EN ACTUALITZACIÓ

Nútrim

Descomptes especials: Nútrim  


“Nútrim” Empresa de salut orientada a acostar a les persones el seu coneixement fora dels hospitals i centres assistencials. Preus especials, de fins al 60 %, en lloguer d’espais (despatxos, aules de formació i aules de cuina) per als col·legiats/des al CoDiNuCat.
——————————————————- 
www.nutrimsalut.com
 ————————————-

Més informació

Promentrada

Descomptes especials: Promentrada  


“Promentrada.” Empresa dedicada a la promoció el món de la cultura ofereix a tots els col·legiats del CoDiNuCat interessants descomptes (fins al 50%) per a cinema, teatre i espectacles. Pots consultar tota la informació a www.promentrada.com

Descomptes especials: EXPOSICIÓ “HUMAN BODIES”  


“Human Bodies. Anatomia de la Vida.” Exposició oberta al públic al Centre Comercial Arenas de Barcelona.
L’exposició permet descobrir l’anatomia humana a través de més de 150 òrgans i 12 cossos reals preservats mitjançant avançades tècniques científiques de plastinació. L’entrada inclou una audioguia disponible en diversos idiomes que acompanya el visitant al llarg del recorregut.
Els col·legiats del CoDiNuCat podreu gaudir d’un 20% de descompte sobre la tarifa general de dimarts a diumenge (els dilluns és el dia del visitant i la tarifa ja és reduïda). Les entrades les podeu adquirir a la pàgina web https://humanbodies.eu/ i per obtenir el descompte només cal que afegiu el següent codi promocional: CODINUCATHB o bé les podeu adquirir directament a taquilla. 
(és important que us acrediteu amb el carnet de col·legiat a l’entrada)

AMA

Descomptes especials: AMA Seguros  


Fins a 60% de bonificació en assegurances de cotxe, fins a un 25% de descomptes en assegurança multirisc de la llar, i fins a un 70% de descompte en assegurança de la moto.

SIXT

Descomptes especials: SIXT  


Lloguer de vehicles amb 20% de descompte sobre preu online.

Disfruta & Verdura

Descomptes especials: DISFRUTA & VERDURA


A Disfruta & Verdura pots gaudir d’un 10% en comandes de fruites i verdures durant un any i de regal una caixa de fruita i verdura en la primera comanda! Només t’has d’acreditar com a col·legiat  i podràs gaudir dels avantatges.

www.disfrutaverdura.com

Espai Boisà

Descomptes especials


Espai Boisà és un espai de Barcelona on organitzen i podeu organitzar experiències gastronòmiques a mesura. Des de cursos de cuina a festes privades, passant per esdevenitments de “team building” per empreses i particulars.

10% de descompte sobre les tarifes oficials de lloguer de la sala ( no inclou extres o personal de neteja)

Natura Activa

Descomptes especials: Natura Activa


Servei de destrucció confidencial i reciclatge. 25% de descompte.

Segurdades S.A.

CONVENI

Gaudeix del preu especial del servei de SEGURdades SL


Com tots sabem, el passat 25 de maig d’aquest any, es va començar a aplicar el nou reglament europeu de protecció de dades personals (RGPD 2016/679), que va acompanyat d’una nova Llei Orgànica de Protecció de Dades, que desenvolupa part de la nova normativa.

Com a professionals de la salut que tractem amb dades personals dels nostres pacients, i especialment els D-N que tenen consulta, és molt important estar al dia sobre aquest tema.

CoDiNuCat va arribar a un acord amb SEGURdades SL, despatx de referència en el sector i de total confiança pel col·legi, el qual ofereix un servei integral, per cobrir tots els requisits necessaris amb costos molt ajustats per a tots als col·legiats que s’hi vulguin adherir.

Quota anual de: 310 euros (presencial) o 250 euros (telemàtic) + IVA

El servei inclou l’adaptació a la normativa de protecció de dades, redacció de documentació i clàusules, més assessorament jurídic il·limitat en matèria de protecció de dades duran la vigència.

SEGURdades SL, és un despatx jurídic especialista en dret de les noves tecnologies de la informació, especialitzat en la protecció de dades personals, format per economistes, advocats i informàtics amb experiència contrastada.


Per a més informació podeu contactar amb:

SEGURdades SL
C/ Castells, 6 baixos
43800 Valls – (Tarragona)
977608277/ 877910253

SABA

Descomptes especials: SABA Pàrquings


Descomptes del 7% a 60%. En aparaments SABA. Preus especials per packs. Els nous abonats tindran 15% de descompte.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR