La problemàtica actual de l’obesitat infantil centra la participació del CoDiNuCat a la II Jornada de CODINMA

La problemàtica actual de l’obesitat infantil centra la participació del CoDiNuCat a la II Jornada de CODINMA

Barcelona, 18 de juny de 2018.- L’obesitat infantil és un problema greu de salut pública. Segons dades recents de l’OMS, un de cada 5 nens pateixen obesitat als països del sud d’Europa, entre ells Espanya. Una dada que contrasta amb el fet que Espanya és el país amb una major esperança de vida d’Europa i el segon del món seguit pel Japó. Però amb aquestes xifres d’obesitat, els nens viuran menys i amb més comorbiditats que els seus pares. ¿La raó? Doncs, perquè aquestes malalties cròniques avancen 30 anys i són nens que ja a la seva curta edat presenten una malaltia crònica.

nancy-babio-presidenta-de-codinucat-parlant-sobre-obesitat-infantil-a-la-ii-jornada-del-codinma

Com ha destacat la presidenta del CoDiNuCat, Nancy Babio, durant la seva ponència sobre l’obesitat infantil i la importància de l’esmorzar per combatre el sobrepès aquest dissabte passat a la II Jornada del “Colegio Profesional de DietistasNutricionistas de la Comunidad de Madrid” (CODINMA) “l’alimentació, el sedentarisme i les insuficients hores de dormir són els principals factors d’aquesta epidèmia que afecta sobretot als països de la conca mediterrània”.
Durant la II Jornada de CODINMA, celebrada sota el lema “Nos abrimos camino”, dietistes-nutricionistes i altres professionals sanitaris reunits a Madrid també han parlat sobre nutrició als mitjans de comunicació i a les xarxes socials, la psiconutrició i l’alimentació a l’esport paralímpic entre d’altres.

Més informació:

http://www.europapress.es/comunicados/sociedad-00909/noticia-comunicadolos-bulos-internet-obesidad-infantil-psiconutricion-temas-ii-jornada-codinma-20180618094856.html

468
Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR