En aquesta secció trobaràs tota les activitats en les que ha participat el CoDiNuCat.

Activitats del CoDiNuCat

Juliol


El CoDiNuCat participa com a jurat als Premis UB-Ferran Adrià amb Gallina Blanca

cartell-premi-ub-ferran-adria-gallina-blanca-2018

 

10 de juliol.  La dietista-nutricionista Marta Planas, vicepresidenta del CoDiNuCat, va participar com a jurat en la selecció dels guanyadors de la 9a edició dels Premis UB-Ferran Adrià amb Gallina Blanca. Donem les gràcies a tots els participants per presentar treballs tan enriquidors i als organitzadors per aquest tipus d’iniciatives!

 


Juny


CoDiNuCat participa al XVII Congreso de la SEN

img-codinucat-al-congreso-de-la-sen-wa000328 de juny. La Dra. Nancy Babio, presidenta del CoDiNuCat, va donar una ponència sobre lactis i malalties cardiometabòliques i sobre la conveniència o no dels desnatats al XVII Congreso de la Sociedad Española de Nutrición (SEN).

 

 

 


El CoDiNuCat assiteix a la II Jornada del CODINMA

assistencia-de-nancy-babio-i-marta-planas-jornada-codinma_16_06_2018-n

16 de juny. La vicepresidenta, Marta Planas, i la presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio, van assistir a la II Jornada del Colegio Profesional de Dietistas-Nutricionistas de la Comunidad de Madrid (CODINMA). La Dra. Babio va donar una xerrada sobre la problemàtica actual de l’obesitat infantil i la importància de l’esmorzar per combatre el sobrepès. Clica aquí.

 

 

 


Participació a la Jornada Alimentació i Nutrició

img_participacio-xerrada-consum-responsable12 de juny. La Sònia Vallès del CoDiNuCat va participar en la Jornada “Alimentació i Nutrició” dins del II Cicle de Conferències sobre Alimentació i Salut Responsable, organitzat per la Unió de Consumidors de Catalunya amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 

 

 


 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR