CoDiNuCat continua apostant per la formació continuada de qualitat

Barcelona, 18 de juny de 2018.- Seguint la línia d’apostar per la formació amb evidència científica i de qualitat del CoDiNuCat iniciada des del seu començament, aquest cap de setmana es va celebrar el curs de “Dietética y estrategias nutricionales en el deporte” amb un gran èxit de participació.

Aquest curs, organitzat per CoDiNuCat i coordinat per Miguel Reverte, està inscrit dins de la 4a edició del “Posgrado en Nutrición y Dietética Aplicada en la Actividad Física y Deporte”. Durant el curs es van parlar sobre abordatge dietètic nutricional per a diferents disciplines esportives com ara el futbol i els esports d’equip, el fisioculturisme, els esports de combat o el ciclisme, entre d’altres, sense oblidar el popular running o el ballet i la gimnàstica.

Els més de 40 assistents van poder aprendre de la mà de bons professionals com ara el dietista-nutricionista Sergio Mateo, la D-N, Anna Grífols, experta universitària en Nutrició i Dietètica Aplicada a l’Esport que va centrar la seva ponència en l’abordatge dietètic nutricional en natació o dels coneixements del D-N Oriol García, que va parlar de les necessitats nutricionals dels practicants de Cross-Fit, entre d’altres.

Pots consultar el programa del curs “Dietética y estrategias nutricionales en el deporte” que es va impartir aquest cap de setmana aquí: programa

468
Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR