FORMACIÓ EXTERNA AL CODINUCAT

FORMACIÓ EXTERNA

La FORMACIÓ EXTERNA sol estar a càrrec d'experts o persones influents de fora de l'àmbit de l'empresa. Poden ser persones amb les quals la seva empresa ja té una relació, com un proveïdor, que ha estat contractada per a brindar més informació sobre un producte o funció, o un expert de la indústria que pot compartir les últimes tendències per a ajudar els equips a mantenir-se per davant dels seus competidors. A l'apartat de FORMACIÓ EXTERNA trobarem tot el relacionat amb la FORMACIÓ EXTERNA. Un dels avantatges de comptar amb l'apartat de FORMACIÓ EXTERNA dins de la mateixa web, és que nosaltres mateixos podem donar-vos de manera propera i òptima informació directa sobre FORMACIÓ EXTERNA d'interès en el sector. Si teniu interès sobre algun tipus de FORMACIÓ EXTERNA o addicional, no dubteu en accedir a l'apartat FORMACIÓ EXTERNA de la pàgina web.
N

Places disponibles

M

Curs tancat

2024

Universitat que també comença el grau en nutrició humana i dietètica.
Nou curs de Certificació Internacional en Cineantropometria (28, 29 i 30 de juny)

Data:   28,29 i 30 de juny
Hora:   – Divendres 28 de juny de 15 a 21 h.
– Dissabte 29 de juny de 9 a 21 h.
– Diumenge 30 de juny de 9 a 15 h.

Lloc:   INEFC Barcelona Av de l’Estadi, 12 22 08038 Barcelona
Inscripció: La data límit d’inscripció és el 16 de juny o en el moment que s’exhaureixin les places disponibles.

Inscripcions

Programa

NOVETAT - RECERCA PARTICIPATIVA EN SALUT

Descomptes especials al col·legi oficial Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat) – Màsters oficials de la UVic-UCC

Inscripcions:

www.uvic.cat

Programa

2ª EDICIÓ DEL MÀSTER UNIVERSITARI EN ALIMENTACIÓ I SOSTENIBILITAT

Descomptes especials al col·legi oficial Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat) – Màsters oficials de la UVic-UCC

Inscripcions:

www.uvic.cat

Programa

 

SESSIÓ CIENTÍFICA CCNIEC 2024

Per poder-vos matricular a LA SESSIÓ CIENTIFICA DEL CCNIEC 2024 – DELS INICIS A LA CONSOLIDACIÓ DE LA CARRERA INVESTIGADORA, cal que envieu un correu a secretaria@ccniec.cat dient que sou col·legiades/ats del CODINUCAT i indicant el vostre Número de col·legiada/at.

Inscripcions:

secretaria@ccniec.cat

Programa

 

JORNADA MULTIDISCIPLINAR CODINMUR 2024

Con motivo del X aniversario de la creación del colegio profesional en la Región de Murcia, celebran una jornada multidisciplinar donde trataran temas relacionados con salud hormonal, fertilidad, obesidad, diabetes, oncología, digestivo, y mucho más, de la mano de unos ponentes de auténtico lujo.

Además, pondrán la guinda a este día con una CENA DE GALA.

Inscripciones:

Instrucciones

Programa

 

IV Jornada sobre Nutrición y Cáncer

Jornada formativa dirigida a Profesionales sanitarios interesados en la investigación en nutrición y cáncer (médicos, nutricionistas, biológos, etc).

El objetivo es exponer la investigación que se lleva a cabo en nutrición y cáncer desde todos los puntos de vista: básica y traslacional, clínica y epidemiológica a través de la visión de los equipos de trabajo multidisciplinares.

Presencial (120 plazas) y virtual (300 plazas) Precio 100€

Inscripciones:

Presencial

Online

 

AULA DE PROMOCIÓ DE LA SALUT

Oferta formativa impulsada i finançada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya

En aquest espai trobaràs una oferta àmplia de cursos sobre diferents temes de promoció de la salut.

https://promocio.cat/

2023

Què és l’avaluació de tecnologies sanitàries?

L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) organitza dues noves edicions del taller Què és l’avaluació de tecnologies sanitàries?, impartit per l’Àrea d’Avaluació i Qualitat de l’Agència i dirigit a professionals del sistema sanitariEs tracta d’una sessió participativa on s’explicarà què és i en què consisteix l’avaluació de tecnologies sanitàries (ATS), què avalua i com s’elabora un informe d’avaluació. 

El taller té una durada de 2 hores i s’impartirà els dies:

  • 3 d’octubrede 9h a 11h, en format virtual, a la plataforma Zoom.
  • 18 d’octubred’11h a 13h, en format presencial, a l’edifici Salvany.


L’aforament és limitat i, per tant, és necessari realitzar la inscripció prèvia a través dels formularis web

DISFÀGIA OROFARÍNGIA I DESNUTRICIÓ RELACIONADA AMB LA MALALTIA CRÒNICA EN PERSONES AMB COMPLEXITAT CLÍNICA

Disfàgia orofaríngia i desnutrició (cf.cat)

Aquest projecte ha estat finançat a càrrec dels fons per a les estratègies del Ministeri de Sanitat, com a suport a la implementació a l’estratègia davant de malalties neurodegeneratives (Inclòs ELA).

La disfàgia orofaríngia (DO) és una síndrome geriàtrica que té una gran importància en l’atenció a les persones grans. Es caracteritza per dificultats en la deglució i és estretament relacionada amb la desnutrició (DNT), que és un problema sanitari d’elevada prevalença en aquest col·lectiu. La detecció i intervenció multidisciplinària en la DO és fonamental per reduir la possible morbiditat i mortalitat, així com per millorar la qualitat de vida de les persones que la pateixen.

OFERTA DE FORMACIÓ DEL CAMPUS DE L’ALIMENTACIÓ DE TORRIBERA
IV Congreso Nacional de Esofagitis Eosinofílica (EoE)

El próximo 21 de octubre el Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, el European Consortium for Eosinophilic Disesases ot the Gastrointestinal Tract (EUREOS) y la Asociación Española de Esofagitis Eosinofílica (AEDESEO) organizarán el IV Congreso Nacional de Esofagitis Eosinofílica (EoE) 

IV Congreso Nacional de Esofagitis Eosinofílica (sjdhospitalbarcelona.org)

  • Principales avances en los tratamientos y líneas de investigación de la EoE
  • Aportar conocimiento a los profesionales de la Sanidad que tratan esta enfermedad 
  • Intercambiar experiencias e inquietudes con los pacientes de esofagitis eosinofílica y sus organizaciones.  

En España, la prevalencia de la esofagitis eosinofílica no ha dejado de aumentar en las últimas décadas, y afecta ya a al menos a 1 de cada 1000 habitantes. La esofagitis eosinofílica representa la primera causa de disfagia e impactación alimentaria en niños y pacientes jóvenes, y es la segunda causa de esofagitis crónica tras el reflujo gastroesofágico.

La esofagitis eosinofílica afecta a pacientes de diferentes edades, que con frecuencia asocian otras atopias, por lo que posee un impacto transversal sobre diferentes especialidades, incluyendo gastroenterología, pediatría, alergología y nutrición. Le solicitamos su colaboración

ON ES DIRIGEIX LA RECERCA EN NUTRICIÓ? TENDÈNCIES I NECESSITATS DE LA SOCIETAT

El Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans organitza la sessió científica ON ES DIRIGEIX LA RECERCA EN NUTRICIÓ? TENDÈNCIES I NECESSITATS DE LA SOCIETAT amb la col·laboració, entre d’altres, del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya.

Serà el pròxim 27 d’abril a la Sala Prat de la Riba – Institut d’Estudis Catalans, c/ del Carme, 47, Barcelona.

La inscripció no té cap cost per als membres dels grups investigadors que pertanyen al CCNIEC. No obstant això, per a assistir-hi és imprescindible inscriure-s’hi enviant un correu electrònic a l’adreça secretaria@ccniec.cat.

Per al personal aliè al CCNIEC, el cost de la inscripció és de 50 €. Poseu-vos en contacte amb la secretària del CCNIEC, Montserrat Barbany (secretaria@ccniec.cat), i rebreu instruccions per a formalitzar la inscripció.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 17 d’abril de 2023

MÉS INFORMACIÓ

MÀSTER UNIVERSITARI EN ALIMENTACIÓ I SOSTENIBILITAT

El màster en Alimentació i Sostenibilitat té com objectiu dotar les persones titulades de les competències necessàries per respondre als desafiaments que afronta la humanitat lligats al creixement de la població mundial, la malnutrició en totes les seves formes i la degradació de l’entorn i dels recursos naturals.

Modalitat semipresencial o 100 % en línia.

D’octubre del 2023 al juny de 2024.

Tots els col·legiats/des del CoDiNuCat gaudeixen d’un 5 % de descompte en la matrícula en aquest Màster.

Més informació

XI JORNADA CIENTÍFIC TÈCNICA SOBRE NUTRICIÓ ESPORTIVA

El pròxim 26 de maig de 2023 se celebrarà, en el Centre d’Alt Rendiment esportiu (CAR) de Sant Cugat la XI Jornada Cientificotècnica sobre nutrició esportiva, organitzada per la Universitat de Barcelona, Campus de la Salut de Bellvitge, Campus de l’Alimentació Torribera, Centre d’Alt Rendiment CAR de Sant Cugat i amb la col·laboració de Nutritional Coaching. La Jornada s’emmarca dins del Màster en Nutrició en l’Activitat Física i l’Esport (Universitat de Barcelona).

Modalitat presencial, Av. Alcalde Barnils, 3, 5, 08174 Sant Cugat del Vallès, Barcelona

26 de maig de 9:30 a 13:30 h i de 15:30 a 19:30 h

Els col·legiats al CODINUCAT tenen un preu especial de 26 €. Per més informació posa’t en contacte amb administracio@codinucat.cat.

Més informació

Webinar “Cómo hacer clientes en LinkedIN”

El Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona (COACB) ofereix el  Webinar “Cómo hacer clientes en LinkedIN” el pròxim 13 d’abril de 16 a 17:30h amb el ponent Joan Antoni Pons (Consultor SEM y Marketing Digital).

Aquest Webinar serà gratuït per als col·legiats del CoDiNuCat.

Inscripcions aquí

Webinar obesidad genética

Formació per iniciativa de l’àrea d’obesitat de la Sociedad Española de Endocrinología y Nutrición (SEEN).

Formació gratuïta

En el següent enllaç podràs consultar tota la informació. 

Més informació

2022

Jornada per a professionals sanitaris "Malaltia celíaca (MC) i sensibilitat al gluten/blat no celíaca (SGBNC): Visió general de les novetats i implicacions per a la seva diagnosi i tractament"

El divendres 25 de novembre l’Associació de Celíacs de Catalunya en col·laboració del CoDiNuCat organitza la Jornada per a professionals sanitaris “Malaltia celíaca (MC) i sensibilitat al gluten/blat no celíaca (SGBNC): Visió general de les novetats i implicacions per a la seva diagnosi i tractament”. 

Aprofitem per informar que la realització d’aquesta jornada habilita al col·legiat/da del CoDiNuCat a oferir el seu servei de dietètica i nutrició en el catàleg de l’Associació de Celíacs de Catalunya pel projecte “Això s’ho val”.  https://www.codinucat.cat/area-de-responsabilitat-social-corporativa/

La Jornada es celebrarà al Centre Cívic Ateneu Fort Pienc (Plaça Fort Pienc, 4, Barcelona) i és gratuita.

Més informació, programa i inscripcions aquí.

Gestió de crisis en seguretat alimentària

L’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya ofereix aquest curs els dies 16 i 17 de gener de 2023 i es realitzarà en modalitat online. Gràcies al conveni entre ambudes entitats, els col·legiats/des del CoDiNuCat gaudeixen d’un descompte en la inscripció. El curs té com a objectiu conèixer els requisits per treballar abans, durant i després d’una crisi en seguretat alimentaria.

Més informació al següent enllaç:

Gestió de crisis en seguretat alimentària – AVHIC – Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya

X Jornada CoDiNuCoVa: Alimentando sistemes. Objetivos para una nutricion S
V Jornada Nutrició en el pacient renal
Práctica de la dieta cetogénica

Els col·legiats i col·legiades del CoDiNuCat gaudeixen d’un 20% de descompte en la inscripció d’aquest curs que tindrà lloc el 8 de novembre.

Consulta tota la informació clicant l’enllaç.

Práctica de la dieta cetogénica (sjdhospitalbarcelona.org)

Eficàcia i seguretat en disfàgia. Alimentació de textura modificada i qualitat de vida.

La Fundació Alícia i el Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari organitzen aquesta formació el dia 21 d’octubre. Els i les col·legiades del CoDiNuCat gaudeixen d’un 10% de descompte en la inscripció (per sol·licitar-ho cal enviar un correu a comunicacio@codinucat.cat).

Més informació i inscripcions al següent enllaç: https://www.alicia.cat/ca/noticies/eficacia-y-seguridad-en-disfagia-alimentacion-textura-modificada-y-calidad-de-vida/312

Dolor Persistent, tenim eines per abordar-lo?

La CAMFiC a través del seu grup TraDop (Abordatge Transdisciplinar del Dolor Persistent) aprofitant que el 17 d’octubre és el dia mundial del dolor, us proposem una jornada a la nostra seu per parlar-ne amb experts en el seu tractament procedents de diverses disciplines.

La Jornada que es diu Dolor Persistent, tenim eines per abordar-lo? Començarà a les 9h del mateix 17 d’octubre.

Programa i Inscripcions: http://w.camfic.cat/dolorpersistent

Els col·legiats/des del CoDiNuCat poden pagar el preu de Socis: 10€.

Per fer-ho:

  1. Realitzar la inscripció particular
  2. Seleccionar el perfil Preu:20 €
  3. Via de pagament posar transferència
  4. Fer un pagament de 10 euros i posar al concepte “CoDiNuCat”
Oferta formativa del Campus de l’Alimentació Torribera de la UB 2022-2023

Més informació (pdf adjunt).

Patologías intestinales: actualización y casos clínicos

Formació organitzada pel Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de la Comunitat Valenciana amb preus especials per col·legiats.

Més informació aquí. (enllaç)

IV Jornada Multidisciplinar sobre Obesidad y Cirugía Bariátrica: Apectos Nutricionales

7 de juny de 8:00h a 16:00h.

Els col·legiats/des del CoDiNuCat i socis/es de SEDYN gaudeixen de preu especial.

Programa i més informació aquí. (adjunt)

Mercabarna con las Colectividades

“I Jornadas ADNEFE”

El 28 de maig tindrà lloc les primeres Jornadas de la Asociación de dietistas-nutricionistas en el fútbol español.

L’acte es realitzarà a Madrid de manera presencial.

Els col·legiats del CoDiNuCat tenen descompte.

Més informació aquí. (adjunt)

Mercabarna con las Colectividades
Congreso de Jóvenes Investigadoras e Investigadores en Nutrición
Les fonts de proteïna. Jornades del Grup Professional Alimentari

Tots els col·legiats/des del CoDiNuCat gaudeixen d’un 10% de descompte en la inscripció en aquest Màster.

Més informació (adjunt)

Más información (adjunt)

Les fonts de proteïna. Jornades del Grup Professional Alimentari

Tast de productes pels assistents presencials. Organitzat pel Grup Professional Alimentaria.

*1a jornada. Fonts de proteïna: present i futur. 24/5, 16h.
  Programa i Inscripció presencial , Inscripció en línia
*2a jornada. Proteïnes alternatives. 7/6, 16h.
  Programa i Inscripció presencial , Inscripció en línia

AVENÇOS EN NUTRICIÓ DELS GRUPS PERTANYENTS AL CCNIEC

El Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans- CCNIEC celebra el dijous 28 d’abril de 2022 la Sessió Científica del CCNIEC 2022 a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans a Barcelona.

Aquesta sessió està adreçada als professionals interessats en la recerca sobre alimentació i salut i es tractaran els darrers avenços en nutrició dels grups pertanyents al CCNIEC.

Per al personal aliè al CCNIEC, el cost de la inscripció és de 50 €, i per inscriure’t t’has de posar en contacte amb la següent adreça electrònica secretaria@ccniec.cat.

En el següent enllaç podràs consultar el seu interessant programa:

PROGRAMA

II Jornada Científica de SEDYN

30 de abril de 2022

Paraninfo de la Facultad de Medicina y Ciencias de la Salud. Campus Clínic. Universidad de Barcelona.

https://jornadasedyn.com/

TCA y Obesidad: una perspectiva multidisciplinar

Que tendrá lugar los próximos días 1, 8 y 22 de abril de 2022 de manera online.

https://www.codinucova.es/curso-tca-y-obesidad-una-perspectiva-multidisciplinar

Descompte de col·legiat de codinucova.

IV Jornada de CODINMA

10-11 DE JUNIO DE 2022. Ilunion Hotel Pío XII. Madrid.

https://jornadascodinma.com/

2021

ISAK nivell 1

Més informació aquí

Taula Rodona: Reduir el malbaratament, un plat d’oportunitats

Consulta el programa i realitza la teva inscripció gratuïta

Més informació aquí

Formación CODiNuCoVa: Webinar "Alimentación en paciente post-Covid

CODiNuCoVa organiza el webinar “Alimentación en paciente post-Covid” que tendrá lugar el próximo martes 15 de junio a las 16h, vía zoom, organizado en colaboración con Campofrío Health Care.

El curso está impartido por Raquel Escortelldietista-nutricionista en la Clínica Vistahermosa (Alicante). El curso abordará el tratamiento nutricional en el paciente Covid-19 (dificultades en la alimentación durante el proceso a nivel hospitalario y manejo extrahospitalario) la pérdida del gusto, los daños a nivel gástrico y sus consecuencias (diarrea y vómitos) y la disfagia. 

El webinar tendrá una duración de 25 minutos y habrá otros 15 minutos para atender a preguntas y dudas. Tras su celebración, estará disponible en nuestro canal de Youtube

Gratuito.

Inscribete

 

ReD-N

El congrès anual de la Federación Española de Dietistas-Nutricionistas Universitarios (FEDNU) tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de juliol.

Els col·legiats del CoDiNuCat gaudeixen de la mateixa quota que els membres d’ADINU.

Tota la informació a : Inicio | III ReD-N (fednu.org)

Activitats de Formació de Postgrau al Campus de l’Alimentació de Torribera, Curs 2021-2022

Més informació clicant aquí

Webinar ‘Comer sano para salvar el planeta

Des del grau de Nutrició Humana i Dietètica de la UVic-UCC celebren, el proper 25 de maig a les 15h, el webinar “Comer sano para salvar el planeta” via Zoom, que parlarà sobre nutrició i sostenibilitat per tal de reduir les conseqüències i vetllar per la salut del planeta.

La inscripció és gratuïta però cal inscripció prèvia.

Nutrició i sostenibilitat al webinar “Comer sano para salvar el planeta” – Facultat de Ciències de la Salut i del Benestar (uvic.cat)

Jornada científico técnica de Nutrición Deportiva

El próximo 28 de mayo de 2021 se celebrará la IX Jornada Científico-Técnica sobre nutrición deportiva, organizada por la Universidad de Barcelona, Campus de la Alimentación Torribera, Centro de Alto Rendimiento CAR de Sant Cugat y con la colaboración de Nutritional Coaching.

 

Els col·legiats/des del CoDiNuCat gaudeixen d’un preu de la inscripció de 20 euros.

Certificación Internacional en Cineantropometría ISAK 1
I Congreso Internacional de Nutrición Deportiva. Rendimiento i Salud

La Sociedad Española para el Estudio-Avance de la Nutrición y la Dietética Deportiva (SEEND) i el Colegio Profesional de Dietistas-Nutricionistas de la Comunidad de Madrid (CODINMA), organitzen el I Congreso Internacional de Nutrición Deportiva. Rendimiento i Salud que tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny de 2021 en format online.

El CoDiNuCat hi col·labora.

Els col·legiats/des del CoDiNuCat tenen preus especials en la inscripció.

Tota la informació aquí.

Congreso internacional SEEND-CODINMA (congresonutriciondeportiva.com)

Presentación del consenso sobre nomenclatura de dietas hospitalarias

Aquest document, vol donar resposta a la manca de consens sobre la nomenclatura de les dietes hospitalàries i té com a finalitat ser una eina pedagògica pel desenvolupament de la professió del Dietista-Nutricionista clínic i també que serveixi per a l’àmbit docent, de restauració col·lectiva així per la resta de professionals sanitaris.

La presentació de l’acte anirà a càrrec la Dra. Nancy Babio Sánchez, presidenta del CoDiNuCat i a continuació intervindran la Sra. Cocó Vilarasau Farré, el Sr. José M. Sánchez-Migallón Montull, la Sra. Inmaculada Jiménez Garcia i la Sra. Anna Pibernat Tornabell, tots ells membres del CoDiNuCat i autors del document.

La sessió es durà a terme de forma telemàtica a través de la plataforma Cisco Webex i les dades per accedir a presentació són les següents:

– Número de reunió: 129.690.9672
– Contrasenya: 2021

L’assistència és gratuïta i no cal confirmació.

Si no vau poder assistir a la presentació que vàrem fer al gener no us perdeu aquesta oportunitat!

Us facilitem el document en català i en castellà que recordeu que també està disponible en la web del CoDiNuCat:

Consens sobre la nomenclatura de les dietes hospitalàries – CAT

Consenso sobre la nomenclatura de les dietas hospitalarias -SPA

Certificación Internacional en Cineantropometría ISAK 1
Certificación Internacional en Cineantropometría ISAK 2
Oposiciones de enseñanza secundaria, bachillerato y FP: el dietista-nutricionista profesor

Dissabte 8 de maig de 11 a 13 h, mitjançant Google Meet

-Preu:
-Gratuït per a col·legiats i pre-col·legiats de CODINUCyL.
-5 euros per a la resta d’assistents.

Animamos a los colegiados y precolegiados a inscribirse, ya que cada vez hay más interés en desarrollar nuestra carrera profesional como DN docente en secundaria, y hay muchos aspectos que desconocemos y debemos tener en cuenta. Hablaremos de lo que supone estudiar una oposición, nos familiarizaremos con las gestiones que hay que realizar, y os proporcionaremos muchos consejos de hacer y no hacer. Al final, nos reservaremos unos minutos para que podáis plantear vuestras dudas e inquietudes a la ponente (Lucía Aguado, dieitista-nutricionista).

https://www.codinucyl.es/formacion/cursos/15042021/webinar-oposiciones-de-ensenanza-secundaria-bachillerato-y-fp-el-dietista-nutricionista-profesor/

 

Taller de sostenibilidad alimentaria

Nova proposta formativa organitzada per SEDYN, i d’accés gratuït.

Més informació i inscripcions aquí.

Taller de sostenibilidad alimentaria

El primer trimestre de l’any és la temporada per excel·lència dels calçots i de les carxofes, ambdós productes amb una gran tradició a Catalunya. En aquest webinar us acostarem als productors locals d’aquests aliments , us facilitarem receptes senzilles per consumir-los a casa i us explicarem les seves propietats nutricionals i falsos mites, així com la importància de consumir-los periòdicament.

Més informació i inscripcions aquí.

Webinar: Actuació nutricional del pacient oncològic complex

L’empresa “Vegenat Healtcare” juntament amb la col·laboració del CoDiNuCat organitza aquest interessant webinar titulat “Actuació nutricional del pacient oncològic complex“. Les ponències estan realitzades per dietistes-nutricionistes.

Es realitzarà en modalitat a distància el dijous 6 de maig a les 17:00h i tindrà una durada de 60 minuts.

Us volem informar que el taller és gratuït i que l’aforament també és il.limitat.

Pots consultar el programa en català i castellà.

Per realitzar la inscripció pots fer-ho aquí.

IX Jornada Codinucova

Bajo el lema “Construyendo una sociedad más sana: los Dietistas-Nutricionistas alimentan la salud”, la IX Jornada Codinucova tendrá lugar el día 17 de abril en formato virtual.

 CARTEL

Para más información accede a la web de la Jornada La IX Jornada CODiNuCoVa- Abril 2020 | IX Jornada CODiNuCoVa (jornadascodinucova.com)

International Symposium on Diabetes and Nutrition

38th International Symposium on Diabetes and Nutrition

We would like to inform you that due to the current situation of the Covid-19, it is very uncertain to organize the Symposium for June 2021 face-to-face and after the evaluation of the Organizing Committee and the Board Committee, it has been decided that the best option is to run the congress virtually. 

 

The Symposium will take place on June from the 21st to the 24th, 2021 virtually, in the afternoons from 3 pm to 7 pm approximately (CEST Time).

 

https://dnsg2021.com/

Postgrado en Tratamiento Dietético del Sobrepeso y la Obesidad

Eels col·legiats/des del CoDiNuCat gaudeixen d’un 10% de descompte
Més informació

2020

XV e-SIMPOSIUM DE NUTRICIÓN EN ENFERMEDAD RENAL CRÓNICA: ABORDAJE MULTIDISCIPLINAR

El proper 27 de novembre tindrà lloc de manera online el  XV e-SIMPOSIUM DE NUTRICIÓN EN ENFERMEDAD RENAL CRÓNICA: ABORDAJE MULTIDISCIPLINAR que compta amb l’aval científic, entre d’altres, del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat). 

Aquest simposium porta realitzant-se 15 anys, i s’aposta per una intervenció multidisciplinar dirigida al pacient amb malaltia renal, participant nefròlegs, personal d’infermeria, nutricionistes, fisios, psicòlegs…

Trobareu més informació clicant als enllaços:
Programa

Inscripció

Webinar - Nuevos abordajes de intervención nutricional

El proper dimarts 30 de juny la Sociedad Científica Española de Dietética y Nutrición (SEDYN) amb la col·laboració del CoDiNuCat organitza el webinar Nuevos abordajes de intervención nutricional amb la participació del Sr. Serafín Murillo, el Dr. Joaquim Calvo-Lerma, la Dra. Isabel Higuera Pulgar i la Dra. Violeta Moizé Arcone. 

L’horari serà de 17:30 h a 19:00 h i la inscripció és gratuïta per als socis i sòcies de SEDYN.

Si encara no ets soci, pots fer-ho aquí de manera gratuïta..

Mail d’inscripció: secretaria@sedyn.es

Pots descarregar el cartell amb tota la informació aquí

Certificació Internacional en CineantropometrÍa ISAK 1
Nutrición y gastroenterología: de la evidencia científica a la práctica clínica
Certificació Internacional en Cineantropometria ISAK 2
Expert Universitari en Nutrició Clínica i Avançada
I Congreso de Jóvenes Investiadoras e Investigadores en Nutrición
International Symposium on Diabetes and Nutrition

For us, it is a pleasure to introduce you the 38th International Symposium on Diabetes and Nutrition, which will be held in Platja d’Aro, Girona, Spain, on June 15, 16 and 17, 2020.

From the Organizing Committee and the Scientific Committee, we assume the challenge of organizing the most important Symposium on an international level, on Diabetes and Nutrition that will be held this year in our country.

Més informació a:  https://dnsg2020.com/

2019

Congreso Restauración Colectiva 2019
La restauración social y colectiva es un importante empleador en nuestro país y, a su vez, tiene influencia diaria y directa sobre miles de personas de todas las edades. Por un motivo y por el otro puede ejercer como motor de cambio en grandes temas relacionados con propuestas de valor, talento, sostenibilidad, hábitos, salud… todo ello ayudando a las personas y aportando mayor liderazgo al propio sector.

Els col·legiats del CoDiNuCat tenen un descompte de 50 euros.

II Jornada d'alimentació per un envelliment saludable

II Jornada professional

ALIMENTACIÓ PER A UN ENVELLIMENT SALUDABLE
Responsabilitat, reptes i oportunitats per millorar la qualitat de vida d’una societat que es fa gran.

Serà el proper 24 d’octubre, organitzat per la Fundació Alícia, a Món Sant Benet.

Els col·legiats del CoDiNuCat podeu gaudir d’un 20% de descompte:

Simplement cal que envieu un correu a jornada@alicia.cat indicant el nom i número de col·legiat (només aquells que sou autònoms que treballeu per compte propi).

 

Conferència “Tomorrow tastes mediterranean”

El Torribera Mediterranean Center organitza una conferència adreçada a les empreses del sector alimentari per portar les ciències de la salut, la nutrició i la sostenibilitat a la pràctica culinària

Els col·legiats del CoDiNuCat podeu gaudir d’un 50% de descompte amb el codi facilitat per mail.

Certificació Internacional en CineantropometrÍa ISAK 1
Certificació Internacional en Cineantropometria ISAK 2
Impost sobre begudes envasades ensucrades
Jornada Científica-Associació de Celíacs
VIII Jornadas CODINUCOVA
Jornadas CODINMUR
Certificació Internacional en Cineantropometria ISAK 2
Postgrado en Alteraciones de la Deglución
II Jornada Multidisciplinar d’intervenció nutricional i maneig del pacient bariàtic
Certificació Internacional en Cineantropometria ISAK 1
Microbiota autóctona, probióticos y prebióticos en la salud humana
Congreso SEDYN-CODINCAM
Models alimentaris i canvi climàtic

2018

1a Jornada TCA i Acció social
Jornadas de Nutrición CODINAN 2018
Certificació Internacional en Cineantropometria
Màsters i Títols d'Expert Universitari-Blanquerna
AVHIC: 25 anys amb la seguretat alimentària i el consumidor
Abordaje integral de la celiaquía
Certificació Internacional en Cineantropometria
Certificació Internacional en Cineantropometria
Expert Universitari en Nutrició i Habilitats Culinàries. Facultat Blanquerna

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: