El CODINUCAT i SEDYN exigeixen el cessament de la venda i la publicitat del “porquet vigilant de dieta per a la nevera”

· Aquesta joguina ja ha estat retirada de les botigues Toys “R” us però encara es pot comprar en altres establiments tant físics com online.

· Segons el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya i la Sociedad Española de Dietética y Nutrición aquest “porquet” banalitza i estigmatitza l’obesitat i colpeja a les persones que la pateixen.

11 de gener de 2022. El Col·legi de dietistes-nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT) ha estat coneixedor, durant el passat cap de setmana, de l’anunci d’un porquet vigilant de dieta per la nevera recomanat per nens d’entre 8-11 anys. El CoDiNuCat, dona recolzament a les denúncies que s’han dut a terme per diversos Dietistes-Nutricionistes col·legiat realitzades a través de les seves xarxes socials.

Des de CODINUCAT i SEDYN ens sumem a aquesta denúncia, i agraïm que els establiments de les joguineries  Toys “R” Us  ja els hagin retirat de la venda. Tot i això, aquest producte es pot trobar en altres botigues tant físiques com on-line. Des del CODINUCAT i SEDYN demanem la supressió de la seva venda i la retirada de la publicitat.

Llegeix la nota de premsa sencera en català i castellà clicant als enllaços.

 

NdP Català

NdP Castellano

Impacte als mitjans:

Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)