Tomorrow Tastes Mediterranean és una conferència de lideratge de la indústria organitzada pel Torribera  HYPERLINK “https://www.tmcmediterranean.org/?lang=ca”Mediterranean Center (TMC). The Torribera Mediterranean Center: Food, Health HYPERLINK “https://www.tmcmediterranean.org/?lang=ca”& HYPERLINK “https://www.tmcmediterranean.org/?lang=ca” Culinary Innovation (tmcmediterranean.org)
Tomorrow Tastes Mediterranean té com a objectiu ajudar els restaurants, la indústria de serveis d’aliments i els sectors afiliats a comprendre millor i transferir els principis saludables, sostenibles i culturals de la Dieta Mediterrània a menús i productes adequats a les demandes dels consumidors del segle XXI.
La Dieta Mediterrània és, sens dubte, una de les maneres de menjar més saludables i delicioses del món. Els seus beneficis per a la nostra salut física i mental són ciència establerta, com fa dècades que demostren destacats investigadors de tot el món, des de Harvard fins a la Universitat de Barcelona.
The Torribera Mediterranean Center és un projecte conjunt de la Universitat de Barcelona i The Culinary Institute of America, ubicat al Campus d’Alimentació i Nutrició de Torribera de la UB a Santa Coloma de Gramenet.
És el primer centre del món que pren la Dieta Mediterrània com a punt de partida per connectar la investigació d’avantguarda en alimentació i nutrició amb la innovació culinària, agrícola i empresarial.
TMC és obert a socis mediterranis, europeus i altres socis internacionals.

Homepage