CONSULTORIS DE DIETISTES-NUTRICIONISTES

Per entrendre el paper de la consultoria de dietistes-nutricionistes de la nostra plataforma, primer s'ha d'entendre el concepte de dietistes. Els dietistes són experts en dietètica i nutrició. Són especialistes en el coneixement dels aliments i en la salut. Atenen pacients en hospitals, ensenyen els seus coneixements a un altre personal mèdic i el promouen una alimentació saludable en la comunitat. Els dietistes estan involucrats en molts altres àmbits, inclòs l'esport, la indústria alimentària, la recerca alimentària i l'educació. Dintre de la web del Codinucat, trobareu un apartat de consultories de dietistes-nutricionistes on tant si estàs buscant centre, com si el que vols és anunciar-te dins d'aquest apartat ho podràs fer.

Servei de cerca de Dietistes-Nutricionistes col·legiats i exercents que treballin com a autònoms o per compte d’altri.

També pots trobar un Dietista-Nutricionista, exalumne del Postgrau de Nutrició Esportiva, clicant en aquest enllaç:

Estas cercant un centre?

En el següent quadre de cerca, hi pots cercar per nom, població, codi postal o també utilitzar paraules clau del que estàs cercant. També pots utilitzar les categories per cercar per províncies.

Ets col·legiat i et vols anunciar?

Si vols fer publicitat de la teva consulta, a continuació trobaràs el Formulari de Publicitat Web CoDiNuCat. Recomanem especificar l’especialitat per tal que la cerca sigui la més acurada possible.

Cercador:

Per cercar algun consultori en concret, es pot filtrar per províncies, o mitjançant la casella de cerca. Podeu utilitzar nom, cognoms, població, codi postal o número de col·legiat.

  • The results are being filtered by the character: B
+ A B C D E F G H I L M N O P R S T U V

B-ALMA

Photo of B-ALMA
CAT000138 – MATILDE NAVARRO GONZÁLEZ Contacte: Matilde NAVARRO GONZÁLEZ Feina Passeig Prim, 32 1r 2a Reus Tarragona 43202 Telèfon Feina: 660 551 844
Biografia

 

 

Notes

Nutrionicista especialitzada en l’àmbit clínic.

Dietes per pèrdua i guany de pes així com dietoteràpia per diverses patologies (diabetis, hipercolesterolèmia, hipertensió, intoleràncies…).

Dietes esportives.  Educació d’hàbits alimentaris en infants i adolescents.

Bet – Nutrició Integrativa

Photo of Bet – Nutrició Integrativa
CAT000323- Elisabet Asensio Rodríguez Feina Carrer Provença 238 3-2 Barcelona Barcelona 08008 Página web: http://www.elisabetasensio.com
Notes

Serveis oferts: Consulta Nutricional, presencial i online; Xerrades a col·lectius i associacions. Número de Registre Sanitari: 9015-1421233/2020.

D-N formats en el tractament de la malaltia celíaca per l’Associació de Celíacs de Catalunya

Posa't en contacte amb nosaltres

Correu electrònic
TELÈFON

930 106 248

direcció

Via Laietana, núm. 38, 1r 1a
08003 Barcelona

Avís legal d'aquest lloc: