Dra. Nancy Babio

Presidenta. Llicenciada en Nutrició. Especialitzada en Nutrició Clínica i en Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària. Doctora en Nutrició i Metabolisme. Directora del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la URV.

Sr. Miguel Reverte

Tresorer. Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Especialista en Prevenció de Riscos Laborals, en l’especialitat d’Higiene Industrial, i Seguretat Alimentària.

Sra. Anna Pibernat i Tornabell

Vocal 2. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Promoció de la Salut. Responsable de la Unitat de Dietètica i Nutrició Clínica de l’Hospital Josep Trueta. Professora associada de la UdG.

Sra. Glòria Gómez-López

Vocal 5. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Nutrició i Metabolisme. Professora Blanquerna URLL.

Sra. Marta Planas

Vicepresidenta. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Màster en Seguretat Alimentària. Postgrau en Sobrepès i Obesitat. Especialista en Restauració Col·lectiva i en Sobrepès i Obesitat.

Sra. Elena Maestre

Vicetresorera. Diplomada en Infermeria i Dietètica i Nutrició. Professora de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB. Especialista en TIC.

Dra. Blanca Salinas-Roca

Vocal 3. Doctora en Nutrició i Ciència dels Aliments per la Universitat de Lleida (UdLL). Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (UB-CESNID). Professora Nutrició i Metabolisme de la UdL. Investigadora principal en projecte UdL-Txad en Malnutrició infantil.

Sra. Sònia Vallés Martí

Vocal 6. Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Especialista en Nutrició Clínica. Nutricionista de l’Hospital de Barcelona -SCIAS-.

Sra. Inés Navarro

Vicesecretària. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Especialista Nutrició en l’Esport i l’Obesitat i en Restauració Col·lectiva. Responsable del Departament de Nutrició d’ARCASA S.L.

Dra. Roser Martí Cid

Vocal 1. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Doctora en Nutrició i Metabolisme per la URV. Professora de la UOC i de la URV. Especialista en Seguretat i Higiene.

Sr. José Manuel Sánchez-Mingallón Montull

Vocal 4. Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Màster en Nutrició i Metabolisme. Dietista-Nutricionista clínic a l’institut Català d’Oncologia-Badalona. Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Sra. Rita Simorra

Vocal 7. Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster International Public Health Nutrition (London Metropolitan University). Especialista en nutrició en malalties renals.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR