El Codinucat, participa en la segona sessió de la baula de restauració col·lectiva del Pla Estratègic de Prevenció de Pèrdues i Malbaratament Alimentari de Catalunya (PEPPMAC).
En aquesta sessió es va fer la presentació de la sessió amb l’explicació del procés del PEPPMAC, la diagnosi sobre les pèrdues i el malbaratament alimentaris .
Durant la segona sessió un dels objectius va ser el retorn sobre els reptes identificats de les diferents sessions, així com definir quines són les línies d’actuació i els grans projectes a desenvolupar en el marc de cada baula.
Referències: Guia per a la prevenció del malbaratament
alimentari en hospitals i residències geriàtriques: Pla de
Prevenció del Malbaratament Alimentari (PPMA) i disseny de
programes d’educació en la reducció del malbaratament
alimentari Guia_Malbaratament_HOSPITALS.pdf
El Codinucat participa a les sessións participatives per la baula de producció del procés d’elaboració del Pla Estratègic per a la Prevenció de les Pèrdues i Malbaratament Alimentari de Catalunya (PEPPMAC).
Aquesta primera sessió va tenir com a principals objectius:
- Presentar breument el procés participatiu d’elaboració del PEPPMAC, així com les principals conclusions de la diagnosi tècnica específiques d’aquesta baula.
- Identificar i prioritzar reptes per prevenir i reduir les causes de les PMA, així com palanques i agents clau a tenir en compte per poder prevenir i reduir les PMA en aquesta baula.
- Començar a treballar les principals línies d’actuació per prevenir i reduir les PMA en aquesta baula.