ÒRGAN DE GOVERN

En l'apartat òrgan de govern trobareu: òrgan de govern - Els òrgans de govern són els encarregats de l'organització i el funcionament del Codinucat, així com de transmetre les propostes concretes a l'Administració, als integrants i a altres organitzacions socials relacionades amb el col·lectiu. En la nostra web trobareu l'apartat Òrgan de govern, on hi trobareu tots els professionals que treballen dins del òrgan de govern. Si teniu algún dubte sobre l'òrgan de govern, dirigiu-vos a la plana de la nostra web de Codinucat, titulada Òrgan de govern.

ÒRGAN DE GOVERN

Presidenta

Dra. Roser Marti Cid

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Doctora en Nutrició i Metabolisme per la URV. Professora de la UOC i de la URV. Especialista en Seguretat i Higiene.

Vicepresidenta

Sra. Sònia Vallés Martí

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster Oficial en Nutrició i Metabolisme i Màster en Nutrició i Ciències dels Aliments. Ha desenvolupat gran part de la trajectòria professional en l’ àmbit de la nutrició clínica assistencial, des de l’any 1996 forma part del Servei de Farmàcia i Nutrició de l’Hospital de Barcelona -SCIAS-.

Secretària

Dra. Rosa Albaladejo Perales
Tècnic Superior Nutrició Humana i Dietètica. Diplomada Nutrició Humana i Dietètica per URV. Màster en Nutrició i Metabolisme per URV. Doctora en Nutrició i Metabolisme per la URV. Professora de la URV i de la VIU. Especialista en Educació Alimentaria.

Vicesecretària

Sra. Laura Girona Alarcón

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Nutrició i Metabolisme. Extensió Universitària en Nutrició Esportiva. Experiència en Nutrició Clínica. Actualment Dietista-Nutricionista a l’Hospital de Terrassa.

Tresorer

Sr. Àlex Blasco Suñé
Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica, Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments i Màster en Nutrició i Qualitat dels Aliments. Nutricionista-Dietista a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Vicetresorer

Sr. Robert Duran Abella
Diplomat en Nutrició humana i Dietètica, Expert Universitari en Nutrició i Dietètica aplicada a l’esport. Tècnic Superior en dietètica. Director del Centre de Nutrició Duran.

Vocal

Sra. Susana Cánovas Sanmartín

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Postgrau en Coaching nutricional y nuevos enfoques en la atención al paciente a la UB. Tècnic Superior en Dietètica. Treballa en consulta privada com a Dietista-Nutricionista. Especialitat en nutrició clínica.

Vocal

Sra. Laura Raya González
Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Especialista en Restauració Col·lectiva Hospitalària. Responsable de Dietètica Catering Arcasa-Hospital Germans Trias i Pujol.

Vocal

Sra. Mireia Cabrera Càrdenas

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la UB. Màster en nutrició i metabolisme per la URV. Centrada en el tractament de patologies digestives.

Vocal

Sra. Laura Cuixart Baronet

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Activitat física i l’esport i Nutrició i Salut. Experiència en nutrició clínica a diferents hospitals. Actualment dietista-nutricionista a consulta i a atenció primària.

Vocal

Dra. Blanca Ribot Serra

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Nutrició i Metabolisme. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses. Doctora per la URV. Professora a la UVic-UCC.

Vocal

Dra. Violeta Moizé Arcone

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica, Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Màster en Disseny i Innovació d’Aliments. Doctora en Nutrició i Alimentació. Des del 2001 desenvolupa la seva activitat clínica i investigadora en la Unitat d’Obesitat de l’Hospital Clínic de Barcelona. Professora associada a la Universitat de Barcelona.

Vocal

Dra. Minerva Granado Casas

Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Recerca en Salut Clínica i Epidemiològica. Doctora en Ciències de la Salut per la UdL. Investigadora del CIBERDEM (Centro de Investigación Biomédica en Red en Diabetes y Enfermedades Metabólicas Asociadas), ISCIII a l’IIB Sant Pau. Professora de la UdL.

Consell Assessor

En el marc de l’Assemblea General Ordinària del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat) del dia 14 de novembre de 2014, els col·legiats van aprovar la constitució del Consell Assessor de la Nutrició Humana i Dietètica, tal com queda recollit en l’article 51 dels Estatuts del CoDiNuCat. Aquest consell quedà conformat per:

Dra. Imma Palma Linares

Doctora en biologia i tècnic superior en dietètica. Ha sigut professora del CESNID-UB i, actualment, és la directora del Grau en Nutrició Humana i Dietètica de Blanquerna-URL. Juntament amb altres professionals ha contribuït que la titulació sigui oficial i ha escrit moltes publicacions que són bibliografia bàsica de la formació de la professió. Una de les més destacades són les Taules de Composició d’Aliments del CESNID.

Prof. Jordi Salas-Salvadó

Catedràtic de Nutrició i Bromatologia, director de la Unitat de Nutrició Humana de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus de la Universitat Rovira i Virgili (URV).
Actualment, és Director del Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans (CCNIEC), Membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans (Secció de Ciències Biològiques) i Chairman of the INC – World Forum for Nutrition Research and Dissemination.

Sra. Gemma Salvador Castell

Dietista-nutricionista. Des de l’any 1987 treballa a l’Àrea de Promoció de la Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Ha treballat activament en diferents entitats científiques i no governamentals i ha obert camí en diferents àmbits per tal que el dietista-nutricionista s’integri en equips multiciplinaris. Ha promogut i reactivat la creació del Consell Tècnic de Nutrició Humana i Dietètica del Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

Dra. Nancy Babio Sánchez

Llicenciada en Nutrició per la Universitat de Buenos Aires. Especialitzada en Nutrició Clínica i en Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària. Doctora en Nutrició i Metabolisme per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Presidenta del CoDiNucat 2013-2021. Actualment profesora agregada i Responsable d’Ensenyament del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la URV.

Sra. Marta Planas Guillamón

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Màster en Seguretat Alimentària. Postgrau en Sobrepès i Obesitat. Especialista en Restauració Col·lectiva i en Sobrepès i Obesitat. Secretaria del CoDiNuCat 2013-2016 i vicepresidenta del CoDiNuCat 2017-2021.

Sra. Inés Navarro Blanch

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Especialitzada en el sector de la Restauració col·lectiva. Auditora i Freelance en Restauració col·lectiva i sector alimentació. Professora Adjunta ( PAD I PDI) Universitat de Barcelona. Assessorament Nutricional i consulta privada. Vocal 2014, vicesecretaria 2015-2017 i secretaria 2018-2021.

Sr. Miguel Reverte Lorenzo

Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Màster en Prevenció de Riscos Laborals, en l’especialitat de seguretat a la feina, higiene industrial i ergonomia i psicosociologia aplicada. Postgrau en nutrició aplicada a l’activitat física i l’esport. Especialista en Higiene Industrial i Seguretat Alimentària. Auditor de qualitat. President de la Comissió econòmica. Tresorer del CoDiNuCat 2013-2021.

Comissió econòmica

En el marc de l’Assemblea General Extraordinària del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat) del dia 11 de juny de 2021, els col·legiats van aprovar la constitució de la Comissió econòmica. Queda recollit a l’article 51 bis dels Estatuts del CoDiNuCat. Posteriorment a l’Assemblea General Ordinària celebrada el dia 5 de novembre de 2021 es varen escollir els membres i quedà conformada per:

Sr. Miguel Reverte Lorenzo

Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Màster en Prevenció de Riscos Laborals, en l’especialitat de seguretat a la feina, higiene industrial i ergonomia i psicosociologia aplicada. Postgrau en nutrició aplicada a l’activitat física i l’esport. Especialista en Higiene Industrial i Seguretat Alimentària. Auditor de qualitat. President de la Comissió econòmica.

Sra. Elena Maestre González

Diplomada en Infermeria i Dietètica i Nutrició. Professora de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB. Especialista en TIC. Secretaria de la Comissió Econòmica.

Sra. Marta Planas Guillamón

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Màster en Seguretat Alimentària. Postgrau en Sobrepès i Obesitat. Especialista en Restauració Col·lectiva i en Sobrepès i Obesitat. Vocal de la Comissió Econòmica.

Històric Juntes de Govern del CoDiNuCat

Comissió Gestora del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (2013)

Maig:
Presidenta: Nancy Babio Sanchez
Vicepresidenta: Maria Betlem Menendez i Moreno
Secretaria titular: Marta Planas Guillamon
Secretaria suplent: Rosa Baro i Vila
Tresorer titular: Miguel Reverte Lorenzo
Tresorera suplent: Nuria Bea Fontanet
Vocals: Maria Gemma Miranda Penarroya
Miriam Orantos Martin
Cleofe Perez-Portabella Maristany
Cristina Vaque Crusellas
Estefania Deobarro Agenjo
Isabel Megias Rangil
Gemma Salvador Castell
Serafi Murillo Garcia
Blanca Raido Quintana
Marta Begona Peroy Febrero

Juny:
Presidenta: Nancy Babio Sanchez
Vicepresidenta: Blanca Raido Quintana
Secretaria titular: Marta Planas Guillamon
Secretaria suplent: Marta Begona Peroy Febrero
Tresorer titular: Miguel Reverte Lorenzo
Tresorera suplent: Nuria Bea Fontanet
Vocals: Maria Gemma Miranda Penarroya
Miriam Orantos Martin
Cleofe Perez-Portabella Maristany
Cristina Vaque Crusellas
Isabel Megias Rangil
Gemma Salvador Castell
Serafi Murillo Garcia

Junta de Govern del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (2013-2017)

Presidència: Nancy Babio Sánchez
Vicepresidència: Jordi Sarola Gassiot
Secretària: Marta Planas Guillamón
Vicesecretària: Marta Peroy Febrero (2013), Inés Navarro Blanch (2015)
Tresoreria: Blanca Raidó Quintana (2013-2015), Miguel Reverte Lorenzo (2015)
Vicetresoreria: Núria Beà (2013-2014), Miguel Reverte Lorenzo (2014) i Gemma Miranda Peñarroya (2015)
Vocalia 1: Gemma Miranda Peñarroya (2013-2015)
Vocalia 2: Miguel Reverte Lorenzo (2013)
Vocalia 3: Isabel Megias Rangil
Vocalia 4: Míriam Orantos Martín (2013)
Vocalia 5: Cristina Moreno Castilla
Vocalia 6: Inés Navarro i Blanch (2013)
Vocal 7: Adhara Molina Giner (2013)

Junta de Govern del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (2017-2021)

Presidència: Nancy Babio Sánchez
Vicepresidència: Marta Planas Guillamón
Secretaria: Anna Grifols Massana (2017) i Inés Navarro Blanch (2018)
Vicesecretaria: Inés Navarro i Blanch (2017) i Roser Martí Cid (2018)
Tresoreria: Miguel Reverte Lorenzo
Vicetresoreria: Elena Maestre González
Vocalia 1: Roser Martí Cid (2017), Núria Llata (2018)
Vocalia 2: Anna Pibernat Tornabelll
Vocalia 3: Blanca Salinas-Roca
Vocalia 4: Jose M. Sánchez-Migallón Montull (2017)
Vocalia 5: Glòria Gómez López (2017)
Vocalia 6: Sònia Vallés Martí
Vocalia 7: Rita Simorra Puigdollers (2017)

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: