Continguts de qualitat i ponents destacats en nutrició esportiva al IV Simposi del CoDiNuCat

Continguts de qualitat i ponents destacats en nutrició esportiva al IV Simposi del CoDiNuCat

Un programa amb continguts de qualitat i la participació de ponents de referència en el camp de la nutrició esportiva com ara el dietista-nutricionista Serafín Murillo, especialista en diabetis, la D-N esportiva Saioa Segura, preparadora al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, el Dr. Jesús Álvarez,  preparador d’esportistes d’elit, i la D-N Núria Llata ha estat una de les novetats de l’edició d’enguany del “Simposio Catalán de Dietética y Nutrición Aplicada a la Actividad Física y el Deporte”, organitzat pel Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat), dins del IV Postgrau.

IV Simposio Catalán de Dietética y Nutrición Aplicada a la Actividad Física y el Deporte

Durant el simposi, al que van assistir més d’un centenar de persones, arribant a l’aforament complert, es van tractat temes pràctics relacionats amb l’alimentació en situacions especials tan interessants com les tècniques correctes de manipulació de pes per a competidors de taekwondo o l’alimentació d’esportistes durant el Ramadà, exposades per la dietista-nutricionista Saioa Segura, o els casos de superació d’atletes amb diabetis plantejats per Serafín Murillo.

A la jornada formativa també es va informar sobre els últims avenços en nutrició esportiva com ara la resposta individual a la suplementació  amb productes farmacològics i ergonutricionals exposada pel Dr. Álvarez o l’aplicació pràctica dels probiòtics en la nutrició esportiva explicada per la dietista-nutricionista Núria Llata.img_0600

Tots els assistents van poder gaudir d’un descans saludable (iogurt, fruits secs i cereals integrals) gràcies a Danone, una donació que compleix enguany quatre anys. Des de CoDiNuCat volem agrair el suport d’aquesta empresa als nostres cursos de formació.

Com va destacar la presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio, en el seu discurs de cloenda del simposi, “hi ha molta feina darrera de l’organització d’un simposi com aquest per això volem agrair la implicació de totes les persones que l’han fet possible”. La Dra. Babio també va convidar els col·legiats més joves perquè s’impliquin en la junta de Govern del col·legi i va apuntar que sempre és benvingut un relleu generacional.

468
Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR