BORSA DE TREBALL

Borsa de treball La Borsa de Treball del CoDiNuCat és el punt de trobada entre els/les col·legiats/des i les empreses que desitgen incorporar un Dietista-Nutricionista a la seva plantilla. L’alta per l’enviament de les ofertes de feina és un servei exclusiu per col·legiats i col·legiades al Col·legi. SI ETS UN COL·LEGIAT:

L’alta al CODINUCAT inclou l’alta a la borsa de treball. Si t’has donat de baixa de la subscripció i vols tornar a ser donat d’alta, contacta amb: administracio@codinucat.cat per gestionar de nou l’alta a la borsa.

SI ETS UNA EMPRESA INTERESSADA EN COBRIR UNA VACANT:

Les empreses interessades en cobrir una vacant han d’omplir el següent formulari i fer-lo arribar a borsadetreball@codinucat.cat perquè aquest sigui enviat a tots/es els/les col·legiats/des per correu electrònic donats d’alta a la Borsa de Treball. Per a qualsevol aclariment, si us plau, contacti amb nosaltres per correu electrònic (borsadetreball@codinucat.cat) o per telèfon al 930 106 248.

Borsa de treball

La Borsa de Treball del CoDiNuCat és el punt de trobada entre els/les col·legiats/des i les empreses que desitgen incorporar un Dietista-Nutricionista a la seva plantilla. L’alta per l’enviament de les ofertes de feina és un servei exclusiu per col·legiats i col·legiades al Col·legi.

Si ets un col·legiat:

L’alta al CODINUCAT inclou l’alta a la borsa de treball. Si t’has donat de baixa de la subscripció i vols tornar a ser donat d’alta, contacta amb: administracio@codinucat.cat  per gestionar de nou l’alta a la borsa.

Si ets una empresa interessada en cobrir una vacant:

Les empreses interessades en cobrir una vacant han d’omplir el següent formulari i fer-lo arribar a borsadetreball@codinucat.cat perquè  aquest sigui enviat a tots/es els/les col·legiats/des per correu electrònic donats d’alta a la Borsa de Treball.

Per a qualsevol aclariment, si us plau, contacti amb nosaltres per correu electrònic (borsadetreball@codinucat.cat) o per telèfon al 930 106 248.

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: