CONSULTORIS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES

Per entrendre el paper de la consultoria de dietistes-nutricionistes de la nostra plataforma, primer s'ha d'entendre el concepte de dietistes. Els dietistes són experts en dietètica i nutrició. Són especialistes en el coneixement dels aliments i en la salut. Atenen pacients en hospitals, ensenyen els seus coneixements a un altre personal mèdic i el promouen una alimentació saludable en la comunitat. Els dietistes estan involucrats en molts altres àmbits, inclòs l'esport, la indústria alimentària, la recerca alimentària i l'educació. Dintre de la web del Codinucat, trobareu un apartat de consultories de dietistes-nutricionistes on tant si estàs buscant centre, com si el que vols és anunciar-te dins d'aquest apartat ho podràs fer.

Servei de cerca de Dietistes-Nutricionistes col·legiats i exercents que treballin com a autònoms o per compte d’altri.

També pots trobar un Dietista-Nutricionista, exalumne del Postgrau de Nutrició Esportiva, clicant en aquest enllaç:

Estas cercant un centre?

En el següent quadre de cerca, hi pots cercar per nom, població, codi postal o també utilitzar paraules clau del que estàs cercant. També pots utilitzar les categories per cercar per províncies.

Ets col·legiat i et vols anunciar

Si vols fer publicitat de la teva consulta, trobaràs el Formulari de Publicitat Web CoDiNuCat al següent enllaç. Recomanem especificar l’especialitat per tal que la cerca sigui la més acurada possible.

Cercador:

Per cercar algun consultori en concret, es pot filtrar per províncies, o mitjançant la casella de cerca. Podeu utilitzar nom, cognoms, població, codi postal o número de col·legiat.

  • The results are being filtered by the character: I
+ A B C D E F G I L M N O P R S T V

IBADE- Bcn Diabetes & Endocrine Institute

No hi ha cap fotografia disponible
Contacte: Mar Gassó Ordaz Casa 8029 Feina c/ Calàbria, 241 Barcelona Barcelona mòbil: 605.458.411 Telèfon Feina: 935.220.346 Página web: http://www.ibade.net AIM: CAT001428- MAR GASSÓ ORDAZ
Notes

Som un equip mèdic especialitzat en el tractament de malalties endocrino-metabòliques. Disposem de servei d’endocrinologia, nutrició i dietètica, educació diabetològica i cirurgia endocrina. Les nostres especialitats són la diabetis, les malalties tiroïdals (nòduls, hipotiroïdisme, càncer de tiroide), l’obesitat i la síndrome metabòlica. Ens centrem en una atenció individualitzada i que tingui en compte la salut integral del pacient.

Illa de Salut

No hi ha cap fotografia disponible
LIDIA CASADEMONT SURRELL-CAT000023 Contacte: Xavier Altimir Casa 17600 Feina Carrer Nou 141 Figueres, Girona,  Telèfon Feina: 972 50 30 30 Página web: https://www.illadesalut.com/ca/illa-de-salut-figueres%20%20%20
Notes

Pèrdua de pes, augment de pes i/o augment de massa muscular, alimentació vegetariana i vegana, patologies cardiovasculars (hipercolesterolèmia, arteriosclerosi, hipertensió), trastorns metabòlics (diabetis tipus 1 i tipus 2, hipo/hipertiroïdisme), trastorns hormonals (Síndrome de l’ovari poliquístic, endometriosis), intoleràncies alimentàries, patologies intestinals, embaràs i lactància, alimentació en la infància, adolescència i edat adulta, salut hormonal (menopausa i osteoporosi) i finalment revisió de menús escolars. 

INOCUS (Seguretat alimentària i nutrició)

No hi ha cap fotografia disponible
Contacte: Miguel Reverte Lorenzo Casa 17002 Feina Carrer Emili Grahit, 55, 1er 1ra Girona Girona Telèfon Feina: 972.91.36.46 AIM: CAT000005 – Miguel Ángel Reverte Lorenzo
Notes

Consulta nutricional: control de pes, dietoteràpia, alimentació saludable a les diferents etapes de la vida, nutrició i esport, benestar. Elaboració de menús, fitxes tècniques i nutricionals de plats. Activitats formatives, dirigides a la població en general i per a col·lectius professionals i de malalts.

Institut d’assessorament dietètic i nutricional

No hi ha cap fotografia disponible
Casa 8025 Feina Carrer Mas Casanovas, 27 Barcelona Barcelona Telèfon Feina: 934.56.26.03 AIM: CAT000659 – Anna Pons Sala
Notes

Consulta dietètica personalitzada. Foramció a mida: tallers, cursos, monogràfics i xerrades sobre alimentació. Cursos d’higiene, al·lèrgies i intoleràncies, i seguretat alimentària per a manipulador d’aliments. Assessorament a empreses de restauració (menús i dietes adaptades- prerrequisits- APPCC). Conveni amb Agrupació Mútua. Preus especials pels socis del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.

Institut de nutrició i dietètica avançada

No hi ha cap fotografia disponible
Contacte: Margarida Ribó Coll Casa 8206 Feina Ronda Ponent, 13, 5è 2na Sabadell Barcelona Telèfon Feina: 639.04.12.85 AIM: CAT000911 – Margarida Ribó Coll
Notes

Nutrició clínica. Nutrició en les diferents etapes de la vida. Nutrició esportiva. Pautes dietètiques individualitzades. Avaluació periòdica. Educació nutricional.

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc:

Aquesta web utilitza cookies de tercers que permet obtenir informació de navegació dels usuaris. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Més informació aquí. Premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR

Aviso de cookies