Consultoris de Dietistes-Nutricionistes

Servei de cerca de Dietistes-Nutricionistes col·legiats i exercents que treballin com a autònoms o per compte d’altri.

També pots trobar un Dietista-Nutricionista, exalumne del Postgrau de Nutrició Esportiva, clicant en aquest enllaç:

En el següent quadre de cerca, hi pots cercar per nom, població, codi postal o també utilitzar paraules clau del que estàs cercant. També pots utilitzar les categories per cercar per províncies.

Si vols fer publicitat de la teva consulta, trobaràs el formulari al següent enllaç. Recomanem especificar l’especialitat per tal que la cerca sigui la més acurada possible.

N

Nutraldiet

No Photo Available
Contact: Eva Cervera Pérez Feina C/ Pau Claris, 18 1r 1a Santa Perpetua de Moguda Barcelona 08130 Telèfon Feina: 615685116
Biography

.

Notes

Consulta privada de Nutrició i Dietètica: dietes personalitzades, assessorament nutricional, trastorns de l’alimentació i nutrició de la dona en les etapes de la vida.nn nnCursos de cuina i xerrades.

NUTRESALUT

No Photo Available
NUTRESALUT Contact: Anna Paré Vidal Casa carrer Agricultura 53, 1r 3era Sabadell BARCELONA 08208 Espanya
Biography

Nutrició Anna Paré Vidal

Nutrició familiar i infantil Núria Duran

No Photo Available
Contact: Núria Duran Feina Carrer Font del Roure, 36 Masquefa Barcelona 08783 Casa Carrer Comte Borrell 143 Barcelona Barcelona 08015 Espanya Telèfon Feina: 626.63.39.63 Web: http://www.nuriaduran.cat
Biography

.

Notes

Assessorament nutricional per infants, famílies i adults. -A la consulta t’orientarem a seguir una alimentació equilibrada i sana per tu i la teva família, adaptada a les teves preferències, horaris, activitat física, necesitats especials… -Informació i suport a la lactància materna. -Tallers i formació en temes d’higiene alimentària, nutrició i salut. Per més informació consultar la web http://www.nuriaduran.cat

Nutriclínica Dra. Costa

No Photo Available
Feina Carrer Emili Grahit, 55 Girona Girona 17002 Telèfon Feina: 972.91.36.46
Biography

.

Notes

Nutriclínica: consulta nutricional: control de pes, dietoteràpia, alimentació saludable a les diferents etapes de la vida, nutrició i esport, benestar. Nutrimenús: restauració col·lectiva i social: menús saludables, fitxes tècniques i nutricionals de plats, valoració nutricional de receptes. Nutriescola: activitats formatives, col·laboració a mitjans de comunicació impresos, virtuals i audiovisuals. Nutricuina: tallers saludables, per a petits i grans. Nutricoaching. Nutrimarketing.

NutriEstil&Esport

No Photo Available
Contact: Sheila Amela Felipe Feina c/ Sant Pere i Sant Pau, Edifici Montsant s/n Baixos Local 10 Sant Pere i Sant Pau Tarragona 43007 Telèfon Domicili: 659.05.97.58 Web: http://www.nutriestilesport.com
Notes

Descripció

Centre de nutrició especializat en diferents àrees. Nutrició esportiva, clínica, intolerancies i al.lèrgies alimentaries, diabetis, embaràs, lactancia i alimentació infant-juvenil.

Educació nutricional, plans dietètics personalitzats, suplementació i abordament multidisciplinar de patologies.

Altres dades d’interès

Tallers i cursos per empreses, particulars, col.legis, llars d’infants, centres formatius, etc. Restauració col.lectiva i revisió de menús.

Nutritional Coaching

No Photo Available
Feina Gran Via de les Corts Catalanes, 606 4rt 2a Barcelona Barcelona 08007 Telèfon Feina: 93.250.38.58
Biography

.

Notes

Consulta dietètica: nutrició esportiva, control de pes, coaching nutricional per el canvi d’hàbits alimentaris, diabetes, colesterol, etc.

O

Orgànic centre nutricional

No Photo Available
Feina Carrer Bruc, 12-14, 1er 1ra Amposta Tarragona 43870 Telèfon Feina: 636.85.34.88
Biography

.

Notes

Centre nutricional. Realitzem tasques d’educació nutricional i assessorament per a diferents etapes de la vida: edat escolar, embaràs, menopausa, gent gran. Dietes segons malalties metabòliques com: sobrepès i obesitat, colesterol elevat, hipertensió, diabetis, malalties renals, hepàtiques, etc. Dietes per a esportistes adaptada a l’activiat que realitzen. Planificació de menús per a col·lectivitats. Es realitzen cursos sobre: cuina saludable, coneixement d’activitats físiques que poden interessar als/les usuaries.

Osteopatía del Mar

No Photo Available
Contact: Clara Sistac Sorigué Feina Carrer del General Castaños, 2 A Barcelona Barcelona 08003 Telèfon Feina: 93.412.49.46
Biography

.

Notes

Alimentació Equilibrada. Pèrdua de pes. Diabetes. Àcid úric, colesterol, triglicèrids i Tensió arterial elevats. Intoleràncies i al·lèrgies alimentàries. Insuficiència renal. Alimentació infantil, en l’embaràs, la lactància i la menopàusia. Alimentació Vegetariana i Vegana. Nutrició Esportiva. Altres.

P

PsicSalut

No Photo Available
Feina Plaça Prim, 2, principal 3ra Reus Tarragona 43201 Telèfon Feina: 658.41.35.96
Biography

.

Notes

PsicSalut, és un centre interdisciplinar de psicologia, logopèdia i nutrició. Comptem amb professionals en aquestes àrees que poden orientar al pacient en diferents situacions. En el sentit estricte, PsicSalut és una empresa dedicada a la millora i promoció de la salut, entenent la salut com un estat d’equilibri. A més a més dels tractaments que es realitzen al centre, també es plantejen diferents col·laboracions en altres centres com escoles on es duen a terme tallers, xerrades o teràpies en grup.

Psigma

No Photo Available
Feina Carrer del Bisbe Morgades, 19 Vic Barcelona 08500 Telèfon Feina: 616.83.22.52
Biography

.

Notes

Nutrició i dietètica clínica: dietes personalitzades, equilibrades i saludables. Fugim de les dietes miraculoses, restrictives, severes i perilloses per la salut. Nutrició esportiva: treballem totes les modalitats eseportives, tant per esportistes amateurs com professionals. Restauració col·lectiva: confecció, revisió i seguiment de menús. Elaboració de protocols.

R

Roser Rubinat. Assesorament Nutricional

No Photo Available
Feina av.Catalunya 13 Mollerussa Lleida 25230 Espanya Telèfon Domicili: 973606060
Notes

Roser Rubinat Noguera. Dietes personalitzades per perdre pes, dietes orientades a millorar aspectes de salut ( hipertensió, colesterol alt, diabetis, al·lèrgies i intolerències alimentàries,..) , assessorament nutricional en l’embaràs i la lactància, dietes específiques ( dieta vegetariana, nutrició esportiva)

També estem especialitzats en l’elaboració de menús per a col·lectius: escoles, residències d’avis, empreses de càtering,…

S

Salut i Alimentació

No Photo Available
Contact: Sandra Fondós Collell Feina c/ Sant Ramón, 13 Aiguafreda Barcelona 08591 Mòbil: 646969271 Web: http://www.sasalutalimentacio.cat AIM: CAT000406 - Sandra Fondós Collell
Notes

Diestista-Nutricionista

Sandra Sardina

No Photo Available
Feina Carrer Camí del Mig, 125 Despatx 9 Mataró Barcelona 08302 Telèfon Feina: 696.11.94.40
Biography

.

Notes

Nutrició clínica i esportiva.

Silviadiets

No Photo Available
Feina Carrer Borriana, 8 Sabadell Barcelona 08202 Telèfon Feina: 93.725.42.77
Biography

.

Sonia Gonzáez Bailón

No Photo Available
Contact: Sònia González Bailón Casa Edifici Montsant s/n baixos local 10 Sant Pere i Sant Pau Tarragona 43007 Web: http://www.nutriestilesport.com
Biography

Centre multidisciplinari de nutrició clínica i esportiva. Assessorament i revisió de menús per empreses públiques i privades. Reeducació alimentària de col·lectius. Xerrades, cursos de formació teòrico-pràctics, tallers, etc. Assessorament en l’àmbit de la qualitat, la seguretat i la higiene alimentaria. Formació a mida: curs de manipuladors d’aliments, implantació de gestió d’al·lergens, implantació APPCC, etc.

Sorolla Clemente Eva María

No Photo Available
Contact: Eva Maria Sorolla Clemente Casa Roquetes Tarragona 43520

SportCat

No Photo Available
Feina Av. Lluís Pericot, 76 Girona Girona 17003 Telèfon Feina: 972.20.85.28
Biography

.

Notes

Centre de medicina esportiva amb equip multidisciplinar

Sticsa

No Photo Available
Contact: Graciela Porta Feraz Feina Carrer Nicaragua, 136, 1er 4rt Barcelona Barcelona 08029 Telèfon Feina: 931.18.49.40
Biography

.

Notes

Experts en Nutrició. Dietistes-Nutricionistes a Barcelona. Health marketing i nutricional, formació i assessorament en Restauració, consulta dietètica, salut corporativa. Experts en Educació Nutricional.

Susanna Cánovas Sanmartín

No Photo Available
Feina C/Sant Marian, 61 1r 1a Terrassa Barcelona 08221 Espanya Mòbil: 649271213
Notes

Consulta dietètica: control de pes, dietoteràpia en diferents situacions (hipertensió, diabetis, hipercolesterolèmia, intoleràncies i/o al·lèrgies alimentàries, …), dieta vegetariana, nutrició esportiva i coaching nutricional per millorar els hàbits alimentaris.

T

TOTCOS Fisioteràpia i Nutrició

No Photo Available
Feina Carrer Joan Ruiz i Porta, 4 Local Tarragona Tarragona 43005 Telèfon Feina: 977.24.61.09
Biography

.

Notes

TOTCOS Fisioteràpia i Nutrició és un centre de salut amb més de 5 anys de trajectòria. El nostre equip, format per especialistes en nutrició humana i dietètica i fisioteràpia, està en constant formació per poder oferir als nostres clients el millor servei. El nostre objectiu és buscar el benefici per part del client i aconseguir donar resposta i solució als seus problemes de la forma més eficaç i eficient possible. Volem ajudar en aconseguir el millor estat de salut d’un mateix.nnEl servei de nutrició humana i dietètica ofereix servei on-line (visites no presencials)

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR