L’Assemblea aprova per unanimitat el programa d’activitats per 2017

Aquest passat dissabte, dintre de les IV Jornades del CODINUCAT, se celebrà la segona Assemblea General Ordinària amb un aforament de 64 persones acreditades i 2 vots delegats. En aquest encontre la presidenta del Col·legi, Dra. Nancy Babio, va presentar el programa d’activitats de l’exercici 2017, del qual destacà la convocatòria de nominacions anuals als col·legiats i col·legiades que es doctorin i que es jubilin, i un premi especial pel D-N de l’any que destaqui per la seva carrera o activitat realitzada en pro de la nostra professió. En les convocatòries s’entregarà un certificat i una entrada gratuïta per les Jornades; el premi al D-N de l’any serà poder cobrir les despeses per un o més congressos fins a un import de 2000 euros. Tal com va ser aclarit, aquest premi no es donarà en metàl·lic per tal de no suposar un inconvenient fiscal per qui el rebi i per assegurar-ne el bon ús.CyQ-getWIAAkqjB.jpg-large

La Dra. Babio també va destacar la creació de la Responsabilitat Social Corporativa, una idea que té com a objectiu desenvolupar activitats assistencials per a grups vulnerables que necessitin atenció nutricional. A través de les societats de malalts que tenen conveni amb el CODINUCAT, es derivaran als col·legiats persones amb necessitat d’atenció en la seva alimentació. El cost íntegre d’aquesta atenció serà abonat pel mateix Col·legi un cop el col·legiat hagi acreditat haver-lo tractat. D’aquesta manera es pretén arribar a aquests col·lectius vulnerables i proporcionar reconeixement tant a la professió com al professional D-N.

En el tema de l’intrusisme professional es parlà de la situació actual de les accions portades a terme i es destacà tenir en compte destinar una partida pressupostària per fer front a les despeses de desplaçament i honoraris de la Comissió d’Intrusisme.

Durant l’AGO es presentà de manera extraordinària la Postura Científica sobre el Consum de Làctics i la Incidència de Càncer i la Postura respecte a les Teràpies Nutricionals Relacionades amb els Mecanismes d’Acció Investigats per la PNI, que varen tenir molt bona rebuda.

Cal destacar també que la Dra. Nancy Babio va presentar la idea de canviar el logotip corporatiu del CODINUCAT, anunciant que durant el 2017 es convocarà un premi on hi podran participar les idees dels col·legiats. Aquella idea escollida serà treballada per un dissenyador gràfic que desenvolupi la marca del Col·legi.

L’Assemblea aprovà per unanimitat totes les propostes, accions i pressupostos presentats per la Junta de Govern i que realitzarà durant el 2017.

Per últim, es presentaren les novetats respecte al recurs contenciós administratiu interposat contra els Estatuts i sobre la situació del Consejo General de Colegios de Dietistas-Nutricionistas.

Aquesta AGO comptà amb una participació excel·lent dels assistents que proposaren idees i resolveren dubtes. Per tal de premiar l’assistència, en finalitzar l’AGO, es realitzà un sorteig de dos cistelles de fruita, a qui van correspondre a la Sra. Susanna Cánovas i al Sr. Bernat Codina (foto).

DSCN0288

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR