FORMACIÓ EXTERNA AL CODINUCAT

FORMACIÓ EXTERNA

La FORMACIÓ EXTERNA sol estar a càrrec d'experts o persones influents de fora de l'àmbit de l'empresa. Poden ser persones amb les quals la seva empresa ja té una relació, com un proveïdor, que ha estat contractada per a brindar més informació sobre un producte o funció, o un expert de la indústria que pot compartir les últimes tendències per a ajudar els equips a mantenir-se per davant dels seus competidors. A l'apartat de FORMACIÓ EXTERNA trobarem tot el relacionat amb la FORMACIÓ EXTERNA. Un dels avantatges de comptar amb l'apartat de FORMACIÓ EXTERNA dins de la mateixa web, és que nosaltres mateixos podem donar-vos de manera propera i òptima informació directa sobre FORMACIÓ EXTERNA d'interès en el sector. Si teniu interès sobre algun tipus de FORMACIÓ EXTERNA o addicional, no dubteu en accedir a l'apartat FORMACIÓ EXTERNA de la pàgina web.
N

Places disponibles

M

Aforament complet

2021

ISAK nivell 1

Més informació aquí

Taula Rodona: Reduir el malbaratament, un plat d’oportunitats

Consulta el programa i realitza la teva inscripció gratuïta

Més informació aquí

Formación CODiNuCoVa: Webinar "Alimentación en paciente post-Covid

CODiNuCoVa organiza el webinar “Alimentación en paciente post-Covid” que tendrá lugar el próximo martes 15 de junio a las 16h, vía zoom, organizado en colaboración con Campofrío Health Care.

El curso está impartido por Raquel Escortelldietista-nutricionista en la Clínica Vistahermosa (Alicante). El curso abordará el tratamiento nutricional en el paciente Covid-19 (dificultades en la alimentación durante el proceso a nivel hospitalario y manejo extrahospitalario) la pérdida del gusto, los daños a nivel gástrico y sus consecuencias (diarrea y vómitos) y la disfagia. 

El webinar tendrá una duración de 25 minutos y habrá otros 15 minutos para atender a preguntas y dudas. Tras su celebración, estará disponible en nuestro canal de Youtube

Gratuito.

Inscribete

 

ReD-N

El congrès anual de la Federación Española de Dietistas-Nutricionistas Universitarios (FEDNU) tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de juliol.

Els col·legiats del CoDiNuCat gaudeixen de la mateixa quota que els membres d’ADINU.

Tota la informació a : Inicio | III ReD-N (fednu.org)

Activitats de Formació de Postgrau al Campus de l’Alimentació de Torribera, Curs 2021-2022

Més informació clicant aquí

Webinar ‘Comer sano para salvar el planeta

Des del grau de Nutrició Humana i Dietètica de la UVic-UCC celebren, el proper 25 de maig a les 15h, el webinar “Comer sano para salvar el planeta” via Zoom, que parlarà sobre nutrició i sostenibilitat per tal de reduir les conseqüències i vetllar per la salut del planeta.

La inscripció és gratuïta però cal inscripció prèvia.

Nutrició i sostenibilitat al webinar “Comer sano para salvar el planeta” – Facultat de Ciències de la Salut i del Benestar (uvic.cat)

Jornada científico técnica de Nutrición Deportiva

El próximo 28 de mayo de 2021 se celebrará la IX Jornada Científico-Técnica sobre nutrición deportiva, organizada por la Universidad de Barcelona, Campus de la Alimentación Torribera, Centro de Alto Rendimiento CAR de Sant Cugat y con la colaboración de Nutritional Coaching.

 

Els col·legiats/des del CoDiNuCat gaudeixen d’un preu de la inscripció de 20 euros.

Certificación Internacional en Cineantropometría ISAK 1
I Congreso Internacional de Nutrición Deportiva. Rendimiento i Salud

La Sociedad Española para el Estudio-Avance de la Nutrición y la Dietética Deportiva (SEEND) i el Colegio Profesional de Dietistas-Nutricionistas de la Comunidad de Madrid (CODINMA), organitzen el I Congreso Internacional de Nutrición Deportiva. Rendimiento i Salud que tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny de 2021 en format online.

El CoDiNuCat hi col·labora.

Els col·legiats/des del CoDiNuCat tenen preus especials en la inscripció.

Tota la informació aquí.

Congreso internacional SEEND-CODINMA (congresonutriciondeportiva.com)

Presentación del consenso sobre nomenclatura de dietas hospitalarias

Aquest document, vol donar resposta a la manca de consens sobre la nomenclatura de les dietes hospitalàries i té com a finalitat ser una eina pedagògica pel desenvolupament de la professió del Dietista-Nutricionista clínic i també que serveixi per a l’àmbit docent, de restauració col·lectiva així per la resta de professionals sanitaris.

La presentació de l’acte anirà a càrrec la Dra. Nancy Babio Sánchez, presidenta del CoDiNuCat i a continuació intervindran la Sra. Cocó Vilarasau Farré, el Sr. José M. Sánchez-Migallón Montull, la Sra. Inmaculada Jiménez Garcia i la Sra. Anna Pibernat Tornabell, tots ells membres del CoDiNuCat i autors del document.

La sessió es durà a terme de forma telemàtica a través de la plataforma Cisco Webex i les dades per accedir a presentació són les següents:

– Número de reunió: 129.690.9672
– Contrasenya: 2021

L’assistència és gratuïta i no cal confirmació.

Si no vau poder assistir a la presentació que vàrem fer al gener no us perdeu aquesta oportunitat!

Us facilitem el document en català i en castellà que recordeu que també està disponible en la web del CoDiNuCat:

Consens sobre la nomenclatura de les dietes hospitalàries – CAT

Consenso sobre la nomenclatura de les dietas hospitalarias -SPA

Certificación Internacional en Cineantropometría ISAK 1
Certificación Internacional en Cineantropometría ISAK 2
Oposiciones de enseñanza secundaria, bachillerato y FP: el dietista-nutricionista profesor

Dissabte 8 de maig de 11 a 13 h, mitjançant Google Meet

-Preu:
-Gratuït per a col·legiats i pre-col·legiats de CODINUCyL.
-5 euros per a la resta d’assistents.

Animamos a los colegiados y precolegiados a inscribirse, ya que cada vez hay más interés en desarrollar nuestra carrera profesional como DN docente en secundaria, y hay muchos aspectos que desconocemos y debemos tener en cuenta. Hablaremos de lo que supone estudiar una oposición, nos familiarizaremos con las gestiones que hay que realizar, y os proporcionaremos muchos consejos de hacer y no hacer. Al final, nos reservaremos unos minutos para que podáis plantear vuestras dudas e inquietudes a la ponente (Lucía Aguado, dieitista-nutricionista).

https://www.codinucyl.es/formacion/cursos/15042021/webinar-oposiciones-de-ensenanza-secundaria-bachillerato-y-fp-el-dietista-nutricionista-profesor/

 

Taller de sostenibilidad alimentaria

Nova proposta formativa organitzada per SEDYN, i d’accés gratuït.

Més informació i inscripcions aquí.

Taller de sostenibilidad alimentaria

El primer trimestre de l’any és la temporada per excel·lència dels calçots i de les carxofes, ambdós productes amb una gran tradició a Catalunya. En aquest webinar us acostarem als productors locals d’aquests aliments , us facilitarem receptes senzilles per consumir-los a casa i us explicarem les seves propietats nutricionals i falsos mites, així com la importància de consumir-los periòdicament.

Més informació i inscripcions aquí.

Webinar: Actuació nutricional del pacient oncològic complex

L’empresa “Vegenat Healtcare” juntament amb la col·laboració del CoDiNuCat organitza aquest interessant webinar titulat “Actuació nutricional del pacient oncològic complex“. Les ponències estan realitzades per dietistes-nutricionistes.

Es realitzarà en modalitat a distància el dijous 6 de maig a les 17:00h i tindrà una durada de 60 minuts.

Us volem informar que el taller és gratuït i que l’aforament també és il.limitat.

Pots consultar el programa en català i castellà.

Per realitzar la inscripció pots fer-ho aquí.

IX Jornada Codinucova

Bajo el lema “Construyendo una sociedad más sana: los Dietistas-Nutricionistas alimentan la salud”, la IX Jornada Codinucova tendrá lugar el día 17 de abril en formato virtual.

 CARTEL

Para más información accede a la web de la Jornada La IX Jornada CODiNuCoVa- Abril 2020 | IX Jornada CODiNuCoVa (jornadascodinucova.com)

International Symposium on Diabetes and Nutrition

38th International Symposium on Diabetes and Nutrition

We would like to inform you that due to the current situation of the Covid-19, it is very uncertain to organize the Symposium for June 2021 face-to-face and after the evaluation of the Organizing Committee and the Board Committee, it has been decided that the best option is to run the congress virtually. 

 

The Symposium will take place on June from the 21st to the 24th, 2021 virtually, in the afternoons from 3 pm to 7 pm approximately (CEST Time).

 

https://dnsg2021.com/

Postgrado en Tratamiento Dietético del Sobrepeso y la Obesidad

Eels col·legiats/des del CoDiNuCat gaudeixen d’un 10% de descompte
Més informació

2020

XV e-SIMPOSIUM DE NUTRICIÓN EN ENFERMEDAD RENAL CRÓNICA: ABORDAJE MULTIDISCIPLINAR

El proper 27 de novembre tindrà lloc de manera online el  XV e-SIMPOSIUM DE NUTRICIÓN EN ENFERMEDAD RENAL CRÓNICA: ABORDAJE MULTIDISCIPLINAR que compta amb l’aval científic, entre d’altres, del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat). 

Aquest simposium porta realitzant-se 15 anys, i s’aposta per una intervenció multidisciplinar dirigida al pacient amb malaltia renal, participant nefròlegs, personal d’infermeria, nutricionistes, fisios, psicòlegs…

Trobareu més informació clicant als enllaços:
Programa

Inscripció

Webinar - Nuevos abordajes de intervención nutricional

El proper dimarts 30 de juny la Sociedad Científica Española de Dietética y Nutrición (SEDYN) amb la col·laboració del CoDiNuCat organitza el webinar Nuevos abordajes de intervención nutricional amb la participació del Sr. Serafín Murillo, el Dr. Joaquim Calvo-Lerma, la Dra. Isabel Higuera Pulgar i la Dra. Violeta Moizé Arcone. 

L’horari serà de 17:30 h a 19:00 h i la inscripció és gratuïta per als socis i sòcies de SEDYN.

Si encara no ets soci, pots fer-ho aquí de manera gratuïta..

Mail d’inscripció: secretaria@sedyn.es

Pots descarregar el cartell amb tota la informació aquí

Certificació Internacional en CineantropometrÍa ISAK 1
Nutrición y gastroenterología: de la evidencia científica a la práctica clínica
Certificació Internacional en Cineantropometria ISAK 2
Expert Universitari en Nutrició Clínica i Avançada
I Congreso de Jóvenes Investiadoras e Investigadores en Nutrición
International Symposium on Diabetes and Nutrition

For us, it is a pleasure to introduce you the 38th International Symposium on Diabetes and Nutrition, which will be held in Platja d’Aro, Girona, Spain, on June 15, 16 and 17, 2020.

From the Organizing Committee and the Scientific Committee, we assume the challenge of organizing the most important Symposium on an international level, on Diabetes and Nutrition that will be held this year in our country.

Més informació a:  https://dnsg2020.com/

2019

Congreso Restauración Colectiva 2019
La restauración social y colectiva es un importante empleador en nuestro país y, a su vez, tiene influencia diaria y directa sobre miles de personas de todas las edades. Por un motivo y por el otro puede ejercer como motor de cambio en grandes temas relacionados con propuestas de valor, talento, sostenibilidad, hábitos, salud… todo ello ayudando a las personas y aportando mayor liderazgo al propio sector.

Els col·legiats del CoDiNuCat tenen un descompte de 50 euros.

II Jornada d'alimentació per un envelliment saludable

II Jornada professional

ALIMENTACIÓ PER A UN ENVELLIMENT SALUDABLE
Responsabilitat, reptes i oportunitats per millorar la qualitat de vida d’una societat que es fa gran.

Serà el proper 24 d’octubre, organitzat per la Fundació Alícia, a Món Sant Benet.

Els col·legiats del CoDiNuCat podeu gaudir d’un 20% de descompte:

Simplement cal que envieu un correu a jornada@alicia.cat indicant el nom i número de col·legiat (només aquells que sou autònoms que treballeu per compte propi).

 

Conferència “Tomorrow tastes mediterranean”

El Torribera Mediterranean Center organitza una conferència adreçada a les empreses del sector alimentari per portar les ciències de la salut, la nutrició i la sostenibilitat a la pràctica culinària

Els col·legiats del CoDiNuCat podeu gaudir d’un 50% de descompte amb el codi facilitat per mail.

Certificació Internacional en CineantropometrÍa ISAK 1
Certificació Internacional en Cineantropometria ISAK 2
Impost sobre begudes envasades ensucrades
Jornada Científica-Associació de Celíacs
VIII Jornadas CODINUCOVA
Jornadas CODINMUR
Certificació Internacional en Cineantropometria ISAK 2
Postgrado en Alteraciones de la Deglución
II Jornada Multidisciplinar d’intervenció nutricional i maneig del pacient bariàtic
Certificació Internacional en Cineantropometria ISAK 1
Microbiota autóctona, probióticos y prebióticos en la salud humana
Congreso SEDYN-CODINCAM
Models alimentaris i canvi climàtic

2018

1a Jornada TCA i Acció social
Jornadas de Nutrición CODINAN 2018
Certificació Internacional en Cineantropometria
Màsters i Títols d'Expert Universitari-Blanquerna
AVHIC: 25 anys amb la seguretat alimentària i el consumidor
Abordaje integral de la celiaquía
Certificació Internacional en Cineantropometria
Certificació Internacional en Cineantropometria
Expert Universitari en Nutrició i Habilitats Culinàries. Facultat Blanquerna

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: