CONSULTORIS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES

Per entrendre el paper de la consultoria de dietistes-nutricionistes de la nostra plataforma, primer s'ha d'entendre el concepte de dietistes. Els dietistes són experts en dietètica i nutrició. Són especialistes en el coneixement dels aliments i en la salut. Atenen pacients en hospitals, ensenyen els seus coneixements a un altre personal mèdic i el promouen una alimentació saludable en la comunitat. Els dietistes estan involucrats en molts altres àmbits, inclòs l'esport, la indústria alimentària, la recerca alimentària i l'educació. Dintre de la web del Codinucat, trobareu un apartat de consultories de dietistes-nutricionistes on tant si estàs buscant centre, com si el que vols és anunciar-te dins d'aquest apartat ho podràs fer.

Servei de cerca de Dietistes-Nutricionistes col·legiats i exercents que treballin com a autònoms o per compte d’altri.

També pots trobar un Dietista-Nutricionista, exalumne del Postgrau de Nutrició Esportiva, clicant en aquest enllaç:

Estas cercant un centre?

En el següent quadre de cerca, hi pots cercar per nom, població, codi postal o també utilitzar paraules clau del que estàs cercant. També pots utilitzar les categories per cercar per províncies.

Ets col·legiat i et vols anunciar

Si vols fer publicitat de la teva consulta, trobaràs el Formulari de Publicitat Web CoDiNuCat al següent enllaç. Recomanem especificar l’especialitat per tal que la cerca sigui la més acurada possible.

Cercador:

Per cercar algun consultori en concret, es pot filtrar per províncies, o mitjançant la casella de cerca. Podeu utilitzar nom, cognoms, població, codi postal o número de col·legiat.

  • The results are being filtered by the character: F
+ A B C D E F G I L M N O P R S T V

fi-Sigma

No hi ha cap fotografia disponible
Casa 8007 Feina Carrer Aragó, 268, 3er 1ra Barcelona Barcelona Telèfon Feina: 620.75.60.15 AIM: CAT000382 – Elena Juez López
Notes

Som un centre privat de psicologia, d’assessorament personal i de salut amb seus a les ciutats de Barcelona, Vic, Manresa i Girona. Servei de dietètica i nutrició: oferim serveis amb l’excel·lència que atorga l’experiència i la base científica per tal de cobrir les necessitats existents en matèria d’educació nutricional, dieta equilibrada i saludable i amb la premissa de respectar el patró de dieta mediterrània. Som especialistes en nutrició i salut. Treballem amb dietes personalitzades.

FISIC SPORT CLUB

No hi ha cap fotografia disponible
Contacte: Núria Fernández Página web: https://www.fisicbarcelona.com/

FISIOCORPORAL

No hi ha cap fotografia disponible
Contacte: Neus Arimany Casa 8570 Feina Plaça Sant Fortià, 9 Torelló, Barcelona, mòbil: 616.832.252 Telèfon Feina: 938.50.52.61 Página web: http://www.fisiocorporal.com AIM: CAT000058 – Neus Arimany Criballés
Notes

Nutrició i dietètica clínica: dietes personalitzades, equilibrades i saludables. Fugim de les dietes miraculoses, restrictives, severes i perilloses per la salut. Nutrició esportiva: treballem totes les modalitats eseportives, tant per esportistes amateurs com professionals. Restauració col·lectiva: confecció, revisió i seguiment de menús. Elaboració de protocols.

FisioDiet Poblenou

No hi ha cap fotografia disponible
Contacte: Marta Lloret Casa 8005 Feina c/ Castanys, 27 Barcelona Barcelona mòbil: 675.979.803 Telèfon Feina: 933.008.080 AIM: CAT00156
Notes

Centre de Nutrició. Reeducació Nutricional. Nutrició durant l’embaràs. Nutrició infantil, etapa escolar. Nutrició i Menopausia. Nutrició Clínica.

Fisiotem Salut

No hi ha cap fotografia disponible
Casa 8530 Feina Carrer Banys, 75 Baixos La Garriga Barcelona Telèfon Feina: 93.871.44.87 AIM: CAT000150 – Clara Sistac Sorigué
Notes

Alimentació Equilibrada. Pèrdua de pes. Diabetes. Àcid úric, colesterol, triglicèrids i Tensió arterial elevats. Intoleràncies i al·lèrgies alimentàries. Insuficiència renal. Alimentació infantil, en l’embaràs, la lactància i la menopàusia. Alimentació Vegetariana i Vegana. Nutrició Esportiva. Altres.

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc:

Aquesta web utilitza cookies de tercers que permet obtenir informació de navegació dels usuaris. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes. Més informació aquí. Premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR

Aviso de cookies