CONSULTORIS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES

Per entrendre el paper de la consultoria de dietistes-nutricionistes de la nostra plataforma, primer s'ha d'entendre el concepte de dietistes. Els dietistes són experts en dietètica i nutrició. Són especialistes en el coneixement dels aliments i en la salut. Atenen pacients en hospitals, ensenyen els seus coneixements a un altre personal mèdic i el promouen una alimentació saludable en la comunitat. Els dietistes estan involucrats en molts altres àmbits, inclòs l'esport, la indústria alimentària, la recerca alimentària i l'educació. Dintre de la web del Codinucat, trobareu un apartat de consultories de dietistes-nutricionistes on tant si estàs buscant centre, com si el que vols és anunciar-te dins d'aquest apartat ho podràs fer.

Servei de cerca de Dietistes-Nutricionistes col·legiats i exercents que treballin com a autònoms o per compte d’altri.

També pots trobar un Dietista-Nutricionista, exalumne del Postgrau de Nutrició Esportiva, clicant en aquest enllaç:

Estas cercant un centre?

En el següent quadre de cerca, hi pots cercar per nom, població, codi postal o també utilitzar paraules clau del que estàs cercant. També pots utilitzar les categories per cercar per províncies.

Ets col·legiat i et vols anunciar?

Si vols fer publicitat de la teva consulta, a continuació trobaràs el Formulari de Publicitat Web CoDiNuCat. Recomanem especificar l’especialitat per tal que la cerca sigui la més acurada possible.

Cercador:

Per cercar algun consultori en concret, es pot filtrar per províncies, o mitjançant la casella de cerca. Podeu utilitzar nom, cognoms, població, codi postal o número de col·legiat.

  • The results are being filtered by the character: T
+ A B C D E F G H I L M N O P R S T U V

Tania González. Dietista-Nutricionista – Alimenta tus raíces

Photo of Tania González. Dietista-Nutricionista – Alimenta tus raíces
CAT001452-Tania González Penadés Telèfon Feina: 606731506 Página web: @alimentatusraices
Notes

Consulta Nutricional per diferents centres de la provincia de Barcelona. Xerrades de promoció de la salut i alimentació (educació nutricional), formació per a empreses, tallers de cuina saludable per adolescents, tallers de cuina per diferents grups de població.

Educació nutricional , especialista en obesitat, nutrició clínica ( Hipertensió, colesterol, diabetis, anemia, problemes de tiroides, menopausa…), patologies digestives i intestinals. Especialista en dieta vegana/vegetariana i alimentació en les diferents etapes de la vida (infancia, adolescencia, embaras/lactancia i 3era edat)

Consulta presencial i online.

Consulta fisica a diferents localitats de la provincia de Barcelona: Manresa, Terrassa, Sabadell, Cardedeu, Cornellà de Llobregat, Badalona, Tiana, Canovelles

D-N formats en el tractament de la malaltia celíaca per l’Associació de Celíacs de Catalunya

The Playcook

No hi ha cap fotografia disponible
CAT001132 Oriol Cabanas Contacte: Oriol Feina Carrer xerric, 12 Sant Cugat del Vallès Barcelona 08172 Telèfon Feina: 692.256.342 Página web: http://www.theplaycook.com
Notes

Espai gastronòmic i de nutrició.

TOTCOS Fisioteràpia i Nutrició

No hi ha cap fotografia disponible
CAT000117 – Núria Ibarrola Jurado Feina Carrer Joan Ruiz i Porta, 4 Local Tarragona Tarragona 43005 Telèfon Feina: 977.24.61.09
Notes

TOTCOS Fisioteràpia i Nutrició és un centre de salut amb més de 5 anys de trajectòria. El nostre equip, format per especialistes en nutrició humana i dietètica i fisioteràpia, està en constant formació per poder oferir als nostres clients el millor servei. El nostre objectiu és buscar el benefici per part del client i aconseguir donar resposta i solució als seus problemes de la forma més eficaç i eficient possible. Volem ajudar en aconseguir el millor estat de salut d’un mateix.nnEl servei de nutrició humana i dietètica ofereix servei on-line (visites no presencials)

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: