El 3 i 4 de novembre. La Dra. Violeta Moizé, Dietista-Nutricionista i membre de la junta del Codinucat, va assistir al gastronòmic, fòrum Barcelona, amb el títol: Salut, gastronomia i Dieta Mediterrània.

La Fundació Dieta Mediterránea, com a organitzador de l’esdeveniment, va organitzar una taula rodona sobre la gastronomia com a part de l’estil de vida que defensa la Dieta Mediterrània, que inclou una de les cuines més saludables i sostenibles del món i que formen part del nostre patrimoni cultural, on varen participar ponents amb gran rellevància i trajectòria com el Dr. Ramon Estruch, president del comitè científic.

La sessió va comptar amb la participació d’Òscar Ordeig, president de la Fundació Dieta Mediterrània i conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, juntament amb Toni Massanés i Carme Gasull, que van fer reflexionar sobre la vigència dels valors de la nostra cuina tradicional.