Dra. Nancy Babio

Presidenta. Llicenciada en Nutrició i especialitzada en Nutrició Clínica i en Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària. Doctora en Nutrició i Metabolisme i directora del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la URV.

Sra. Inés Navarro

Vicesecretària. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i especialista Nutrició en l’Esport i l’Obesitat i en Restauració Col·lectiva. Responsable del Departament de Nutrició d’ARCASA S.L.

Dra. Isabel Megias

Vocal, Comissió de Formació. Diplomada en Nutrició Humana i llicenciada en Ciència i Tecnologia d’Aliments. Especialista en Nutrició Clínica, treballa a l’Hospital St. Joan de Reus, i com a professora associada a la URV.

Sr. Jordi Sarola

Vicepresident. Diplomat i Graduat en Nutrició Humana i Dietètica. Especialista en Nutrició Esportiva i membre fundador de l’Agrupació de Dietistes-Nutricionistes Especialitzats en Esport de Catalunya (ADNEEC).

Sr. Miguel Reverte

Tresorer. Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica i llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Especialista en Prevenció de Riscos Laborals, en l’especialitat d’Higiene Industrial, i Seguretat Alimentària.

Sra. Cristina Moreno

Vocal, Comissió de Formació. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i especialista en Nutrició i Metabolisme. Treballa al Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Sra. Marta Planas

Secretària. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica i Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Especialista en Seguretat Alimentària i Tractament del sobrepès i l’obesitat.

Sra. Gemma Miranda

Vicetresorera. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica especialista en Salut Pública. Gaudeix d’àmplia experiència en re-educació alimentària i treballa per l’Agència de Salut Pública de Catalunya dins del Programa PAAS.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR