POSTURES CIENTÍFIQUES

POSTURES CIENTÍFIQUES I DOCUMENTS D'INTERÈS

A Condinucat, també comptem amb un apartat dins la nostra plataforma POSTURES CIENTÍFIQUES I DOCUMENTS D'INTERÈS, on com bé diu el seu nom, hi incloem postures de diferents especialistes i altres documents relacionats amb el nostre sector.

Postures científiques:

Consens sobre la nomenclatura de les dietes hospitalàries 

Disminució de la despesa sanitària associada a la incorporació del dietista-nutricionista en l’atenció primària de salut

Relación entre la enzima DAO y la migraña

Consum de lactis i la incidència del càncer

L’evidència actual sobre el consum de lactis i el risc de desenvolupar càncer és limitada per a alguns tipus de càncer. No obstant, els possibles beneficis dels lactis en la prevenció d’alguns tipus de càncer com d’altres malalties cròniques justifica seguir recomanant el seu consum en el context d’una alimentació saludable i equilibrada.

Pots llegir aquesta informació al document “Associació entre el consum de lactis i el risc de càncer de còlon, estómac, mama, ovari, pròstata i bufeta: revisió de tipus sistemàtica”.

Teràpies nutricionals relacionades amb mecanismes d’acció investigats per la psiconeuroimmunologia

A petició del CODINUCAT, el present document es va elaborar per abordar una anàlisi general sobre possibles tècniques terapèutiques del camp de la Nutrició Humana i Dietètica que apunten a mecanismes relacionats amb la PNI, és a dir, que estudien la relació nutrició-cervell-comportament i els seus efectes sobre el sistema immunològic. El document tracta d’abordar: el concepte de la PNI; breu història de la PNI; la base científica sobre la qual es sustenta la PNI; l’eficàcia de teràpies relacionades amb la NHiD que apunten a mecanismes de la PNI; i idoneïtat del curs de formació sobre PNI certificat per la UB-IL3.

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: