CONSULTORIS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES

Per entrendre el paper de la consultoria de dietistes-nutricionistes de la nostra plataforma, primer s'ha d'entendre el concepte de dietistes. Els dietistes són experts en dietètica i nutrició. Són especialistes en el coneixement dels aliments i en la salut. Atenen pacients en hospitals, ensenyen els seus coneixements a un altre personal mèdic i el promouen una alimentació saludable en la comunitat. Els dietistes estan involucrats en molts altres àmbits, inclòs l'esport, la indústria alimentària, la recerca alimentària i l'educació. Dintre de la web del Codinucat, trobareu un apartat de consultories de dietistes-nutricionistes on tant si estàs buscant centre, com si el que vols és anunciar-te dins d'aquest apartat ho podràs fer.

Servei de cerca de Dietistes-Nutricionistes col·legiats i exercents que treballin com a autònoms o per compte d’altri.

També pots trobar un Dietista-Nutricionista, exalumne del Postgrau de Nutrició Esportiva, clicant en aquest enllaç:

Estas cercant un centre?

En el següent quadre de cerca, hi pots cercar per nom, població, codi postal o també utilitzar paraules clau del que estàs cercant. També pots utilitzar les categories per cercar per províncies.

Ets col·legiat i et vols anunciar

Si vols fer publicitat de la teva consulta, trobaràs el Formulari de Publicitat Web CoDiNuCat al següent enllaç. Recomanem especificar l’especialitat per tal que la cerca sigui la més acurada possible.

Cercador:

Per cercar algun consultori en concret, es pot filtrar per províncies, o mitjançant la casella de cerca. Podeu utilitzar nom, cognoms, població, codi postal o número de col·legiat.

  • The results are being filtered by the character: G
+ A B C D E F G I L M N O P R S T V

Gemma Esteve-Nutrició i Dietètica

No hi ha cap fotografia disponible
Casa 25001 Feina Carrer Antoni Solé, 1 Lleida Lleida Telèfon Feina: 636306472 AIM: CAT000722 – Gemma Esteve Tàssies
Notes

Dietista-Nutricionista

Genomic Genetics Internacional

No hi ha cap fotografia disponible
Casa 8006 Feina Av. Diagonal, 490, 1er 1ra Barcelona Barcelona Telèfon Feina: 932.53.02.82 AIM: CAT000410 – Mercè Roca Farran
Notes

Intoleràncies alimentàries, malalties neurològiques, dèficit DAO, sobrepès i obesitat.

Georgina Bermúdez Argemí

No hi ha cap fotografia disponible
Contacte: Georgina Bermúdez Argemí Casa 8221 Feina Carrer Joaquim de Paz 45, 2n 2a Terrassa, Barcelona, España mòbil: 687.415.364 Telèfon Feina: 938.748.407 Página web: http://www.georginabermudez.com AIM: CAT000047- Georgina Bermúdez i Argemí
Notes

Dietes personalitzades en les diferents etapes de la vida i en patologies. Programa d’obesitat infantil; nens en moviment! Confecció i revisió de menús. Conferències / Xerrades / Tallers pràctics. Assessorament i formació d’empresa

GET Nutricionista

No hi ha cap fotografia disponible
Casa 25180 Feina Carrer Joan XXIII, 16 Altell Alcarràs Lleida Telèfon Feina: 636.30.64.72 AIM: CAT000722 – Gemma Esteve Tàssies
Notes

Dietes personalitzades. Educació nutricional. Dietoteràpia per: sobrepès, obesitat, diabetes, hipertensió, colesterol elevat, etc. Recomanacions nutricionals adaptades a diferents etapes de la vida. Xerrades, tallers i sessions de formació a col·lectius.

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc:

Aquesta web utilitza cookies de tercers que permet obtenir informació de navegació dels usuaris. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Més informació aquí. Premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR

Aviso de cookies