitzacions socials relacionades amb el col·lectiu. En la nostra web trobareu l'apartat Òrgan de govern, on hi trobareu tots els professionals que treballen dins del òrgan de govern. Si teniu algún dubte sobre l'òrgan de govern, dirigiu-vos a la plana de la nostra web de Codinucat, titulada Òrgan de govern.
Dra. Nancy Babio

Presidenta. Llicenciada en Nutrició. Especialitzada en Nutrició Clínica i en Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària. Doctora en Nutrició i Metabolisme. Directora del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la URV.

Sra. Marta Planas

Vicepresidenta. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Màster en Seguretat Alimentària. Postgrau en Sobrepès i Obesitat. Especialista en Restauració Col·lectiva i en Sobrepès i Obesitat.

Sra. Inés Navarro

Secretària. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Especialista Nutrició en l’Esport i l’Obesitat i en Restauració Col·lectiva. Responsable del Departament de Nutrició d’ARCASA S.L.

Dra. Roser Martí Cid

Vicesecretàra. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Doctora en Nutrició i Metabolisme per la URV. Professora de la UOC i de la URV. Especialista en Seguretat i Higiene

Sr. Miguel Reverte

Tresorer. Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Especialista en Prevenció de Riscos Laborals, en l’especialitat d’Higiene Industrial i Seguretat Alimentària.

Sra. Elena Maestre

Vicetresorera. Diplomada en Infermeria i Dietètica i Nutrició. Professora de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB. Especialista en TIC.

Sra. Núria Llata Vidal

Vocal 1. Diplomada Superior en Dietètica i Nutrició (Université Henri Poincaré. Nancy. Francia). Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica.(UB). Postgrau en Nutrició i Dietètica aplicada a l’activitat física i a l’esport. Especialista en Obesitat Infantil, Nutrició Pediàtrica i adolescents i en Nutrició Esportiva per a particulars i Clubs.

Sra. Anna Pibernat i Tornabell

Vocal 2. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Promoció de la Salut. Responsable de la Unitat de Dietètica i Nutrició Clínica de l’Hospital Josep Trueta. Professora associada de la UdG.

Dra. Blanca Salinas-Roca

Vocal 3. Doctora en Nutrició i Ciència dels Aliments per la Universitat de Lleida (UdLL). Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (UB-CESNID). Professora Nutrició i Metabolisme de la UdL. Investigadora principal en projecte UdL-Txad en Malnutrició infantil.

Sra. Rita Simorra

Vocal 7. Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster International Public Health Nutrition (London Metropolitan University). Especialista en nutrició en malalties renals.

Sra. Glòria Gómez-López

Vocal 5. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Nutrició i Metabolisme. Professora Blanquerna URLL.

Sra. Sònia Vallés Martí

Vocal 6. Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Especialista en Nutrició Clínica. Nutricionista de l’Hospital de Barcelona -SCIAS-.

Membres d’honor del CoDiNuCat

Dra. Imma Palma Linares

Doctora en biologia i tècnic superior en dietètica. Ha sigut professora del CESNID-UB i, actualment, és la directora del Grau en Nutrició Humana i Dietètica de Blanquerna-URL. Juntament amb altres professionals ha contribuït que la titulació sigui oficial i ha escrit moltes publicacions que són bibliografia bàsica de la formació de la professió. Una de les més destacades són les Taules de Composició d’Aliments del CESNID.

Prof. Jordi Salas-Salvadó

Catedràtic de Nutrició i Bromatologia, director de la Unitat de Nutrició Humana de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i responsable de l’Ensenyament de Grau en Nutrició Humana i Dietètica que s’imparteix a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus. Cap Clínic de Nutrició del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.
Actualment, és Director del Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans (CCNIEC), President de la Federación Española de Sociedades de Alimentación, Nutrición y Dietética (FESNAD), Membre del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria (AESAN) del Ministerio de Sanidad, Política Social e Igualdad, Membre de la Xarxa d’Experts de l’Agència de Salut Pública de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, Membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans (Secció de Ciències Biològiques) i Chairman of the INC – World Forum for Nutrition Research and Dissemination.

Sra. Gemma Salvador Castell

Dietista-nutricionista. Des de l’any 1987 treballa a l’Àrea de Promoció de la Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Ha treballat activament en diferents entitats científiques i no governamentals i ha obert camí en diferents àmbits per tal que el dietista-nutricionista s’integri en equips multiciplinaris. Ha promogut i reactivat la creació del Consell Tècnic de Nutrició Humana i Dietètica del Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

Consell Assessor

En el marc de l’Assemblea General Ordinària del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat) del dia 14 de novembre de 2014, els col·legiats van aprovar la constitució del Consell Assessor de la Nutrició Humana i Dietètica, que quedà conformat per:

Sra. Gemma Salvador Castell

Membre d’Honor del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya

Dra. Imma Palma Linares

Membre d’Honor del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya

Prof. Jordi Salas Salvadó

Membre d’Honor del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya

Dra. Nancy Babio Sánchez

Presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya

Sra. Marta Planas Guillamón

Vicepresidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc:

Aquesta web utilitza cookies de tercers que permet obtenir informació de navegació dels usuaris. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Més informació aquí. Premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR

Aviso de cookies