El recurs interposat contra la legalitat dels estatuts és íntegrament desestimat

La sentència rebuda en data del 29 de novembre del 2013 per la que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya desestima íntegrament el recurs interposat per la col·legiada. A més, li imposa les costes processals, si bé amb un import total màxim de 2.000,00€.

La Sentència rebat totes les pretensions de l’actora, desestimant cada un dels arguments al·legats en l’escrit de demanda, i per tant, és congruent i està fonamentada. A més a més, la Sentència confirma la correcció del procediment seguit per l’Assemblea del CODINUCAT. I reconeix que no s’ha vulnerat el principi de funcionament democràtic ni les garanties dels col·legiats.

Cal destacar que contra aquesta sentència hi cap recurs de cassació. El termini per interposar el recurs és de 30 dies hàbils processals, i per tant, haurem d’esperar a mitjans de febrer per saber si la col·legiada ha interposat el recurs de cassació.

Desprès de gairebé 3 anys de la interposició del contenciós administratiu portat a terme per aquesta col·legiada, és de dir tota la legislatura de la nostra primera Junta de Govern, ha arribat a sentència. Estem molt contents que la Sentència ratifiqui que en cap cas s’ha vulnerat el funcionament democràtic.

La Junta de Govern, vol agrair especialment als nostre gabinet jurídic que ha portat a terme aquest procés, als membres de la taula de l’Assemblea Constituent i a l’advocat que ha redactat els estatuts i assessorat en el desenvolupament de l’Assemblea Constituent.

La Junta de Govern

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR