Consultoris de Dietistes-Nutricionistes

Servei de cerca de Dietistes-Nutricionistes col·legiats i exercents que treballin com a autònoms o per compte d’altri.

També pots trobar un Dietista-Nutricionista, exalumne del Postgrau de Nutrició Esportiva, clicant en aquest enllaç:

En el següent quadre de cerca, hi pots cercar per nom, població, codi postal o també utilitzar paraules clau del que estàs cercant. També pots utilitzar les categories per cercar per províncies.

Si vols fer publicitat de la teva consulta, trobaràs el Formulari de Publicitat Web CoDiNuCat al següent enllaç. Recomanem especificar l’especialitat per tal que la cerca sigui la més acurada possible.

S

Sorolla Clemente Eva María

No Photo Available
Contact: Eva Maria Sorolla Clemente Casa Roquetes Tarragona 43520

SportCat

No Photo Available
Feina Av. Lluís Pericot, 76 Girona Girona 17003 Telèfon Feina: 972.20.85.28
Biography

.

Notes

Centre de medicina esportiva amb equip multidisciplinar

Sticsa

No Photo Available
Contact: Graciela Porta Feraz Feina Carrer Nicaragua, 136, 1er 4rt Barcelona Barcelona 08029 Telèfon Feina: 931.18.49.40
Biography

.

Notes

Experts en Nutrició. Dietistes-Nutricionistes a Barcelona. Health marketing i nutricional, formació i assessorament en Restauració, consulta dietètica, salut corporativa. Experts en Educació Nutricional.

Susanna Cánovas Sanmartín

No Photo Available
Contact: Susanna Cánovas Sanmartín Feina C/Sant Marian, 61 1r 1a Terrassa, Barcelona, 08221 Espanya Mòbil: 649.271.213
Notes

Consulta dietètica: control de pes, dietoteràpia en diferents situacions (hipertensió, diabetis, hipercolesterolèmia, intoleràncies i/o al·lèrgies alimentàries, …), dieta vegetariana, nutrició esportiva i coaching nutricional per millorar els hàbits alimentaris.

T

The Playcook

No Photo Available
Contact: Oriol Feina Carrer xerric, 12 Sant Cugat del Vallès Barcelona 08172 Telèfon Feina: 692.256.342 Web: www.theplaycook.com
Notes

Espai gastronòmic i de nutrició.

TOTCOS Fisioteràpia i Nutrició

No Photo Available
Feina Carrer Joan Ruiz i Porta, 4 Local Tarragona Tarragona 43005 Telèfon Feina: 977.24.61.09
Biography

.

Notes

TOTCOS Fisioteràpia i Nutrició és un centre de salut amb més de 5 anys de trajectòria. El nostre equip, format per especialistes en nutrició humana i dietètica i fisioteràpia, està en constant formació per poder oferir als nostres clients el millor servei. El nostre objectiu és buscar el benefici per part del client i aconseguir donar resposta i solució als seus problemes de la forma més eficaç i eficient possible. Volem ajudar en aconseguir el millor estat de salut d’un mateix.nnEl servei de nutrició humana i dietètica ofereix servei on-line (visites no presencials)

V

VICUS Centre de dietètica i Nutrició. Experts en coaching nutricional

No Photo Available
Contact: Mª del Mar Vidal Cupons Feina Passeig Pavelló de l’oli, 1, 1r 5è Les Borges Blanques Lleida 25400 Telèfon Feina: 653490564 AIM: CAT000220 - Mª del Mar Vidal Cupons
Biography

Centre VICUS neix amb la il·lusió de crear un servei nou i diferent en el tema de l’alimentació. Un espai on el nostre objectiu serà el teu i on trobaràs totes les eines i estratègies que t’ajudaran i et faran més fàcil aconseguir el teu propòsit. Elaborem i dissenyem plans nutricionals personalitzats en diferents situacions i etapes de la vida. També oferim xerrades i tallers per a escoles, associacions i per a qualsevol persona o grup, que pugui estar interessat en el tema.

Estem formats en coaching nutricional i mindful eating.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR