L’Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (ASEAN) ha atorgat el Premi Estratègia NAOS (Nutrició, Activitat Física i prevenció de l’Obesitat) a la promoció d’una alimentació saludable en l’àmbit familiar i comunitari a l’exposició “Menja, Actua, Impacta” i el programa educatiu que l’acompanya de Fundesplai. Amb el Premi Estratègia NAOS, el Ministerio de Consumo i la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN), reconeixen l’extraordinària tasca que està desenvolupant Fundesplai per promoure l’alimentació saludable en l’àmbit familiar i comunitari.

Amb el Premi Estratègia NAOS, el Ministerio de Consumo i la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN), reconeixen l’extraordinària tasca que està desenvolupant Fundesplai per promoure l’alimentació saludable en l’àmbit familiar i comunitari.

El jurat del reconegut Premi NAOS destaca la rigorositat i la innovadora manera d’abordar l’àmbit de l’alimentació saludable i sostenible amb l’objectiu d’incrementar el grau de compromís de la ciutadania, i en especial de la població infantil i juvenil.

Educar en alimentació saludable i sostenible. Fundesplai està impulsant el programa educatiu “Menjar Canvia el Món”, com a proposta transformadora del nostre model alimentari compromès amb la salut dels infants i en la salut