La Dra. Nancy Babio destaca la incorporació del Dietista-Nutricionista als equips d’atenció primària, com un dels majors èxits en aquesta etapa.

 Barcelona, desembre 2021. “El CoDiNuCat ha aconseguit consolidar la figura del dietista-nutricionista (D-N) en tots els àmbits de la vida catalana i ha adquirit com a institució un gran reconeixement entre els diferents estaments de l’administració de la Generalitat de Catalunya, especialment amb el Departament de Salut, fins al punt que un dels seus majors èxits ha estat la incorporació recentment de la figura del D-N als equips d’atenció primària dintre del sistema públic de salut de Catalunya”, segons es relata en el llibre editat aquests  dies pel Col·legi, en el que es recull l’activitat compresa entre els anys 2013 i 2021.

Llegeix la nota de premsa sencera en català aquí.

Lee la nota de prensa entera en castellano aquí.

El llibre ve associat a un vídeo que es pot consultar en el següent enllaç

El col·lectiu de dietistes-nutricionistes de Catalunya ha agraït a tots els membres de la Junta que  han liderat aquest svuit anys i en especial a la Dra. Nancy Babio per la seva implicació en aquests anys de vida del CoDiNuCat que es pot visionar en aquest altre vídeo

Llibre “Una entitat consolidada, al sevei del dietista-nutricionista i de la salut dels ciutadans de Catalunya”

Libro “Una entidad consolidada, al servicio del dietista-nutricionista y de la salud de los ciudadanos de Cataluña”

 

Mitjans de comunicació:

 

Acta sanitaria