El dissabte 17 d’octubre varen tenir lloc les VIII Jornades anuals del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya amb el lema “Dietista-Nutricionista: peça clau de l’abordatge clínic interdisciplinari”. Per la situació sanitària excepcional, es va optar per unes Jornades a distància, més austres i senzilles però mantenint l’essència d’aquestes.

Es va poder gaudir de dues taules rodones: la primera, a carrer de la Sra. Montserrat Guarda, psicòloga; Maria García Traverso, metgessa; Agnès Peris, metgessa i Ferran Vila, dietista-nutricionista (tots ells treballadors de ITA, salud mental) amb el títol “Abordatge interdisciplinari dels TCA”. Va ser moderada per la col·legiada Natàlia Alimbau.
La segona taula rodona va comptar amb la participació del Dr. Joan Bartra, al·lergòleg de l’Hospital Clínic, amb la ponència “Síndroma LTP: Llums i ombres en el seu maneig” i el Dr. Joan Trabal. Dietista-nutricionista de l’Hospital Clínic de Barcelona amb “Trastorns nutricionals i maneig dietètic en l’al·lèrgia a la LTP” amb la moderació de la col·legiada Susana Cánovas.

La jornada va tenir una assistència de més d’un centenar de persones i el resultat final va ser tot un èxit, tot esperant que les properes puguin ser presencials.