ACTUALITAT
Any 2023
“Jornada Interdisciplinària ‘Més enllà de la visió’ el 9 d’octubre a Terrassa”
El 9 d’octubre s’organitza, la Jornada Interdisciplinària “Més enllà de la visió”, amb motiu del Dia Mundial de la Visó, conjuntament amb la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa (FOOT - UPC) i l’Associació Catalana d’Optometria i Teràpia Visual (ACOTV)....
“Convocatòria 2025: places per a Diplomats/ades en Nutrició Humana i Dietètica”
Com ja us vam informar es va publicar al DOGC la Resolució SLT/2380/2025, de 20 de juny, de convocatòria dels processos selectius, mitjançant el sistema de concurs oposició, per proveir places bàsiques de personal estatutari de l'Institut Català de la Salut (codi...
“Participa al Premi CoDiNuCat a millors TFG i a la Beca a projectes innovadors”
Ja teniu a la vostra disposició les bases del premi Codinucat als millors treballs de fi de Grau i les bases de la Beca Codinucat a la millor iniciativa o projecte! Encara hi sou a temps, no perdeu aquesta oportunitat de presentar-vos-hi! Podeu consultar les bases en...
“Oberta la inscripció a les XIII Jornades Anuals del CoDiNuCat”
Ja us podeu inscriure, a les XIII JORNADES Anuals del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat), amb el lema" Energia al plat, salut a l’edat", estem acabant de preparar el programa, i moltes més activitats que seran del vostre interès! Aquí teniu...
“Et convidem a l’acte d’estrena de la nova seu del CoDiNuCat”
És un plaer fer-vos arribar la invitació a l’acte d’inauguració de la nova seu del CoDiNuCat, que tindrà lloc a Barcelona el pròxim dijous 25 de setembre de 2025, a les 19 h, al carrer Ermengarda 32, baixos, Barcelona. Durant l’acte hi haurà diversos parlaments i, en...
“Ja pots descarregar la Guia PKU del CoDiNuCat”
Encara no tens la Guia de PKU? Un cop feta la presentació de la postura científica "PKU Base- Guia per a l'abordatge dietètic-nutricional en persones amb fenilcetonúria" el passat mes de maig, ja ho tens a la teva disposició i que inclou una Guia i una Taula de...
“Danone inaugura el seu HUB d’Innovació a València el 25 de setembre”
El 25 de setembre no et perdis la celebració d'inauguració del HUB d'Innovació de Danone en Aladia, València, que representa una nova manera d'operar que marcarà una fita en la nostra estratègia. Tindrà lloc el pròxim 25 de setembre de 2025 i serà una oportunitat per...
El CoDiNuCat va assistir a l’acte de Graduació i entrega d’orles als alumnes del Grau en Nutrició Humana i Dietètica de la Universitat Rovira i Virgili (URV).
El dia 1 de juny la presidenta del Codinucat, la Sra. Roser Martí, assisteix a l'acte de graduació i entrega de les orles de la Universitat Rovira i Virgili (URV) als alumnes de 4t curs del Grau en Nutrició Humana i Dietètica. L’acte va tenir lloc a l’espai de la Fira...
RESTAURACIÓN COLECTIVA
Adjuntem les publicacions del més de juny que poden ser fel vostre interès : https://restauracioncolectiva.com Los edulcorantes tras el informe de la OMS: seguros sí, pero no recomendables | restauracioncolectiva.com Catalunya regula la oferta del vending, cafeterías...
NOVES INCORPORACIONS AP MITJANS DE COMUNICACIÓ
La incorporació de noves figures professionals: referents de benestar emocional, nutricionistes i fisioterapeutes. L’envelliment de la població, particularment pronunciat a Catalunya, requereix mesures de prevenció que ajudin a evitar o pal·liar conseqüències...
L’ALIMENTACIÓ EN ELS CENTRES RESIDENCIALS PER A PERSONES GRANS
Les persones d’edat avançada constitueixen un grup nombrós de població i molt heterogeni, en el qual cal individualitzar les necessitats de salut general. Tant el Programa de prevenció i atenció a la cronicitat de Catalunya (PPAC) com els diferents plans d’atenció...
LLOGUER DE LOCAL PER CONSULTA
Si estàs col·legiat, tens registre de responsabilitat civil i estàs buscant un local on poder muntar la teva consulta , t’afegim una informació que pot ser del teu interès : Es lloga consulta moblada amb taula, cadires, pica rentamans, llitera amb serveis d’aire...
EXPORTANT SABORS: OPORTUNITATS PER A EMPRESES D’ALIMENTACIÓ INNOVADORES GENCAT
Exportant sabors: oportunitats per a empreses d’alimentació innovadores. ACCIÓ - Agència per la Competitivitat de l'Empresa (gencat.cat) La manera com ens alimentem està canviant a marxes forçades en l'àmbit global. Comercialment, és cada vegada més important comptar...
STATEMENT OF PUBLIC HEALTH RESEARCHERS IN RESPONSE TO THE INACCURATE CLAIMS MADE ON NUTRI-SCORE
Ens complau informar-vos que la nostra declaració "Crítiques infundades del govern italià sobre Nutri-Score: científics i professionals de la salut responen a les declaracions inexactes sobre el documental del canal de televisió RAI3 Informe "La guerra delle...
NOVA SALUT RECOMANACIÓ ESSENCIAL
Nova Recomanació Essencial, de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) del Departament de Salut, en la qual els/les professionals sanitaris poden trobar una síntesi de les guies de pràctica clínica i l’evidència científica més actual: En...
SERVEIS I AVANTATGES
DISFRUTA I VERDURA A Disfruta & Verdura pots gaudir d’un 50% de descompte a la primera cistella de fruites i verdures i un 10% en les altres cistelles de subscripció. Descompte no aplicable a productes afegits a la cistella o a comandes puntuals. Accedeix aquí:...
LA CONSULTA DEL MES
CONSULTA COL.LEGIADA : He començat a treballar per dos centres sanitaris com a dietista-nutricionista autònoma. Cada mes els hi faig una factura on hi aplico l'IRPF . El meu dubte , i d’aquí la meva pregunta és : Crec que al final de l'any els hi acabaré facturant més...
SUPORT A LA PROPOSTA DE NOMENAMENT DEL DOCTOR “ HONORIS CAUSA” AL PROF. DR. JORDI SALAS I SALVADÓ UNIVERSIDAD NACIONAL DE LA PLATA
El CoDiNuCat ha donat suport a la proposta de nomenament del Doctor “Honoris Causa” al Prof. Dr. Jordi Salas i Salvadó que atorga la Universidad Nacional de La Plata, Argentina. Atenen al seu desenvolupament científic exemplar i una conducta ètica destacable, sent...
COMMEMORACIÓ DELS 20 ANYS DE LA IMPLANTACIÓ DE L’ENSENYAMENT DE NUTRICIÓ HUMANA I DIETÈTICA
EL passat 4 de Maig, la Sra. Roser Martí va assistir a la commemoració dels 20 anys de la implantació de l’ensenyament de la Nutrició humana i dietètica de la URV. La Facultat de Medicina i Ciències de la Salut va celebrar el passat 4 de maig l’acte institucional per...
5/05/23 JORNADA SOBRE ESTRATÈGIES DIETÈTIQUES PER A L’EOE
El passat 5 de Maig, la Sra. Laura Cuixart i cinc col·legiades del CoDiNuCat varen assistir a la jornada del dia Europeu Esofagitis Eosinofílica (EoE). Una jornada on s’explicava, i es compartien consells de com poder aconsellar en temes d’alimentació, a la població...
“Menja, Actua, Impacta” i el programa educatiu que l’acompanya de Fundesplai.FUNDAESPLAI / MENJA! ACTÚA!IMPACTA!
L’Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (ASEAN) ha atorgat el Premi Estratègia NAOS (Nutrició, Activitat Física i prevenció de l’Obesitat) a la promoció d’una alimentació saludable en l’àmbit familiar i comunitari a l’exposició “Menja, Actua,...
DIA NACIONAL DE LA NUTRICIÓ
El passat 28 de Maig, va ser el dia nacional de la Nutrició. Com cada any la FESNAD organitza una jornada específica per posar en valor la importància que té la nutrició a la població. Aquest any sota el lema “Nutrición y gastronomia, una alianza de éxito”, pretén...
TAULA TÈCNICA DE LA INTERCOL·LEGIAL
El passat 26 de Maig , la Sra. Ines Navarro va assistir a la reunió de la taula tècnica de la intercol.legial. En aquesta trobada periòdica ens van explicar diferents accions que es duran a terme en els propers mesos i que seran avantatjoses per els col·legis que...
TAULA DE DIÀLEG PER A LA PREVENCIÓ DELS TRASTORNS DE LA CONDUCTA ALIMENTÀRIA
El passat 26 de Maig la Sra. Roser Martí, va assistir a la Taula de Diàleg per la prevenció dels TCA’s. Aquesta reunió va ser en modalitat online, i com és habitual es va seguir amb la dinàmica de treballar en equip per a posar en conjunt tota una sèrie de mesures,...
25/05/23 JORNADA MERCABARNA CON LAS COLECTIVIDADES: “Sostenibilidad y modelos de gestión de compras. Sector hospitalario”
La Sra. Ines Navarro va moderar el passat 25 de Maig, una taula rodona, sota el títol “Mercabarna amb les col·lectivitats“ que organitza per segon any. Unes jornades dirigides, especialment per a professionals del sector de les col·lectivitats, i, aquest any a la...
3R CONGRÉS DE L’AVHIC (Associació de veterinaris i higienistes de Catalunya)
El Passat 25 del Maig , la Sra. Mireia Cabrera va assistir al 3er Congrés de L’AVHIC. Aquest congrés té com a objectiu compartir experiències i actualitzar coneixements de tècnics especialitzats en els àmbits de la higiene i la tecnologia alimentària, la salut pública...
PRESENTACIÓ DEL DOCUMENT “ORIENTACIONS , RECOMANACIONS PER A LA ELABORACIÓ DE MENÚS SALUDABLES I SOSTENIBLES EN CENTRES RESIDENCIALS I CENTRES DE DIA PER A LA GENT GRAN.
Podeu consultar el document complet en el següent enllaç: https://www.aesan.gob.es/AECOSAN/web/noticias_y_actualizaciones/noticias/2023/recomendaciones_mayores.htm
COL·LABORACIÓ AMB LA UCC (3/05/23)
El passat 3 de maig, el CoDiNuCat va col·laborar amb la Unió de Consumidors de Catalunya (UCC) en l’actualització de l’estudi del la cistella de la compra. La proposta de la UCC es poder elaborar i tenir un llistat on hi apareixen els productes bàsics i aliments...

Posa't en contacte amb nosaltres
Correu electrònic
PREMSA
TELÈFON
930 106 248
direcció
C/ Ermengarda 32, baixos, 08014, Barcelona