El 4 de juny la Sra. Roser Martí presidenta del Codinucat, participa a la jornada de les sessions territorials del procés d’elaboració del Pla Estratègic de Pèrdues i Malbaratament Alimentari (PEPPMAC).
Durant els mesos de maig i juny, s’ha donat continuïtat al procés participatiu del Pla Estratègic de Prevenció de les Pèrdues i el Malbaratament Alimentari de Catalunya (PEPPMAC) amb l’organització d’11 trobades presencials en diferents punts del territori: Barcelona, Sort, Manresa, Tàrrega, Girona, el Prat de Llobregat, Tortosa, Maresme, Vic, Vilafranca del Penedès i Tarragona.
Aquestes sessions han permès recollir la visió local i territorial d’un bon nombre d’agents del sistema alimentari català. A través de la identificació i priorització de propostes i actuacions, s’han seleccionat els grans projectes o les accions transformadores amb major impacte escala territorial. Els resultats obtinguts serviran com a base per definir el full de ruta del nou pla de prevenció de pèrdues i malbaratament alimentari a Catalunya per al període 2026-2030.