En aquesta secció trobaràs tota les activitats en les que ha participat el CoDiNuCat.

 

 OCTUBRE

 

 

Participació del CoDiNuCat al 2n Simposi de Celiaquia

Dissabte 20 d’octubre la Presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio va participar com a ponent al 2n Simposi d’Investigació en Celiaquia i Dieta Sense Gluten, organitzat per Celíacs de Catalunya, amb la ponència “La malaltia celíaca i la seva associació amb els trastorns de la conducta alimentaria”.

20 anys Col·legi de Logopedes de Catalunya

La membre de la Junta del CoDiNuCat Sònia Vallés, va assistir ahir a la Jornada de cel·lebració dels 20 anys del Col·legi de Logopedes de Catalunya sota el lema “20 anys de logopedes fent camí”.

Assistència a les jornades de debat tècnic

La Presidenta del Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, la Dra. Nancy Babio assisteix a la jornada de debat tècnic per abordar l’anàlisi exhaustiu dels escenaris actuals en relació amb la demografia de les professions sanitàries.

 SETEMBRE

 

Visita a l’empresa de brous ANETO

 Una delegació de la Junta de Govern de CoDiNuCat formada per la nostra presidenta, la Dra. Nancy Babio, la vicepresidenta, Marta Planas, i el nostre tresorer, Miguel Reverte, van visitar  les instal·lacions de l’empresa de brous ANETO. Els visitants van poder conèixer tot el procés d’elaboració dels productes i les matèries primeres que fan servir per preparar els brous. Des de CoDiNuCat li agraïm a ANETO per obrir-nos les portes de la vostra “gran cuina”.

Presentació del “Pla de Salut de Reus 2018-2022”

19 de setembre. La Presidenta, la Dra. Nancy Babio, va assistir a la tarda a la presentació del “Pla de salut de Reus 2018-2022”. Com sempre el CoDiNuCat vol seguir sent capdavanter en l’àmbit de la nutrició a Catalunya.

CoDiNuCat participa al Fòrum de Diàleg Professional

La nostra presidenta, la Dra. Nancy Babio, va participar a una cimera amb altres professionals de la salut, organitzada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya el passat 19 de setembre. L’objectiu de la trobada era oferir una resposta integral a les noves demandes de salut. Pots llegir més aquí.

Assistència al Parlament a una sessió sobre igualtat de gènere

La vicepresidenta Marta Planas, en representació del Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, va assistir a la jornada ”Parlaments amb perspectiva de gènere per garantir la igualtat efectiva de dones i homes” al Parlament de Catalunya.

 JULIOL

 

 

 El CoDiNuCat participa com a jurat als Premis UB-Ferran Adrià amb Gallina Blanca

10 de juliol.  La dietista-nutricionista Marta Planas, vicepresidenta del CoDiNuCat, va participar com a jurat en la selecció dels guanyadors de la 9a edició dels Premis UB-Ferran Adrià amb Gallina Blanca. Donem les gràcies a tots els participants per presentar treballs tan enriquidors i als organitzadors per aquest tipus d’iniciatives!

 JUNY

 

 

 CoDiNuCat participa al XVII Congreso de la SEN

La Dra. Nancy Babio, presidenta del CoDiNuCat, va donar una ponència sobre lactis i malalties cardiometabòliques i sobre la conveniència o no dels desnatats al XVII Congreso de la Sociedad Española de Nutrición (SEN).

Participació a la Jornada Alimentació i Nutrició

La Sònia Vallès del CoDiNuCat va participar en la Jornada “Alimentació i Nutrició” dins del II Cicle de Conferències sobre Alimentació i Salut Responsable, organitzat per la Unió de Consumidors de Catalunya amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 El CoDiNuCat assisteix a la II Jornada del CODINMA

 

16 de juny. La vicepresidenta, Marta Planas, i la presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio, van assistir a la II Jornada del Colegio Profesional de Dietistas-Nutricionistas de la Comunidad de Madrid (CODINMA). La Dra. Babio va donar una xerrada sobre la problemàtica actual de l’obesitat infantil i la importància de l’esmorzar per combatre el sobrepès. Clica aquí.

 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR