El 28 de maig es va celebrar, com cada any, el Dia Nacional de la Nutrició (DNN), una iniciativa impulsada per la Federació Espanyola de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica (FESNAD). En aquesta ocasió, el DNN es va presentar sota el concepte “Processant seguretat, sostenibilitat i salut”, fent valdre la importància d’un processament adequat dels aliments per a garantir la seva seguretat, optimitzar la seva disponibilitat i contribuir a una alimentació equilibrada i sostenible.
Per a donar a conèixer aquesta iniciativa, es va sol·licitar que la presentació tingués lloc novament en el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) el mateix dia 28 de maig. Durant l’esdeveniment, a més de la participació d’experts en la temàtica del DNN 2025, compartirem els principals resultats d’una enquesta que hem posat en marxa per a conèixer la percepció de la població sobre el processament dels aliments i el seu impacte en la seguretat alimentària, salut i la sostenibilitat.
Com en edicions anteriors, també es va posar en marxa la campanya de donació d’aliments juntament amb el Banc d’Aliments de Madrid, reforçant el nostre compromís amb la solidaritat alimentària i l’accés a una alimentació adequada per a tots.

Us facilitem la presentació i els materials facilitats per FESNAD.

 Presentación de PowerPoint

https://www.fesnad.org/?seccion=dinamico&subSeccion=bloque&idS=3&idSS=85