“Tasta Lleida” arriba a Barcelona amb una edició especial al Mercat de Sant Antoni
El Mercat de Sant Antoni va acollir, el passat 18 de setembre, la primera edició del “Tasta Lleida” a Barcelona, una iniciativa que ha convertit aquest mercat en un restaurant a l’aire lliure per reivindicar l’excel·lència dels productes amb certificat de qualitat agroalimentària de les terres de Lleida, el Pirineu i Aran.
El Codinucat va estar convidat en aquesta degustació d’una elaboració gastronòmica a càrrec del xef Sergi de Meià, qui ha elaborat una proposta gastronòmica exclusiva amb productes de proximitat i qualitat certificada. Moltes gràcies per la invitació.
El projecte ha estat organitzat per la Diputació de Lleida i els consells reguladors de la DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya, la DOP Pera de Lleida, la DOP Les Garrigues, la DOP Costers del Segre, la IGP Torró d’Agramunt i el Consell Català de la Producció Integrada.
Aquesta edició s’ha fet possible gràcies al treball conjunt amb l’Institut Municipal de Mercats i Alimentació Sostenible de Barcelona, amb qui s’ha col·laborat estretament per portar “Tasta Lleida” al Mercat de Sant Antoni.