CONSULTORIS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES

Per entrendre el paper de la consultoria de dietistes-nutricionistes de la nostra plataforma, primer s'ha d'entendre el concepte de dietistes. Els dietistes són experts en dietètica i nutrició. Són especialistes en el coneixement dels aliments i en la salut. Atenen pacients en hospitals, ensenyen els seus coneixements a un altre personal mèdic i el promouen una alimentació saludable en la comunitat. Els dietistes estan involucrats en molts altres àmbits, inclòs l'esport, la indústria alimentària, la recerca alimentària i l'educació. Dintre de la web del Codinucat, trobareu un apartat de consultories de dietistes-nutricionistes on tant si estàs buscant centre, com si el que vols és anunciar-te dins d'aquest apartat ho podràs fer.

Servei de cerca de Dietistes-Nutricionistes col·legiats i exercents que treballin com a autònoms o per compte d’altri.

També pots trobar un Dietista-Nutricionista, exalumne del Postgrau de Nutrició Esportiva, clicant en aquest enllaç:

Estas cercant un centre?

En el següent quadre de cerca, hi pots cercar per nom, població, codi postal o també utilitzar paraules clau del que estàs cercant. També pots utilitzar les categories per cercar per províncies.

Ets col·legiat i et vols anunciar?

Si vols fer publicitat de la teva consulta, a continuació trobaràs el Formulari de Publicitat Web CoDiNuCat. Recomanem especificar l’especialitat per tal que la cerca sigui la més acurada possible.

Cercador:

Per cercar algun consultori en concret, es pot filtrar per províncies, o mitjançant la casella de cerca. Podeu utilitzar nom, cognoms, població, codi postal o número de col·legiat.

Tania González. Dietista-Nutricionista – Alimenta tus raíces

Photo of Tania González. Dietista-Nutricionista – Alimenta tus raíces
CAT001452-Tania González Penadés Telèfon Feina: 606731506 Página web: @alimentatusraices
Notes

Consulta Nutricional per diferents centres de la provincia de Barcelona. Xerrades de promoció de la salut i alimentació (educació nutricional), formació per a empreses, tallers de cuina saludable per adolescents, tallers de cuina per diferents grups de població.

Educació nutricional , especialista en obesitat, nutrició clínica ( Hipertensió, colesterol, diabetis, anemia, problemes de tiroides, menopausa…), patologies digestives i intestinals. Especialista en dieta vegana/vegetariana i alimentació en les diferents etapes de la vida (infancia, adolescencia, embaras/lactancia i 3era edat)

Consulta presencial i online.

Consulta fisica a diferents localitats de la provincia de Barcelona: Manresa, Terrassa, Sabadell, Cardedeu, Cornellà de Llobregat, Badalona, Tiana, Canovelles

D-N formats en el tractament de la malaltia celíaca per l’Associació de Celíacs de Catalunya

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: