CONSULTORIS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES

Per entrendre el paper de la consultoria de dietistes-nutricionistes de la nostra plataforma, primer s'ha d'entendre el concepte de dietistes. Els dietistes són experts en dietètica i nutrició. Són especialistes en el coneixement dels aliments i en la salut. Atenen pacients en hospitals, ensenyen els seus coneixements a un altre personal mèdic i el promouen una alimentació saludable en la comunitat. Els dietistes estan involucrats en molts altres àmbits, inclòs l'esport, la indústria alimentària, la recerca alimentària i l'educació. Dintre de la web del Codinucat, trobareu un apartat de consultories de dietistes-nutricionistes on tant si estàs buscant centre, com si el que vols és anunciar-te dins d'aquest apartat ho podràs fer.

Servei de cerca de Dietistes-Nutricionistes col·legiats i exercents que treballin com a autònoms o per compte d’altri.

També pots trobar un Dietista-Nutricionista, exalumne del Postgrau de Nutrició Esportiva, clicant en aquest enllaç:

Estas cercant un centre?

En el següent quadre de cerca, hi pots cercar per nom, població, codi postal o també utilitzar paraules clau del que estàs cercant. També pots utilitzar les categories per cercar per províncies.

Ets col·legiat i et vols anunciar?

Si vols fer publicitat de la teva consulta, a continuació trobaràs el Formulari de Publicitat Web CoDiNuCat. Recomanem especificar l’especialitat per tal que la cerca sigui la més acurada possible.

Cercador:

Per cercar algun consultori en concret, es pot filtrar per províncies, o mitjançant la casella de cerca. Podeu utilitzar nom, cognoms, població, codi postal o número de col·legiat.

  • The results are being filtered by the character: F
+ A B C D E F G H I L M N O P R S T U V

Farmàcia Purgimon

Photo of Farmàcia Purgimon
CAT001493-ESTHER CARMONA ALVAREZ Contacte: Ester Carmona Alvarez Feina C/. Sant Joan Baptista de la Salle, 52 La Seu d’Urgell, Lleida, 25700
Notes

Educació nutricional. Obesitat i soprepès. Nutrició adaptada a diferents etapes de la vida: infantil, embaràs, lactància, vellesa. Nutrició clínica: hipotiroïdisme, disfàgia, colesterolèmia, diabetis, malalties digestives etc.. Alimentació vegetariana. Intoleràncies i al·lergies. Formació, xerrades i tallers. Elaboració i revisió de menús a col·lectivitats.

fi-Sigma

No hi ha cap fotografia disponible
CAT000382 – Elena Juez López Feina Carrer Aragó, 268, 3er 1ra Barcelona Barcelona 08007 Telèfon Feina: 620.75.60.15 AIM: CAT000382 – Elena Juez López
Notes

Som un centre privat de psicologia, d’assessorament personal i de salut amb seus a les ciutats de Barcelona, Vic, Manresa i Girona. Servei de dietètica i nutrició: oferim serveis amb l’excel·lència que atorga l’experiència i la base científica per tal de cobrir les necessitats existents en matèria d’educació nutricional, dieta equilibrada i saludable i amb la premissa de respectar el patró de dieta mediterrània. Som especialistes en nutrició i salut. Treballem amb dietes personalitzades.

FISIC SPORT CLUB

No hi ha cap fotografia disponible
Contacte: Núria Fernández Feina Carrer Bruc 24 Barcelona Barcelona 08019 Página web: https://www.fisicbarcelona.com/

FISIOCORPORAL

No hi ha cap fotografia disponible
CAT000058 – Neus Arimany Criballés Contacte: Neus Arimany Feina Plaça Sant Fortià, 9 Torelló Barcelona 08570 mòbil: 616.832.252 Telèfon Feina: 938.50.52.61 Página web: http://www.fisiocorporal.com AIM: CAT000058 – Neus Arimany Criballés
Notes

Nutrició i dietètica clínica: dietes personalitzades, equilibrades i saludables. Fugim de les dietes miraculoses, restrictives, severes i perilloses per la salut. Nutrició esportiva: treballem totes les modalitats eseportives, tant per esportistes amateurs com professionals. Restauració col·lectiva: confecció, revisió i seguiment de menús. Elaboració de protocols.

FisioDiet Poblenou

No hi ha cap fotografia disponible
CAT00156 Marta Lloret Contacte: Marta Lloret Feina c/ Castanys, 27 Barcelona Barcelona 08005 mòbil: 675.979.803 Telèfon Feina: 933.008.080
Notes

Centre de Nutrició. Reeducació Nutricional. Nutrició durant l’embaràs. Nutrició infantil, etapa escolar. Nutrició i Menopausia. Nutrició Clínica.

Fisiotem Salut

No hi ha cap fotografia disponible
CAT000150 – Clara Sistac Sorigué Feina Carrer Banys, 75 Baixos La Garriga Barcelona 08530 Telèfon Feina: 93.871.44.87
Notes

Alimentació Equilibrada. Pèrdua de pes. Diabetes. Àcid úric, colesterol, triglicèrids i Tensió arterial elevats. Intoleràncies i al·lèrgies alimentàries. Insuficiència renal. Alimentació infantil, en l’embaràs, la lactància i la menopàusia. Alimentació Vegetariana i Vegana. Nutrició Esportiva. Altres.

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: