El diumenge 9 de desembre, el Diari ARA publica un article amb el títol: Estofat de mill i falàfel: els nous gustos irrompen a l’escola“. En aquest article es fa referència a la cada cop més varietat d’aliments en els menjadors escolars i en com s’han d’incorporar aliments saludables pels infants. La Dra. Roser Martí, membre de la Junta del Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya participa en l’article. Pots llegir l’article sencer aquí.
Entrades recents
- Crema de cacauet i massa muscular
- Conveni amb el Banc dels Aliments de Lleida
- Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya
- El CoDiNuCat recomana llegums i l’oli d’oliva davant l’augment de preus i l’escassetat ocasional d’alguns aliments, derivat de la guerra d’Ucraïna.
- Cómo saber si tu metabolismo es rápido o lento y cómo puedes activarlo