COMUNICACIÓ D’UN POSSIBLE CAS D’INTRUSISME PROFESSIONAL

ÀREA DE RESPONSABITAT SOCIAL CORPORATIVA - El Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat) va considerar convenient establir un marc de col·laboració amb diferents entitats per crear sinergies que permetin actuar conjuntament en l’organització i promoció d’activitats que puguin millorar la qualitat de vida dels grups més vulnerables de la població que necessitin atenció nutricional. Per aquest motiu, s’ha creat l’àrea de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). El CoDiNuCat ha destinat una partida pressupostària per cobrir les consultes dels pacients derivats per les entitats amb les quals s’ha establert conveni i/o col·laboració (Associació de Celíacs de Catalunya, Associació de Diabètics de Catalunya, Creu Roja Catalunya i la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer). La remuneració econòmica es gestionarà a través d’un sistema de vals bescanviables per un valor de 40 €/val. ÀREA DE RESPONSABITAT SOCIAL CORPORATIVA Per poder formar part en l’àrea de Responsabilitat Social Corporativa dins del marc de col·laboració que s’ha establert entre el CoDiNuCat i les diferents entitats, has d’enviar el present formulari emplenat a administracio@codinucat.cat amb l’assumpte: Àrea de Responsabilitat Social Corporativa. Indicant les teves dades – personals i de consulta – i seleccionant les entitats amb les quals vols col·laborar, així com l’autorització de difusió de les teves dades personals. ÀREA DE RESPONSABITAT SOCIAL CORPORATIVA Cal destacar que en el cas de voler oferir el teu servei en dietètica i nutrició en el catàleg de l’Associació de Celíacs de Catalunya és necessari haver realitzat el curs organitzat pel CoDiNuCat i per l’Associació de Celíacs de Catalunya (pròximament us proporcionarem més detalls).

Comunicació d’un possible cas d’intrusisme laboral:

  Dades del denunciant

  És obligatori omplir tots els camps de dades de la persona denunciant per tenir un control intern de l’expedient. No s’admetran denúncies on faltin aquestes dades.

  Dades del denunciat

  Fets denunciats

  No s’admetrà cap denúncia on no consti documents adjunts que continguin un indici prou clar de la prova d’infracció: publicitat, mencions de tractaments, dietes elaborades i firmades.

  Relació dels documents que s’adjunten (Formats doc, jpg o pdf)


  Posa't en contacte amb nosaltres

  Correu electrònic
  TELÈFON

  930 106 248

  direcció

  Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
  08003 Barcelona

  Avís legal d'aquest lloc: