Grup d’indústria

Objectius i estatuts del CoDiNuCat

Objectius i estatuts del CoDiNuCat El Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat) és una corporació de dret públic, de base associativa i funcionament democràtic, amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d’obrar per al compliment dels seus fins. Es regeix en les seves actuacions pels Estatuts i per la normativa vigent a Catalunya en matèria de col·legis professionals. El Col·legi es configura com a instància de gestió en els interessos vinculats a la nutrició humana i dietètica i com a vehicle de participació dels/les D-N en l’administració d’aquests interessos. També pot exercir activitats i prestar serveis que convinguin als col·legiats en règim de dret privat. És també propòsit del Col·legi contribuir, a prop dels altres agents que hi intervenen i, significativament, de l’Administració, en la preservació i millora de la salut i de l’assistència sanitària.

Estatuts del CoDiNuCat

Els Estatuts del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat) van ser aprovats en l’Assemblea Constituent del Col·legi del 15 de novembre de 2013. Segons la RESOLUCIÓ JUS/2752/2013, de 20 de desembre, del Departament de Justícia, els Estatuts del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya s’inscriuen al Registre de Col·legis Professionals de la Generalitat de Catalunya. Resolució JUS/1758/2017, de 13 de juliol, de modificació dels Estatuts del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, que declara adequats a la legalitat la modificació aprovada per l’Assemblea General i procedeix a la seva inscripció al Registre de Col·legis Professionals de la Generalitat Catalunya. Resolució JUS/1762/2017, de 18 de juliol, per la qual s’inscriu al Registre de col·legis professionals de la Generalitat de Catalunya el Reglament de reclamació de les obligacions econòmiques, del procediment de baixa col·legial per impagament de quotes i del procediment de reincorporació del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya. RESOLUCIÓ JUS/1889/2017, de 19 de juliol, per la qual s’inscriu al Registre de col·legis professionals de la Generalitat de Catalunya el Reglament del Registre de societats professionals del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya.

Eva Espona | Coordinadora del Grup d’indústria

Jess Padilla

Des de l’inici de la meva carrera vaig tenir molt clar que volia treballar des de dins de la indústria, allà on es prenen les decisions que marquen quins productes arriben als supermercats i, finalment, a la taula de milions de famílies.

A Liquats Vegetals vaig viure cinc anys d’I+D, contribuint a consolidar la categoria de begudes vegetals com a opció saludable i sostenible.
A Aneto Natural vaig liderar l’R+D, impulsant nous productes, envasos sostenibles i conceptes gastronòmics innovadors basats en el seu univers de caldos.
A EATEX Food Innovation Hub vaig fer el salt cap a l’alimentació del futur, treballant amb startups, centres tecnològics i empreses consolidades.
Avui, des de la direcció de FATE, connecto Europa en clau FoodTech i AgriTech, demostrant que els dietistes-nutricionistes podem ser agents de canvi estratègic dins la indústria.

Jess Bahamonde

Sóc Graduada en Nutrició Humana i Dietètica (URV). Màster en Nutrició i Metabolisme especialitat Aliments Saludables (URV-UB). La meva trajectòria professional s’ha desenvolupat principalment en l’àmbit de la recerca i el desenvolupament (I+D). Actualment exerceixo com a Responsable d’I+D en la indústria alimentària, amb més de cinc anys d’experiència en el disseny i desenvolupament de nous aliments. Em motiva contribuir a la creació de productes saludables, sostenibles i adaptats a les necessitats actuals dels consumidors, promovent una alimentació equilibrada, saludable i responsable.

Inés Farré

Sóc Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull – Blanquerna (2020) i graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat Autònoma de Barcelona (2023). La meva experiència professional s’emmarca en el sector retail, anteriorment com a tècnica de qualitat en marca pròpia a Condis Supermercats, i actualment com a tècnica d’etiquetatge alimentari a ALDI España.

Ada Romní

Sóc Graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull, i Tècnic Superior en Dietètica. He desenvolupat la meva trajectòria professional principalment en l’àmbit de la comunicació, la consultoria i el màrqueting en salut, col·laborant amb marques dels sectors alimentari i farmacèutic. He liderat projectes orientats a la divulgació científica, l’educació nutricional, la generació de contingut especialitzats i la connexió entre marques, professionals de la salut i consumidors; sempre amb l’objectiu de comunicar de manera rigorosa i estratègicament efectiva. Actualment, lidero l’àrea de Health Marketing i Nutrició a TheAddWay, després d’haver dirigit aquesta mateixa àrea a Fárfara Lab durant 8 anys.

Romina Polo

Sóc Diplomada en nutrició Humana i Dietètica, màster en Coach  nutricional. Tècnic en indústries Agroalimentàries. Actualment freelancer.

La meva vinculació en la industria alimentaria ha estat molt present en la meva carrera professional, sent la meva última participació com a responsable de l’àrea de desenvolupament de productes en la empresa Campofrio, en el departament de health care, on desarrollàvem  productes amb la textura i viscositat adequada i segura per persones amb disfàgia i problemes de masticació.

També he  treballat en varies empreses Nestle,  Ebro-Puleva, Lactalis, Novartis i Pfizer.

En els últims anys he estat mes implicada en l’alimentació en la tercera edat.