CONSULTORIS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES

Per entrendre el paper de la consultoria de dietistes-nutricionistes de la nostra plataforma, primer s'ha d'entendre el concepte de dietistes. Els dietistes són experts en dietètica i nutrició. Són especialistes en el coneixement dels aliments i en la salut. Atenen pacients en hospitals, ensenyen els seus coneixements a un altre personal mèdic i el promouen una alimentació saludable en la comunitat. Els dietistes estan involucrats en molts altres àmbits, inclòs l'esport, la indústria alimentària, la recerca alimentària i l'educació. Dintre de la web del Codinucat, trobareu un apartat de consultories de dietistes-nutricionistes on tant si estàs buscant centre, com si el que vols és anunciar-te dins d'aquest apartat ho podràs fer.

Servei de cerca de Dietistes-Nutricionistes col·legiats i exercents que treballin com a autònoms o per compte d’altri.

També pots trobar un Dietista-Nutricionista, exalumne del Postgrau de Nutrició Esportiva, clicant en aquest enllaç:

Estas cercant un centre?

En el següent quadre de cerca, hi pots cercar per nom, població, codi postal o també utilitzar paraules clau del que estàs cercant. També pots utilitzar les categories per cercar per províncies.

Ets col·legiat i et vols anunciar?

Si vols fer publicitat de la teva consulta, a continuació trobaràs el Formulari de Publicitat Web CoDiNuCat. Recomanem especificar l’especialitat per tal que la cerca sigui la més acurada possible.

Cercador:

Per cercar algun consultori en concret, es pot filtrar per províncies, o mitjançant la casella de cerca. Podeu utilitzar nom, cognoms, població, codi postal o número de col·legiat.

  • The results are being filtered by the character: R
+ A B C D E F G H I L M N O P R S T U V

Rosa Baró Vilà

Photo of Rosa Baró Vilà
CAT000066 – Rosa Baró Vilà Contacte: Rosa Baró Vilà Feina Carrer Sant Joan 34, 3-1 Reus Tarragona, 43201 mòbil: 680.53.18.03 Página web: http://www.rosabaro.com Página web: Reserva online
Notes

Dietista-Nutricionista del centre propi Nutri&Fisio.Reus
Centre de Benestar amb les especialitats de Nutrició i Fisioteràpia on trobaràs solució als teus dubtes en Alimentació, Nutrició i Dietètica.
La nostra Dietista-Nutricionista Clínica és postgraduada en Obesitat d’adults i Educadora en Obesitat Infantil, Antropometrista Nivell 1 ISAK i també t’assessorarà per assegurar el teu benestar alimentari en situacions de salut, malaltia o situacions especials des de la infància fins la vellesa.

D-N formats en el tractament de la malaltia celíaca per l’Associació de Celíacs de Catalunya

Roser Rubinat. Assesorament Nutricional

No hi ha cap fotografia disponible
CAT000271-ROSER RUBINAT NOGUERA Feina av.Catalunya 13 Mollerussa Lleida 25230 Espanya

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: