CONSULTORIS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES

Per entrendre el paper de la consultoria de dietistes-nutricionistes de la nostra plataforma, primer s'ha d'entendre el concepte de dietistes. Els dietistes són experts en dietètica i nutrició. Són especialistes en el coneixement dels aliments i en la salut. Atenen pacients en hospitals, ensenyen els seus coneixements a un altre personal mèdic i el promouen una alimentació saludable en la comunitat. Els dietistes estan involucrats en molts altres àmbits, inclòs l'esport, la indústria alimentària, la recerca alimentària i l'educació. Dintre de la web del Codinucat, trobareu un apartat de consultories de dietistes-nutricionistes on tant si estàs buscant centre, com si el que vols és anunciar-te dins d'aquest apartat ho podràs fer.

Servei de cerca de Dietistes-Nutricionistes col·legiats i exercents que treballin com a autònoms o per compte d’altri.

També pots trobar un Dietista-Nutricionista, exalumne del Postgrau de Nutrició Esportiva, clicant en aquest enllaç:

Estas cercant un centre?

En el següent quadre de cerca, hi pots cercar per nom, població, codi postal o també utilitzar paraules clau del que estàs cercant. També pots utilitzar les categories per cercar per províncies.

Ets col·legiat i et vols anunciar?

Si vols fer publicitat de la teva consulta, a continuació trobaràs el Formulari de Publicitat Web CoDiNuCat. Recomanem especificar l’especialitat per tal que la cerca sigui la més acurada possible.

Cercador:

Per cercar algun consultori en concret, es pot filtrar per províncies, o mitjançant la casella de cerca. Podeu utilitzar nom, cognoms, població, codi postal o número de col·legiat.

  • The results are being filtered by the character: E
+ A B C D E F G H I L M N O P R S T U V

ESMA Centre Mèdic

No hi ha cap fotografia disponible
CAT001191-Susana Cánovas Sanmartín Feina Av. Camí Fondo, 16 Martorell Barcelona 08760 Espanya Telèfon Feina: 937740762
Notes

Consulta dietètica: control de pes, dietoteràpia en diferents situacions (hipertensió, diabetis, hipercolesterolèmia, intoleràncies i/o al·lèrgies alimentàries, …), dieta vegetariana, nutrició esportiva i coaching nutricional per millorar els hàbits alimentaris. Centre d’atenció mèdica privada.

Espai Think’Eat- Assesorament i coaching nutricional

No hi ha cap fotografia disponible
Marta Guarro CAT001227 i Anna Villanueva CAT001232 Feina Centre Formaser C/Saragossa , 18 Barcelona Barcelona 08006 Página web: http://www.thinkeat.cat
Notes

Consulta de nutrició i coaching nutricional. Especialistes en canvi d’hàbits. No imposem canvis sinó que assessorem i acompanyem en el camí per a que cada persona prengui les seves pròpies decisions. No creiem en dietes rapides, tots els processos de canvi i aprenentatge requereixen temps i esforç. Serveis: Pèrdua de pes, intoleràncies, alimentació vegetariana, embaràs, alimentació infantil, osteoporosi, menopausa, estrenyiment,…

Esther Carmona

No hi ha cap fotografia disponible
CAT001493-ESTHER CARMONA ALVAREZ Feina Av. Verdaguer, 4 La Pobla de Segur Lleida 25500
Notes

Educació nutricional. Obesitat i soprepès. Nutrició adaptada a diferents etapes de la vida: infantil, embaràs, lactància, vellesa. Nutrició clínica: hipotiroïdisme, disfàgia, colesterolèmia, diabetis, malalties digestives etc.. Alimentació vegetariana. Intoleràncies i al·lergies. Formació, xerrades i tallers. Elaboració i revisió de menús a col·lectivitats.

Esther Vives

No hi ha cap fotografia disponible
CAT000875 – Esther Vives Casteràs Feina Carrer del Nord, 15 baixos Tàrrega Lleida 25300 Telèfon Feina: 666.42.41.29
Notes

Dietes per a pèrdua de pes, manteniment o augment del pes corporal. Assessorament dietètic-nutricional en: infància, adolescència, embaràs i lactància, esportistes, vellesa, situacions patològiques especials. Assessorament i revisió de menús en hosteleria i altes col·lectius: residències, escoles, etc.) Cal demanar cita prèvia.

Estima’t&Cuina’t

Photo of Estima’t&Cuina’t
CAT000579 – Alba Crespo Requena Feina Plaça Joan Sansa, 10 La Seu d’Urgell Lleida 25560 Espanya
Notes

Serveis oferts: Acompanyament en el canvi d’hàbits i la motivació. Ciència, Autoconeixement i Responsabilitat. Presencial i on-line. Lleida

EVA BORRAS NUTRICIONISTA

Photo of EVA BORRAS NUTRICIONISTA
CAT001371- Eva Borràs Boada Feina C/Progrès, 38 Santa Coloma de Queralt Tarragona 43420 mòbil: 621248083 Página web: Eva Borràs Boada
Notes

Consulta de Nutrició presencial i online; Curs online “Com menjar de manera saludable per perdre pes”; Curs online “Com seguir una dieta vegetariana equilibrada”
Número de Registre Sanitari: 9015-730892/2019 Tipus de consulta: Online i presencial.

Nutricionista presencial i online: Alimentació saludable per baixar pes; alimentació adaptada a diferents moments vitals, patologies o intoleràncies; alimentació equilibrada per a vegans i vegetarians; alimentació adaptada a l’esport.

D-N formats en el tractament de la malaltia celíaca per l’Associació de Celíacs de Catalunya

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: