FORMACIÓ PRÒPIA

FORMACIÓ PRÓPIA

A continuació us detallem que trobareu al apartat de FORMACIÓ PRÒPIA de la nostra web i perquè és tant important tenir FORMACIÓ PRÒPIA per al Codinucat. Les sessions de FORMACIÓ PRÓPIA són fàcils de programar, ja que el Codinucat ja compta amb totes les persones i eines que necessita. A causa d'això, també és una opció més ràpida i econòmica d'organitzar. Un empleat amb experiència de l'equip pot ajudar a construir relacions i una dinàmica d'equip, en comptes de limitar-se a aportar coneixements i reforçar el coneixement. Al apartat de FORMACIÓ PRÓPIA trobareu eines i informació envers la nostra FORMACIÓ PRÓPIA que segur que us resulta molt interessant. Si teniu algún dupte sobre FORMACIÓ PRÒPIA o algún altre apartat, contacteu amb nosaltres.
N

Places disponibles

M

Aforament complet

2023

Intervenció interdisciplinària en trastorns de la conducta alimentària

Intervenció interdisciplinària en trastorns de la conducta alimentària

Els objectius generals del curs són adquirir els coneixements necessaris per treballar en un equip multidisciplinari que treballi en la gestió dels trastorns de la conducta alimentària.

14-15 d’abril i 28 i 29 d’abril, els divendres de 16 a 20h i els dissabtes de 10 a 14h.

Modalitat en línia

Preu: 80 € col·legiats i precol·legiats,  140 € col·legiats d’altres comunitats autònomes i altres professionals sanitaris 220 €.

Curs en procés d’acreditació al Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).

Programa en català
Programa en castellà
Formulari d’inscripció en català
Formulari d’inscripció en castellà

Suport nutricional al pacient oncològic: de la teoria a la pràctica

Formació coorganitzada amb la Fundació Alícia i l’Associació Contra el Càncer a Barcelona, dirigida a dietistes-nutricionistes col·legiats/des que estiguin interessats/des a participar en el projecte “Això s’ho val”.

Data: Dijous, 27 d’abril de 2023
Horari: De 11.00 h a 14.00 h
Lloc: Associació Contra el Càncer a Barcelona.
Travessera de les Corts, 268 08014 Barcelona

PROGRAMA
FORMULARI D’INCRIPCIÓ

Presentació del CoDiNuCat i exposició de sortides professionals per a estudiants dels darrers cursos del grau en nutrició humana i dietètica

En el aquest enllaç podreu accedir al programa.

 

Webinar-Acadèmies per a preparar el temari de les oposicions de D-N

Us presentem els seminaris web Acadèmies per preparar el temari de les oposicions de D-N

Seguint les peticions del/la col·legiat/da, la Junta de Govern ha fet una cerca d’acadèmies per tal de preparar les oposicions de dietista-nutricionista. En cada seminari web us presentarem una de les acadèmies amb la qual ens hem posat en contacte.

Farem dos semiris web; dilluns 13 de març i dilluns 20 de març de 18:00 h a 19:30 h per mitjans telemàtics.

EN CADA SEMINARI WEB US PRESENTAREM UNA ACADÈMIA!

Per assistir només cal que omplis el següent formulari:

Formulari d’inscripció per dilluns 13 de març de 2023

Formulari d’inscripció per dilluns 20 de març de 2023

 

 

 

Webinar-Què cobreix l’assegurança de responsabilitat d’A.M.A.?

El Webinar “Què cobreix l’assegurança de responsabilitat civil d’AMA?” s’ha portat a terme gràcies a la col·laboració amb l’Agrupación Mutual Aseguradora (A.M.A.), amb la qual el col·legi té conveni.

Aquest seminari web pretén resoldre tots els dubtes que tingueu relacionats amb la cobertura de l’assegurança de responsabilitat civil i tindrà lloc el dilluns 27 de març de 18:00 h a 19:30 h per mitjans telemàtics.

Per altra banda, si alguna persona ja té clars els dubtes que vol plantejar els pot enviar a l’adreça electrònica formacio@codinucat.cat i nosaltres els farem arribar als ponents.

Per assistir només cal que omplis el següent formulari.

 

 

CONFERENCIA: TREBALLAR EN EQUIP ELS TRASTORNS DE LA CONDUCTA ALIMENTÀRIA

El CoDiNuCat ha col·laborat amb la delegació territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) per organitzar aquesta conferència on es parlarà dels Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA) des d’un abordatge psicològic i nutricional. Explicant què són, com identificar-los, què podem fer per abordar-los i quan és necessari fer una derivació a un recurs especialitzat.

Formació modalitat híbrida: En el procés d’inscripció podràs escollir matricular-te o en format online o en format presencial.  En el cas d’escollir el format presencial hauràs d’anar presencialment a la Seu del COPC de Tarragona (c/Ramón y Cajal, 11 1-3).

En el aquest enllaç podreu realitzar la inscripció gratuïta.

Qualsevol dubte que tingueu us podeu adreçar al telèfon 977.21.41.02.

Actualización de la nutrición y dietética en enfermedad renal crónica

Aquest curs està dissenyat per respondre a la formació continuada dels dietistes-nutricionistes en el camp de la insuficiència renal.

Per tal de poder realitzar una correcta intervenció dietètica el dietista-nutricionista ha de conèixer la fisiopatologia del malalt renal així com, la dietoteràpia adequada a la malaltia i als seus estadiatges.

També és important per al creixement professional, conèixer com treballen altres professionals amb experiència demostrada d’anys d’evolució, tant en el camp de la clínica com en el camp de la docència i la recerca.

Amb el curs d’actualització del tractament dietètic i nutricional del malalt renal, es pretén cobrir totes les necessitats des del punt de vista formatiu, per tal que qualsevol dietista-nutricionista, ja sigui de l’àmbit públic o privat, sigui capaç de realitzar la intervenció dietètica o bé nutricional, més adient per a cada pacient. Curs acreditat pel CCFCPS.

Consulta el programa clicant l’enllaç.

Per realitzar la inscripció només cal omplir el formulari i enviar-lo juntament amb el comprovant de pagament a formacio@codinucat.cat

_

2022

Estil de vida i alimentació en persones amb infertilitat

Dilluns 3 d’octubre

De 17:00h a 20:30h

Presencial al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Barcelona, Carrer Casp 130, 08013 Barcelona.

Consulta el programa aquí
Per realitzar la teva inscripció descarrega el formulari (adjunt) i envia’l juntament amb el comprovant de pagament a formacio@codinucat.cat

 

X Jornades

Més informació a: http://jornades.codinucat.cat/

Abordatge del pacient amb simptomatologia digestiva

Dissabte 21 de maig

De 10:00h a 14:00h

A distància

Consulta el programa aquí.

Per realitzar la teva inscripció descarrega aquest formulari i envia’l juntament amb el comprovant de pagament a formacio@codinucat.cat

_
Curso de actualización en nutrición y diabetes. Básico y Avanzado (3ª edición)

La tercera edició d’Actualització en Nutrició i Diabetis s’aplaça fins a nou avís.

2a Edició del curs d'interpretació d'analítiques online

Els dies 7 i 14 de març en horari de 17:00h a 19:00 a càrrec de la Sra. Roser Rosich (Metgessa del Treball).
Consulta els continguts del curs aquí (pdf adjut)

Exclusiu per a col·legiats/des i precol·legiats/des.

PLACES EXHAURIDES

Casos pràctics d’alimentació vegetariana

Per donar continuïtat al curs d’actualització en alimentació vegetariana us informem d’aquest nou curs que pot ser del vostre interès.

Important: Curs exclusiu per a col·legiats/des que hagin realitzat el curs “Actualització en alimentació vegetariana (en la primera o segona edició.

Places limitades!

Quan ?

Divendres 25 de febrer de 16:00h a 20:00h.

On ?

Modalitat a distància

Preu:

30 euros per a col·legiats i pre-col·legiats.

Curs destinat a dietistes-nutricionistes.

Per inscriure’s només cal descarregar el formulari d’inscripció i enviar-lo juntament amb el comprovant de pagament a formacio@codinucat.cat

Actualització en alimentació vegetariana (2na edició)

El nombre de persones que segueix una alimentació vegetariana està augmentant, així com les consultes mèdiques i a dietistes-nutricionistes. Per una banda, la formació de grau en aquesta matèria en la majoria de carreres sanitàries és clarament insuficient per atendre de forma rigorosa i ètica les demandes i necessitats d’aquest col·lectiu. Per l’altra, sovint apareix als mitjans de comunicació i a les xarxes socials informació relacionada amb el vegetarianisme que resulta controvertida, alarmista i sovint poc sostinguda per l’evidència científica. Això pot generar inquietud i preocupació entre els i les professionals sanitaris, que cal resoldre amb una formació actualitzada en alimentació i nutrició vegetariana. Curs acreditat pel CCFCPS.

Objectius:

 • Potenciar la formació en les recomanacions dietètiques en alimentació vegetariana en base a les evidències científiques més actuals, tenint en compte els tipus de dietes vegetarianes habituals al nostre entorn i el perfil de les persones que sol·licita assessorament.
 • Saber aplicar i manejar els recursos disponibles: taules de composició d’aliments, espais web, bibliografia, etc.
 • Reconèixer els nutrients clau en l’alimentació vegetariana i conèixer les seves vies d’obtenció i biodisponibilitat.
 • Conèixer les particularitats, composició, racions…  dels aliments clau en la dieta vegetariana.
 • Adaptar les pautes alimentàries en la dieta vegetariana en persones adultes sanes, a diferents edats, situacions fisiològiques i patològiques (embaràs, infància, gent gran, patologies, etc.).

 

Curs destinat a dietistes-nutricionistes.

 

Consulta el programa complet

 

Per inscriure’s només cal descarregar el formulari d’inscripció i enviar-lo juntament amb el comprovant de pagament a formacio@codinucat.cat

2021

IX Jornades Codinucat

Més informació amb l’enllaç

Curs d’interpretació d’analítiques

Els dies 20 i 27 de setembre en horari de 17:00h a 19:00 a càrrec de la Sra. Roser Rosich (Metgessa del Treball).

Consulta els continguts del curs aquí.

Per inscriure’s només cal omplir el següent formulari i enviar-lo juntament amb el comprovant de pagament a formacio@codinucat.cat.

Exclusiu per a col·legiats/des i precol·legiats/des.

ACTUALITZACIÓ EN NUTRICIÓ I DIABETIS

El Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya organitza la segona edició del curs d’actualització en nutrició i diabetis. El curs, destinat a Dietistes-Nutricionistes,  s’organitzarà en dues parts: bàsic i avançat. És en horari de dissabtes, a distància i amb data d’inici el 20 de Febrer. Curs acreditat pel CCFCPS.

Nota informativa: per obtenir el certificat de la realització del curs cal completar l’assistència d’un mínim del 80% de les sessions.

Programa Curso Básico

Programa Curso Avanzado

Assaona la teva marca personal!

Curs exclusiu per a col·legiats/des del CoDiNuCat.

El curs està dividit en dues sessions d’una hora i mitja de durada.

 

Es pot realitzar la inscripció només a la sessió teòrica (10 €) o a la sessió teòrica i sessió pràctica (15 €).

 

La sessió pràctica es tancarà en arribar als 20 inscrits.

 

SESSIÓ TEÒRICA 12 de març 18:30 hores:

 • Duració: 1h 30min
 • Contingut:
 • Troba el teu valor diferencial i defineix la teva marca personal
 • Comprèn el teu client ideal i aconsegueix que desitgi la solució que li ofereixes
 • Entén com a aprofitador cada canal i posa en marxa un sistema de captació de clients
 • Potència la teva marca amb tècniques senzilles que provocaran una millor percepció en el teu client immediatament.
 • Participació: al començar la sessió explicarem la dinàmica als assistents. Durant aquesta sessió teòrica podran preguntar dubtes sobre el que s’ha explicat.

 

SESSIÓ TUTORIA GRUPAL 19 de març 18:30 hores:

 • Duració:1h 30min
 • Contingut:En la sessió anterior es facilitaran una sèrie d’exercicis pràctics senzills que hauran de fer per treure profit a la sessió.

 

Cal abonar l’import de al número de compte ES06 2100 0050 2302 0067 6747 indicant “nom, cognoms+ marca personal”

 

Cal omplir el formulari d’inscripció i enviar el comprovant de pagament a formacio@codinucat.cat

 

Inscripció a : https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_c6MEXcrikC4uhBbt7Qiv7qYxjOHVCtAq–9ukm3h8dUQU9XSDRCSDdTQjhCQUJBSUUwOE9WVlgzRS4u

Trastorns de la conducta alimentària, un problema en augment

Curs exclusiu per a Dietistes-Nutricionistes”

El curs està dividit en quatre blocs de 4 hores de durada.

Bloc 1: Intervenció interdisciplinària dels trastorns de la conducta alimentaria, Psicologia i Psiquiatria 

Dissabte 10 d’abril de 10:00h a 14:00h

Bloc 2: Intervenció interdisciplinària dels trastorns de la conducta alimentaria, Medicina i Nutrició

Dissabte 10 d’abril de 16:00h a 20:00h

Bloc 3: Intervenció Interdisciplinària dels trastorns de la conducta alimentaria i Obesitat, Psicologia i Nutrició.

Dissabte 15 de maig de 10:00h a 14:00h

Bloc 4: Intervenció Interdisciplinària dels trastorns de la conducta alimentaria, Sessions de casos clínics

Dissabte 15 de maig de 16:00h a 20:00h

Preu:

 • 85 euros col·legiats
 •  140 no col·legiats

Cal abonar l’import de al número de compte ES06 2100 0050 2302 0067 6747 indicant “nom, cognoms+ TCA”

Curs acreditat pel CCFCPS.

Cal omplir el formulari d’inscripció i enviar el comprovant de pagament a formacio@codinucat.cat

Consulta el programa aquí.

Formulari d’inscripció

Actualització en alimentació vegetariana

El nombre de persones que segueix una alimentació vegetariana està augmentant, així com les consultes mèdiques i a dietistes-nutricionistes. Per una banda, la formació de grau en aquesta matèria en la majoria de carreres sanitàries és clarament insuficient per atendre de forma rigorosa i ètica les demandes i necessitats d’aquest col·lectiu. Per l’altra, sovint apareix als mitjans de comunicació i a les xarxes socials informació relacionada amb el vegetarianisme que resulta controvertida, alarmista i sovint poc sostinguda per l’evidència científica. Això pot generar inquietud i preocupació entre els i les professionals sanitaris, que cal resoldre amb una formació actualitzada en alimentació i nutrició vegetariana. Curs acreditat pel CCFCPS.

Objectius:

 • Potenciar la formació en les recomanacions dietètiques en alimentació vegetariana en base a les evidències científiques més actuals, tenint en compte els tipus de dietes vegetarianes habituals al nostre entorn i el perfil de les persones que sol·licita assessorament.
 • Saber aplicar i manejar els recursos disponibles: taules de composició d’aliments, espais web, bibliografia, etc.
 • Reconèixer els nutrients clau en l’alimentació vegetariana i conèixer les seves vies d’obtenció i biodisponibilitat.
 • Conèixer les particularitats, composició, racions…  dels aliments clau en la dieta vegetariana.
 • Adaptar les pautes alimentàries en la dieta vegetariana en persones adultes sanes, a diferents edats, situacions fisiològiques i patològiques (embaràs, infància, gent gran, patologies, etc.).

 

Curs destinat a dietistes-nutricionistes.

 

Consulta el programa complet

 

Per inscriure’s només cal descarregar el formulari d’inscripció i enviar-lo juntament amb el comprovant de pagament a formacio@codinucat.cat

 

Estratègies pedagògiques per la consulta i la prevenció de l'obesitat infantil

Divendres 26 de febrer de 17 a 19 h Alberto Arribas impartirà un taller d’estratègies pedagògiques per la consulta i la prevenció de l’obesitat infantil.

Les persones inscrites que no puguin assistir, preguem ens ho comuniquin el més aviat possible, ja que en cas de falta d’assistència sense justificar no podran gaudir de les dues properes formacions gratuïtes.

El taller és totalment en línia 

Gratuït per a col·legiats del CoDiNuCat i associats al SEDYN.

 

——

 

El viernes 26 de febrero de 17 a 19 h Alberto Arribas impartirá un taller de estrategias pedagógicas para la consulta y la prevención de la obesidad infantil.

El taller es totalmente en línea

Gratuito para colegiados del CoDiNuCat y asociados al SEDYN.

Consens sobre la nomenclatura de les dietes hospitalàries

El dia 29 de gener a les 17:00h tindrà lloc la presentació del “Consens sobre la nomenclatura de les dietes hospitalàries” amb el programa que teniu adjunt.

Amb aquest document, elaborat pel grup de treball de nutrició clínica del CODINUCAT, Catalunya ha estat capdavantera a l’hora de plantejar amb rigor i establir una nomenclatura de les dietes hospitalàries.

Aquest document, vol donar resposta a la manca de consens sobre la nomenclatura de les dietes hospitalàries i te com a finalitat ser una eina pedagògica pel desenvolupament de la professió del Dietista-Nutricionista clínic i també que serveixi per l’àmbit docent, de restauració col·lectiva així per la resta de professionals sanitaris.

Ens hauria agradat fer una trobada “física” amb tots el col·lectiu de dietistes-nutricionistes de Catalunya, però malauradament donada la situació Còvid no ha estat possible. És per això que, per remarcar i difondre la importància i interès que te aquest document, convidarem a la presentació al professorat de les Universitats que imparteixin els diferents graus sanitàris (nutrició humana i dietètica, infermeria, medicina, etc), Centres d’ Ensenyament, Direccions d’ hospitals , Empreses de restauració de tot el territori Català, però també de la resta d’Espanya i Llatino amèrica.

Volem un acte únic i agrair la feina ben feta duta a terme pel grup referent de nutrició clínica del CODINUCAT.”

Programa CAT

Programa CAST

Per tal de tenir control d’assistència es demana inscripció prèvia (gratuïta) enviant un correu a comunicacio@codinucat.cat amb el nom, cognoms i número de col·legiat (si en té), entitat (societat científica, col·legi professional…) comunitat autònoma (o país en cas de fora d’Espanya)

2020

VIII JORNADES CODINUCAT

No hi ha cap dubte de la necessitat que les diferents disciplines sanitàries acabin coincidint en diferents processos i és necessària la col·laboració entre elles.

Per aquest motiu, creiem que la tasca del dietista-nutricionista és una peça clau en l’abordatge clínic interdisciplinari i la nostra tasca, la de tots els professionals que conformem el CODINUCAT és donar valor a la nostra professió.

 

Més informació

 

http://jornades.codinucat.cat/

 

Assaona la teva marca personal

El curs està dividit en dues sessions d’una hora i mitja de durada i el preu per les dues sessions és de 15 euros (Només col·legiats)

SESSIÓ TEÒRICA 4 de juny 18:00 hores:

 • Duració: 1h 30min
 • Contingut:
  • Troba el teu valor diferencial i defineix la teva marca personal
  • Comprèn el teu client ideal i aconsegueix que desitgi la solució que li ofereixes
  • Entén com a aprofitador cada canal i posa en marxa un sistema de captació de clients
  • Potència la teva marca amb tècniques senzilles que provocaran una millor percepció en el teu client immediatament.
 • Participació: al començar la sessió explicarem la dinàmica als assistents. Durant aquesta sessió teòrica podran preguntar dubtes sobre el que s’ha explicat.

SESSIÓ TUTORIA GRUPAL 9 de juny 18:00 hores:

 • Duració: 1h 30min
 • Contingut: En la sessió anterior es facilitaran una sèrie d’exercicis pràctics senzills que hauran de fer per treure profit a la sessió.

Les dues sessions van lligades entre si, de manera que no es pot inscriure a una sessó per separat.

Cal omplir el formulari d’inscripció i adjuntar el comprovant de pagamen

Cal abonar l’import de 15 euros al número de compte ES06 2100 0050 2302 0067 6747 indicant “nom del col·legiat+ marca personal”

Xerrada amb l'expert
Xerrada diabetis
Curs d'infografies

El Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya organitza un curs per adquirir les eines bàsiques per elaborar infografies.  L’acte passa a modalitat a distància ja que no es pot realitzar de manera presencial. Tindrà lloc el divendres 24 d’abril de 18:00 h a 20:00 h. El preu és de 10 euros. Exclusiu per a col·legiats/des.

Més informació

Formulari d’inscripció

La nova regulació europea en matèria de privacitat

El Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya organitza aquest curs per saber gestionar i tractar les dades segons la darrera normativa en matèria de privacitat. El curs tindrà lloc el 27 de maig a l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears. C/Major de Can Caralleu 1-7, 08017 de BCN. L’horari serà de 18:30h a 20:30h i té un cost d’inscripció de 5 euros.

Formulari d’inscripció

Curso de actualización en Nutrición y Diabetes 2ª edición

El Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya organitza la segona edició del curs d’actualització en nutrició i diabetis. El curs, com l’any anterior, s’organitzarà en dues parts: bàsic i avançat. Es realitzarà en horari de dissabtes al Col·legi d’Agents Comercials de Barcelona (COACB).

Programa i informació

Formulari d’inscripció

Curs d'infografies

El Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya organitza un curs per adquirir les eines bàsiques per elaborar infografies.  L’acte passa a modalitat a distància ja que no es pot realitzar de manera presencial. Tindrà lloc el dimarts 14 d’abril de 10:00 h a 12:00 h. El preu és de 10 euros. Exclusiu per a col·legiats/des.

Més informació

Formulari d’inscripció

Gestió de polítiques públiques en prevenció de l'obesitat i dret alimentari

El Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, juntament amb la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut URV organitza la xerrada-debat “gestió de polítiques públiques en prevenció de l’obesitat i dret alimentari” el proper 17 de febrer.

Activitat gratuïta: Obert a col·legiats/des i altres professionals sanitaris i estudiants dels últims cursos dels graus de ciències de la salut.

Per inscriure’t només has d’enviar les teves dades (nom, cognoms, i si ets estudiant, col·legiat o professional) a comunicacio@codinucat.cat.

Més informació

 

2019

VII Jornades CoDiNuCat i III Congrés SCADC

Els dies 22 i 23 de novembre es celebraran les nostres VII Jornades del CoDiNuCat i III Congrés de la SCADC, les quals tindran lloc al Paranimf de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut. Campus Clínic. Universitat de Barcelona.

El lema escollit enguany és “Evidència científica: la base de la professionalitat”.

Més informació i programa preliminar

Formulari d’inscripció

Curs Living Lab Kitchen 4 Healthy Life
Curso de actualización en Nutrición y Diabetes. NIVEL AVANZADO
3r SIMPOSI Més enllà del diagnòstic de la malaltia celíaca en la infància i l'adolescència (aplaçat 30 de novembre)
Curso de actualización en Nutrición y Diabetes
Curs Tractament de l'Obesitat Infantil
Petits canvis per menjar millor
Jornada de Sortides professionals del Dietista-Nutricionista - II Congrés ADINU Barcelona
Xerrada Intrusisme Professional
Etiquetatge frontal dels aliments Nutriscore: bases científiques

2018

IV Simposio Catalán de Dietética y Nutrición para la Actividad Física y el Deporte
Presentació de la Guia de l'Alimentació Saludable en l'etapa escolar

 • Lloc: Agència de Salut Pública de Catalunya (C/ Roc Boronat 85-91, 08005 Barcelona)
 • Activitat dirigida a: dietistes-nutricionistes col·legiats.
 • Preu: gratuït.
 • Data: 28 de setembre del 2018.
 • Hora: de 17 a 19 h.
 • Cal inscripció prèvia.
 • Objectius generals: presentació de l’actualització i el consens de les recomanacions en les pautes d’alimentació saludable en l’etapa escolar.

Formulari d’inscripció:

VI Jornades Anuals del CoDiNuCat
Dietética y Estrategias nutricionales en el Deporte
Tractament de l'obesitat infantil
Posgrado en Nutrición y Dietética Aplicada a la Actividad Física y Deporte - Curso 2018

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: