CONSULTORIS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES

Per entrendre el paper de la consultoria de dietistes-nutricionistes de la nostra plataforma, primer s'ha d'entendre el concepte de dietistes. Els dietistes són experts en dietètica i nutrició. Són especialistes en el coneixement dels aliments i en la salut. Atenen pacients en hospitals, ensenyen els seus coneixements a un altre personal mèdic i el promouen una alimentació saludable en la comunitat. Els dietistes estan involucrats en molts altres àmbits, inclòs l'esport, la indústria alimentària, la recerca alimentària i l'educació. Dintre de la web del Codinucat, trobareu un apartat de consultories de dietistes-nutricionistes on tant si estàs buscant centre, com si el que vols és anunciar-te dins d'aquest apartat ho podràs fer.

Servei de cerca de Dietistes-Nutricionistes col·legiats i exercents que treballin com a autònoms o per compte d’altri.

També pots trobar un Dietista-Nutricionista, exalumne del Postgrau de Nutrició Esportiva, clicant en aquest enllaç:

Estas cercant un centre?

En el següent quadre de cerca, hi pots cercar per nom, població, codi postal o també utilitzar paraules clau del que estàs cercant. També pots utilitzar les categories per cercar per províncies.

Ets col·legiat i et vols anunciar?

Si vols fer publicitat de la teva consulta, a continuació trobaràs el Formulari de Publicitat Web CoDiNuCat. Recomanem especificar l’especialitat per tal que la cerca sigui la més acurada possible.

Cercador:

Per cercar algun consultori en concret, es pot filtrar per províncies, o mitjançant la casella de cerca. Podeu utilitzar nom, cognoms, població, codi postal o número de col·legiat.

  • The results are being filtered by the character: I
+ A B C D E F G H I L M N O P R S T U V

IBADE- Bcn Diabetes & Endocrine Institute

No hi ha cap fotografia disponible
CAT001428- MAR GASSÓ ORDAZ Contacte: Mar Gassó Ordaz Feina c/ Calàbria, 241 Barcelona Barcelona 08029 mòbil: 605.458.411 Telèfon Feina: 935.220.346 Página web: http://www.ibade.net
Notes

Som un equip mèdic especialitzat en el tractament de malalties endocrino-metabòliques. Disposem de servei d’endocrinologia, nutrició i dietètica, educació diabetològica i cirurgia endocrina. Les nostres especialitats són la diabetis, les malalties tiroïdals (nòduls, hipotiroïdisme, càncer de tiroide), l’obesitat i la síndrome metabòlica. Ens centrem en una atenció individualitzada i que tingui en compte la salut integral del pacient.

D-N formats en el tractament de la malaltia celíaca per l’Associació de Celíacs de Catalunya

Illa de Salut

No hi ha cap fotografia disponible
LIDIA CASADEMONT SURRELL-CAT000023 Contacte: Xavier Altimir Feina Carrer Nou 141 Figueres Girona 17600 Telèfon Feina: 972 50 30 30 Página web: https://www.illadesalut.com/ca/illa-de-salut-figueres%20%20%20
Notes

Pèrdua de pes, augment de pes i/o augment de massa muscular, alimentació vegetariana i vegana, patologies cardiovasculars (hipercolesterolèmia, arteriosclerosi, hipertensió), trastorns metabòlics (diabetis tipus 1 i tipus 2, hipo/hipertiroïdisme), trastorns hormonals (Síndrome de l’ovari poliquístic, endometriosis), intoleràncies alimentàries, patologies intestinals, embaràs i lactància, alimentació en la infància, adolescència i edat adulta, salut hormonal (menopausa i osteoporosi) i finalment revisió de menús escolars.

Inés Pérez Martí

Photo of Inés Pérez Martí
CAT000556- Inés Pérez Martí Contacte: Inés Pérez Martí Feina Balmes 188.6º2º Barcelona Barcelona 08006 Telèfon Feina: 616182088 Página web: Inés Nutrición
Biografia

Nutricion Clinica, Sindrome Metabolico, Patología Digestiva Altres dades d’interès: Auriculoterapia

INOCUS (Seguretat alimentària i nutrició)

No hi ha cap fotografia disponible
CAT000005 – Miguel Ángel Reverte Lorenzo Contacte: Miguel Reverte Lorenzo Feina Carrer Emili Grahit, 55, 1er 1ra Girona Girona 17002 Telèfon Feina: 972.91.36.46
Notes

Consulta nutricional: control de pes, dietoteràpia, alimentació saludable a les diferents etapes de la vida, nutrició i esport, benestar. Elaboració de menús, fitxes tècniques i nutricionals de plats. Activitats formatives, dirigides a la població en general i per a col·lectius professionals i de malalts.

Institut de nutrició i dietètica avançada

No hi ha cap fotografia disponible
CAT000911 – Margarida Ribó Coll Contacte: Margarida Ribó Coll Feina Ronda Ponent, 13, 5è 2na Sabadell Barcelona 08206 Telèfon Feina: 639.04.12.85
Notes

Nutrició clínica. Nutrició en les diferents etapes de la vida. Nutrició esportiva. Pautes dietètiques individualitzades. Avaluació periòdica. Educació nutricional.

D-N formats en el tractament de la malaltia celíaca per l’Associació de Celíacs de Catalunya

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: