El dia 2 d’abril el Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans (CCNIEC) va organitzar la Jornada científica amb el lema “Models alimentaris i canvi climàtic”. El Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya va ser una de les entitats col·laboradores, destacant la participació de la Presidenta del Col·legi, la Dra. Nancy Babio com a moderadora de la ponència “Producció d’aliments d’origen animal o vegetal” a càrrec de la Sra. Marta Guadalupe, directora general de la Càtedra “Agroecologia i Sistemes Alimentaris” de la Universitat de Vic.
Entrades recents
- Hi ha superaliments? La pasta engreixa? Tres mites de l’alimentació amb fonament i tres sense
- Esmorzar fora de casa incrementa un 18% el risc de tenir obesitat
- Consells per recuperar-nos dels tiberis de les festes i fer que siguin més saludables
- Entrevista a la Dra. Roser Martí
- X Jornades del Col·legi de Dietistes – Nutricionistes de Catalunya. Girona, 19 de novembre del 2022