Benvinguda

benvinguda

Benvinguda, el del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat), us donem la benvinguda a la casa de tots/es els/les dietistes-nutricionistes del territori català. Amb l'objectiu consagrat de treballar per a, i amb, els col·legiats/ades i, alhora, de servir a la societat de la qual formem part, dins de l'àmbit que englobaria la nutrició. L'actual Presidenta de l'Associació Catalana de Dietistes-Nutricionistes Dra. Nancy Babio Sánchez, lidera el Col·legi Professional a més de ser la Presidenta del CoDiNuCat per segona vegada consecutiva. Tot i que hi ha algunes limitacions, estem molt satisfets de les bases que hem fet, i del creixement així com la visibilitat que hem tingut com a Institució. Com a primera Junta tenim la satisfacció també d'haver assolit els principals objectius que ens havíem marcat com ara el reconeixement del Dietista-Nutricionista com a professional de la salut i la lluita contra l'intrusisme. Per aquest motiu, és molt important comptar amb la implicació, participació i actitud proactiva de la ciutadania. La nostra raó de ser és aconseguir un Col·legi obert on tots/es els/les dietistes-nutricionistes de Catalunya se sentin representats. En definitiva donar-vos la benvinguda al Codinucat, és donar-vos la benvinguda a l'espai on tots els dietistes i nutricionistes del territori ens ajuntem per treballar per la salut dels ciutadans i ciutadanes del nostre territori, investigant, ensenyant, educant i com no, aprenent també de tot el que ens regala cada estudi, contribuint així en la salut i bons hàbits de cada persona.

benvinguda

Hem de donar presencia al nostre sector, per començar a donar importància i l'espai que es mereix el tema de l'alimentació i nutrició, ja que es tracta d'un dels factors exògens més importants per al desenvolupament i salut de l'ésser humà i molts cops els mals hàbits, la mala publicitat o el màrqueting, condueixen a la ciutadania a una alimentació que dista molt de l'adequada. Així que volem donar-vos la benvinguda a tots en aquests projecte que esperem que us entusiasmi tant com ens entusiasma a nosaltres. En l'apartat de benvinguda trovareu una breu introducció del que és el Codinucat i convidant-vos a formarar-hi part. Només ens queda donar-vos la benvinguda de nou a tots i fins aviat.

Estimades/ts col·legiades/ts,

És un orgull per mi donar-vos la benvinguda al Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat), la corporació de Dret Públic amb personalitat jurídica pròpia dels Dietistes-Nutricionistes del territori català.

El dietista-nutricionista, el professional de referència en l’alimentació i la nutrició ha de treballar vers l’ètica i la deontologia professional, amb una formació contínua i actualitzada i defensant la professió sota el treball basat en l’evidència científica i combatent l’intrusisme. Tanmateix, des del CoDiNuCat establir i teixir xarxes amb administracions i altres entitats professionals ha de seguir sent una prioritat per millorar encara més al Dietista-Nutricionista i per la millora de la salut de totes i tots els ciutadans. Pertanyem a una professió amb vocació de col·laborar amb entitats socials i sanitàries per protegir i ajudar al ciutadà del territori.

Visibilitzar la nostra feina, el nostre treball, la constància i l’evidència; son trets diferencials, que ens representen i ens obren camins. Camins que hem de traçar conjuntament amb vosaltres, per obtenir els millors fruits.

Els Dietistes-Nutricionistes aportem salut al ciutadà, estalviem recursos al sistema públic, contribuïm a una assistència sanitària de major qualitat, en definitiva som una inversió en salut.

Agraïm i apreciem, tota la feina que s’ha fet amb aquests darrers 8 anys de creació del nostre col·legi, no oblidem tots i cadascun dels membres de les 2 Juntes de Govern anteriors i tots aquells que ens han ajudat i ens han donat suport, que han dibuixat els fonaments, construït i alçat el que a dia d’avui és el nostre Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat). Reconeixem la vostra tasca, treball, dedicació, constància i temps; per això junt amb els membres de la Junta de Govern, treballarem amb empenta, rigor, i il·lusió i amb l’objectiu d’estar al servei del col·legiat. Una responsabilitat amb un seriós compromís de servei al col·legi, al servei dels seus integrants en defensa dels interessos de la professió i per tant de la salut de tots els ciutadans.

El CoDiNuCat som totes i tots les col·legiades i els col·legiats, junts l’hem de fer créixer i junts el farem més gran. Us convidem a fer-nos arribar propostes, activitats i inquietuds i així alçar encara més el nostre col·legi. Junts fem CoDiNuCat!!!

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: