El 14 de desembre, la Dra. Roser Martí, va participar en una taula rodona per parlar sobre l’oli de Fatarella en el seu 25è aniversari. “Oli d’oliva verge extra: nutrició i proximitat per a la promoció de l’economia local”.

La Festa de l’Oli va néixer l’any 1999. Va ser una primera edició d’àmbit local, però que va posar la primera pedra en la promoció agrícola i turística de la Fatarella. Poc a poc, any rere any, la Festa ha anat creixent fins a convertir-se en l’esdeveniment que ara tenim: una fira que s’ha posicionat com l’aparador i el punt de trobada a la Terra Alta de l’oli d’oliva verge extra, i en especial, de la varietat empeltre, característica de la nostra comarca i inclòs en la Denomiació d’Origen Protegida Terra Alta

Promociona el turisme, la gastronomia, la gent, la pagesia, la cultura i la història del Poble de la Fatarella. Al voltant del producte estrella que és l’oli d’oliva verge extra, es promociona el poble, l’entorn i altres productes locals.